*SportsDirect-26

• 49 716
  • 706
  •   1
Отговори
  • Балчи-Варна

Сайтът е английски и има доставка до България.Доставката до България е Ј 29,95.

За да може да се поръчва от сайта трябва се направи РЕГИСТРАЦИЯ-отбележите с точка „I not have an account” и попълнете имейл-адреса си и „NEXT”. Ще бъдете насочени към страница в която се вписват данните и адреса Ви.

Как се поръчва?
Избирате стоките които желаете и ги добавяте в кошницата ,имайте в предвид че има лимит от 10 бр. от даден артикул.
Натиснете PROCEED ТO CHECKOUT за валидитиране(плащане) на вашата поръчка.
Прегледайте адреса и кошницата за евентуални грешки .Тук може да използвате код за намаление или безплатна доставка - в полето Vouchers под всички артикули  и натиснете APPLY. Ако кода е приет ще бъде отбелязано веднага.Натискайки PROCEED TO PAYMENT,ще бъдете прехвърлени на страницата, в която трябва да отбележите вида на картата си  и ТОЧНИТЕ данни .
Натискате Рroceed за завършване на поръчката.
Ако кошницата Ви се е изпразнила сте пуснали поръчката успешно. Поръчката трябва да е отразена в Order History което се намира в My Account.
Ще получите потвърдителен имейл.
До 36 часа, апонякога и малко повече ще получава и имейла с който ви уведомяват че поръчката е изпарена и „тракинг” номера с който се проследява пратката на
страницата на DHL.Доставката отнема до 30 дни(обикновенно пристига за ок. седмица).Допълнителни такси не се дължат.Мито не се заплаща.
Кодове за отстъпки -МНОГО СА РЯДКО

Проследяване на пратката-от ТУК-влизате в сайта на DHL-вписвате "тракинг"номера от имейла, който са Ви изпратили.

АКО СА ВИ БЛОКИРАЛИ  ВЕДНЪЖ ПАРИТЕ ЗА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА.А СЛЕД ТОВА ВИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ СВОБОДНИТЕ[ЗА СЪЩАТА ПОРЪЧКА] И ПЪРВИТЕ ОСТАНАТ ВСЕ ОЩЕ БЛОКИРАНИ-ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАШАТА БАНКА-ЗВЪННЕТЕ В БАНКАТА-КАРТОВИЯ ЦЕНТЪР И ПОМОЛЕТЕ ДА ВИ ГИ ОТБЛОКИРАТ.

Таблици с размери-В сайта на SportDirect  номерация отговаряща на нашият  стандарт обща ,ПО МАРКИ

Други таблици
  LONSDALE  ,ОБЩА  ,ЧОРАПИ ,

Универсален калкулатор за всички марки)за пресмятане на номер за дамски обувки ,мъжки обувки  ,ДАМСКИ ДРЕХИ ,МЪЖКИ ДРЕХИ

Буквата "С" пред размера идва от "Children"/деца и указва ,че е размер от 15 до 31 номер.
Номерацията в СпортДирект е по UK

В сайта може да се плаща с VISA ,VISA Electron , Master Card   .С Maestro и Американ експрес    не може да се плаща.

Препоръчително е поръчката да е до 200 лири и 30 кг, иначе може да я откажат  или да ви наложат допълнителна доставка.  Peace До сега такъв случай не е имало

При проблеми ето как можете да се свържете с :
- SportsDirect Customer Services :+44 845 129 9230.  +44 870 042 3870 , +44 870 042 3879  , cs@sportsdirect.com
- DHL BG   :  0700 17 700

Начини на доставка
1.с куриер превозвач
2.с обща поръчка<за линк към блога се обръщайте на лични към мен или Лъвица>
3.с директна доставка до България,плащайки 29.99 лири

АЛБуМЧЕ

ТЕМА 25   ,24  23

БЕЗПРОБЛЕМНО ПАЗАРУВАНЕ!

