"Столичани в повече" - тема 2

• 54 880
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Даа, съгласна;) И Валентин Танев и Румен Угрински искааам

# 601
Това със сезоните е тъпа работа.По-добре да го заснемат целия сериал и да го пускат наведнъж.

Подкрепям, ама уви... Crossing Arms

# 602
Момичета епизод 10 излъчен ли е? гледам го от чужбина и не го намирам качен никъде.

# 603
Момичета епизод 10 излъчен ли е? гледам го от чужбина и не го намирам качен никъде.
Не е! Сега в сряда ще го дават!

# 604
# 605
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!!!!!!

Ако Йовчето завърти връзка с Радко, на него как ли ще вика на галено?

http://www.btv.bg/seriali/stolichani/novini/story/1353581346-Izb … ni_v_poveche.html

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 11:49 от skofiild

# 606
Мноого ми харесва сериалчето и на мен, обаче с риск да има разлютени дами, ще кажа, че никак, ама никак не ми харесва играта на И.Юруков. Толкова нескопосани и лошо изиграни любовни обяснения съм виждала само в ЗЛ. Може да е добър в театралните постановки, но телевизията определено не е неговото амплоа, поне аз така мисля. Иначе останалите са перфектни

# 607
Мноого ми харесва сериалчето и на мен, обаче с риск да има разлютени дами, ще кажа, че никак, ама никак не ми харесва играта на И.Юруков. Толкова нескопосани и лошо изиграни любовни обяснения съм виждала само в ЗЛ. Може да е добър в театралните постановки, но телевизията определено не е неговото амплоа, поне аз така мисля. Иначе останалите са перфектни
и аз съм на абсолютно същото мнение, най-слабия актьор във филма е Юруков, но съм впечатлена от играта на Силвия Лулчева, страхотно си играе ролята, както и всички останали с едно изключение

# 608
И в театъра има още много да се учи Иван Юруков. Peace Но пък е много по-добър от главния актьор в иначе много по-хубавия сериал "Под Прикритие".

# 609
Ако нещо не е както трябва с играта на Иван Юруков в Столичаните, за това са виновни сценаристите, може би и някой и друг режисьор. Идва втори сезон и тогава друга песен ще пеете Mr. Green

Освен всичко, на фона на прехваления Деян Донков, Захари Бахаров, Калин Врачански и новозиграващият секс-символ Ивайло Захариев Иван Юруков си е двеста нива отгоре  Mr. Green
И друго, за разлика от тях той има потенциал, и е идеален за кино и за театър и за телевизия  Mr. Green
Просто тук в Столичаните причините да не може да блесне с целият си блясък са "комплексни".  Mr. Green и независещи от Иван Юруков.
Но с втори сезон нещата ще си дойдат на мястото- убедена съм  Peace Heart Eyes

# 610
Бива го момчето, чаровно е, но да се сравнява с Деян Донков?! hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
 Joy Joy Joy

Хади, споко!  Wink  Всеки харесва някого, било като актьор, било като мъж, било като и двете... няма нужда от мерене  Wink ...  "НА ВКУС И НА ЦВЕТ, ТОВАРИЩЕЙ НЕТ"  Grinning
Някои пък сме със сърце широко - има място за бая народ
 Blush ...  rotfImao

# 612
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
 Joy Joy Joy

Хади, споко!  Wink  Всеки харесва някого, било като актьор, било като мъж, било като и двете... няма нужда от мерене  Wink ...  "НА ВКУС И НА ЦВЕТ, ТОВАРИЩЕЙ НЕТ"  Grinning
Някои пък сме със сърце широко - има място за бая народ
 Blush ...  rotfImao
Mr. Green моето тясно-тясно. Има място само за още 200-300-та Mr. Green
Тази табелка кърти  Mr. Green
Между другото съм чела, че Кръстю Лафазанов е казал, че всичко ще изиграе в киното и театъра, но не и хомосексуален  Crazy тесногръд малко ми се чини Mr. Green

# 613

Между другото съм чела, че Кръстю Лафазанов е казал, че всичко ще изиграе в киното и театъра, но не и хомосексуален  Crazy тесногръд малко ми се чини Mr. Green

Човекът е възрастен (консервативен) все пак, да не го съдим строго  Peace, а и не ВСЕКИ може да изиграе ВСИЧКО - по обективни и субективни причини (не мога да си представя сър Антъни в комедия  newsm78, а все кат' сериен убиец  rotfImbo). Peace

# 614

Човекът е възрастен (консервативен) все пак, да не го съдим строго  Peace, а и не ВСЕКИ може да изиграе ВСИЧКО - по обективни и субективни причини (не мога да си представя сър Антъни в комедия  newsm78, а все кат' сериен убиец  rotfImbo). Peace
о, играл е! И то в каква, с Джереми Айрънс..срам ме е, забравих заглавието. Аз лично много се смях Wink

И като каза възрастен та погледнах кой набор е Лафазанов- 61-и. Една година дори е по- млад от Шон Пен, който изигра блестящо хомосексуалиста Милк в едноименния филм.
Според мен задръстен или широкоскроен си се раждаш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт