*SportsDirect-26

• 49 763
  • 706
  •   1
Отговори
# 630

Сега звъннах в банката, оказа се че слагали и 2% върху стойността за превалутиране. За Пощенска банка става въпрос. Интересува ме другите банки имат ли такива такси?

ДСК няма такава такса  Peace

Здравеѝте.

Токущо си пуснах първата поръчка и като прочетох поста на БОНИНА, изтръпнах!

Дано всичко е ок.

ЛЪВИЦА:   bouquet Може ли да помонгеш!  bouquet

Правя опити от обяд да пусна поръчката си, но саѝта изобщо не ми изпразваше количката нито ми беше отразено в ОРДЕР ХИСТОРИ.
Обадих се във Банката и от там ми казаха, че съм успяла да поръчам.
Обаче не ми е тразено в профила! Rolling Eyes Кога да чакам меѝл и горе долу за колко време пристигат нещата?

Предварителни Благодарности! Heart Eyes

Потвърдителен мейл за поръчката също ли нямаш?Щом нито ти се е изпразнила кошницата,нито имаш отразена поръчката в профила,много ме съмнява да си осъществила поръчката.Миюоже и да имаш блокирани пари,но според мен не си поръчала наистина  Rolling Eyes

# 631
  • Варна
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е спално белъо? Това съм харесала http://www.sportsdirect.com/team-football-duvet-set-840162?colcode=84016203  , но незнам какво включва.Пише само, че е пухено. Благодаря предварително.

# 632
  • София
Много лошо!

Сега съм на никъде!...
На колеги взех пари по днешния курс, сумата е замразена а не е отразено никаде,

Нали съм Марко Тотев... Cry

Не знам, какво да правя!

Гледам тотала, още е на 307.97 без доставката!..

Гледам Ордер Хистори,..и нищо...Пише, че към момента нямам предишни заявки!

Даѝте съвет, ако сте изпадали в подобна ситуация. Моля ви!

# 633
Много лошо!

Сега съм на никъде!...

Не знам, какво да правя!

Незнам какво да ти кажа...пиши на мейла на сайта,да проверят все пак дали има поръчка,направена при тях от твоя акуант днес.Ако пишат,че няма,разпечатваш си отговора им  и отиваш в банката с него да ти разблокират парите.После си я пускаш отново.

# 634
Здравейте! Имам лек проблем , пуснах поръчка в петак (29.04) и беше одобрена ( изпратена) в неделя днес е вторник и не ми дава информация до къди е стигнала --> " No Details Available "
някой може ли да ми каже защо така и дали му се е случвало ???

Благодаря предварително !!!

# 635
Привет, някой има ли впечатление от това яке http://www.sportsdirect.com/voodoo-dolls-bomber-jacket-ladies-669236
Размерите, които са достъпни са S/10/, M/12/ i XL/14/. В този случай L на какво отговаря?! Иначе аз съм размер между 12 и 14 и сега съм направо объркана посочените размери въобще на какво отговарят? Предварително благодаря за отговорите!
Якето е хубаво ,но е късичко.Мерих М,отговаря си на номера.
Много благодаря за пояснението! Не съм по късите якета, тъй че тази информация  ми е много полезна  bouquet

# 636
Много лошо!

Сега съм на никъде!...

Не знам, какво да правя!

Дишай.Бил съм там, и днес пак съм там. Laughing

Проблемът е в тъпата платформа на посредника.Днес пак са крашнали.И докато е траело това, вместо да известят спортса и компаниите, които работят с тях са се опитали тихомълком да минат между капките.Сега лошото е, че парите са в картата, но са блокирани.Има два варианта.Отиваш до банката и питаш какво им трябва за да отблокират парите, някаква история за това, че от спортса нямат претенции към тези пари, лалалалалалаал....
Другият вариант е, ако не ти отблокират парите скоро, се чакат 45 работни дни.

Да им  #Cussing out на тъпия посредник, все си мислех, че ще ги отсвирят, ама нейссе...

