"Столичани в повече" - тема 2

• 54 752
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Силвия Лулчева и на мен много ми харесва. А половинката ми вика Славейче  Joy , явно с нещо му напомням за героинята  Joy

# 691
  • София
Силвия Лулчева и аз много я харесвам.  Heart Eyes

# 692
Има страхотен глас. Peace

# 693

А ролята сякаш е създадена за нея, както и тази на Йовка де. Много добър актьорски състав, евала.
В Стъклен дом той определено куца /визирам Елена Петрова, която просто уби тази роля/

# 694
Слави не е бил известен с шоу още когато е имал връзка със Силвия- това е много стара история Wink
Силвия наистина има уникален глас, а ролята й "заспа"- много добре се получава.
Всички си играят добре ролите ,само Димчо на моменти издиша- мое мнение Crossing Arms
Питаха Силвия за изборите,но тя не казва Joy Joy Joy

# 695
И аз  много  харесвам Силвия-страхотна е.
На мен лично Мимето и Димето са ми много изкуственни-сякаш са от друг сериал.Всички останали са чудесни до момента.

# 696
На мен лично Мимето и Димето са ми много изкуственни-сякаш са от друг сериал.Всички останали са чудесни до момента.

Е все пак другите са и по - опитни. Да речем не може да сравнявате играта на Димчо с тази на Рангел или пък тази на Мимето с играта на Стоянка Мутафова. Stop

# 697

Е все пак другите са и по - опитни. Да речем не може да сравнявате играта на Димчо с тази на Рангел или пък тази на Мимето с играта на Стоянка Мутафова. Stop
Taka е-опитът си е опит.Но малката Яна също няма опита на Стоянка,но е много сладка и естествена.Но разбира се,това е само мое лично мнение.

# 698
# 699
Heart Eyes Чакам да сканираш Максим-а и да ни пуснеш скрийн-чета.  Grinning Praynig
Махнах си подписа (не го виждам, а си е за мен)...Като се логна като АДМИНИСТРАТОР (на комп-а) - няма проблем с Оперетата, като съм като гост (за по-сигурно) - проблем.  newsm78

# 700
Не знам вече newsm78- отидох да инсталирам нов флаш на операта (викам си от него ще да е, логнах се като админ, инсталнах го, проверих - влязох в бг мама, подписа е там, а като гост - нъцки.  newsm78
Да , от бг мама е това да не се виждат подписите, когато си като гост, на когото и да било потребител. Лоши хора;)

# 701
Момичета, днес защо няма Столичани?

# 702
защото сезона свърши. Ще има наесен.
Върни назад по темата, писано е  Peace

# 703
пеп-4o, благодаря!

# 704
Сезона свърши

Общи условия

Активация на акаунт