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 11:42 от gul4i

# 1
Искам да питам и за блога-надявам се да е проблем в него,а не друга намеса  Confused
Онзи ден писах за поръчка,след 2 дена случайно влезнах-няма ми коментара  Rolling Eyes Помислих,че съм се объркала и съм писала другаде и пак го написах.Днес,когато Петлето писа,че й е изтрит коментарът,проверих-моят също липсваше.И пак го написах,за да видя какво ще стане  Mr. Green След 2 часа някъде си стоеше,след около още толкова-отново липсва  Twisted Evil Някой да знае нещо по въпроса?Последният коментар в него е отпреди 5 дни,а за период от 2 седмици,има само 6 коментара....как става това?

# 2
  • София
Гюлчи   bouquet
Аз се включвам с питанка. Как са размерите на мъжките тениски Лий купър, слейзингър, еъруок, умбро? Мъжът ми тук си носи твърдо Л, 180 см към 95 кг. Л дали ще е добре или М, ХЛ  newsm78.
Лъвица според мен някой просто си трие както и каквото прецени.

# 3
  • Балчи-Варна
Незнам какво става с  тоя блог и с моя коментар се получи същото-беше изтрит.
Стана ми интересно,че и от първа страница на предната тема целият блог беше изтрит? newsm78
чудя се и аз какво става?Ако имате някакво друго предложение за някакъв друг блог за поръчките давайте да го сложа него,аз направих моя за да има къде да обявяваме датите,но нещо <и аз незнам защо>коментарите се изтриват.... newsm78
 не е моя намесата

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 19:48 от gul4i

# 4
И аз тук
Благодаря за темата  bouquet

# 5
  • София
Гюлчи   bouquet
Аз се включвам с питанка. Как са размерите на мъжките тениски Лий купър, слейзингър, еъруок, умбро? Мъжът ми тук си носи твърдо Л, 180 см към 95 кг. Л дали ще е добре или М, ХЛ  newsm78.
Лъвица според мен някой просто си трие както и каквото прецени.
Имам мъжки тениски на Умбро,Лий купър и слейзингър и според мен си отговарят  Peace
gul4i     bouquet

# 6
Стана ми интересно,че и от първа страница на предната тема целият блог беше изтрит? newsm78
чудя се и аз какво става?Ако имате някакво друго предложение за някакъв друг блог за поръчките давайте да го сложа него,аз направих моя за да има къде да обявяваме датите,но нещо <и аз незнам защо>коментарите се изтриват.... newsm78
 не е моя намесата

Явно трябва да пробваме да направим нов блог,в някой друг сайт.

# 7
  • Балчи-Варна
 не е моя намесата

направи го <ако искаш да се заемеш с това> ,за да мога да го кача на първа страница на темата

# 8
 не е моя намесата

направи го <ако искаш да се заемеш с това> ,за да мога да го кача на първа страница на темата

Ок,надявам се да успея до утре,докогато ще може да се редактира  Peace

# 9
  • Плевен
Здравейте! Има ли някой поръчвал това яке http://www.sportsdirect.com/kangol-ht-nylon-jacket-ladies-669145
Харесва ми много, но ме притеснява, че ще ми е късичко, заради това търся мнение ако някой го  е получил

# 10
АЗ искам да ви питам връщали е някой объркани артикул ?
Пратили ми горнище само а долнището не  ooooh!
Благодаря   bouquet

# 11
да се самоцитирам вместо заспис
разменям тези Ц11 за по- малки. може Ц9 или Ц10. ако са Ц9 може и бели с розовко.

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-eltham-child-030002

# 12
  • Пловдив
АЗ искам да ви питам връщали е някой объркани артикул ?
Пратили ми горнище само а долнището не  ooooh!
Благодаря   bouquet

Пиши им като приложиш и снимки  Peace
Много пъти съм имала объркани неща  Peace

# 13
  • Русе
опс   bouquet

# 14
  • София
и аз благодаря за темата  bouquet
да споделя и аз за светещите маратонки на лейзи таун-мног оса сладки, но и нашите лампички спряха да работят, едната още вечерта, другата също една свети
иначе госпоицата много ги харесва Wink

Общи условия

Активация на акаунт