Едит: Дано да е това, а да не са ни източили... Money

# 637
  • Варна
За какъв посредник става въпрос?
И аз имам същия случай, пуснах поръчка , но никъде не ме отразиха , ни в мейла, ни в акаунта не я намерих, кошницата пълна. А парите блокирани. Е, отблокираха ги вече. Confused

# 638
Здравейте! Имам лек проблем , пуснах поръчка в петак (29.04) и беше одобрена ( изпратена) в неделя днес е вторник и не ми дава информация до къди е стигнала --> " No Details Available "
някой може ли да ми каже защо така и дали му се е случвало ???

Благодаря предварително !!!

Просто все още не е тръгнала,за да покаже движение в сайта.От петък до понеделник включително в Англия бяха почивни дни и са се събрали доста поръчки,сигурно утре или вдругиден най-късно  ще се раздвижи  Simple Smile

И аз имам същия случай, пуснах поръчка , но никъде не ме отразиха , ни в мейла, ни в акаунта не я намерих, кошницата пълна. А парите блокирани. Е, отблокираха ги вече. Confused

И аз не го разбрах това с посредника  Rolling Eyes
Аз днес пуснах поръчка,изписа си ми,че е одобрено плащането,изпразни ми кошницата,получих си мейла,всичко точно.

# 639

И аз не го разбрах това с посредника  Rolling Eyes
Аз днес пуснах поръчка,изписа си ми,че е одобрено плащането,изпразни ми кошницата,получих си мейла,всичко точно.

Посредникът, който е отговорен за сигурноста на заплащането, нали се сещате, като влизате да плащате, как горе вляво излиза едно катинарче, което означава, че сте в подсигурена страница.Посредникът урежда сигурноста на транзакцията, не нещо друго.Приемете го като охрана. Казва се sagepay.Кофтито е, че ако не ти ги отблокират те, трябва да се занимаваш с твоята банка, сайта, а те от своя страна да се занимават с sagepay....

# 640
  • София

И аз не го разбрах това с посредника  Rolling Eyes

Посредникът, който е отговорен за сигурноста на заплащането, нали се сещате, като влизате да плащате, как горе вляво излиза едно катинарче, което означава, че сте в подсигурена страница.Посредникът урежда сигурноста на транзакцията, не нещо друго.Приемете го като охрана. Казва се sagepay.Кофтито е, че ако не ти ги отблокират те, трябва да се занимаваш с твоята банка, сайта, а те от своя страна да се занимават с sagepay....

Отговор от Спорта, след 5 дни понеже са мн натоварени. Confused

Много се рзочаровах! Моля те кажи подробно какво да  направя? С обаждане по телефона дали ще стане ( към банката)?
Как да кажа на хората, особено ако трябва да чакам 45 дни. уЖАСЕНА СЪМ! Ако трябва да връщам 700лв....които ги нямам!
Дотук бях с поръчките!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 22:25 от Kиkи

# 641
Здравейте, записвам се при Вас. Миналата седмица си получихме първата поръчка от сайта. Ще следя темата.

На нас ни се случи същото с парите, няма страшно, ще си дойдат обратно в сметката. Ще питам мъжа ми какъв беше точно проблема, но знам, че сменя начина на плащане.

# 642

Много се рзочаровах! Моля те кажи подробно какво да  направя? С обаждане по телефона дали ще стане ( към банката)?
Как да кажа на хората, особено ако трябва да чакам 45 дни. уЖАСЕНА СЪМ! Ако трябва да връщам 700лв....които ги нямам!
Дотук бях с поръчките!

Спокойно де, случва се.Просто са  #Cussing out тези от sagepay.Отиваш до банката си утре обясняваш им какво се е случило(Гледай да е някой, който разбира или е имал подобни случаи).Те ще ти кажат какъв документ трябва да им дадеш.Поискай, ако не разбираш английски да ти го кажат на английски как е.Пишеш на спортса, да ти го предоставят този документ, разпечатваш го и отиваш в банката.И там вече те(банката) ще се оправят.Това с 45-те работни дни е в краен случай.Аз пък мисля да проверя дали мога да ги съдя... Laughing Защото да имаш проблем и да се правиш, че нямаш при парични транзакции.... #Crazy.

# 643
  • Варна
Влизам да пусна няколко снимки на маратонки от поръчката ми получена днес.Повечето са дъвкани и предъвка и за това снимките са само на това което силно ме впечатли всичко на всичко 3-4 чифта.Единият от който модел на Найк за 2011 година твърде скъпичък,но си струва париците,който е решил да се сдобива с такъв.

https://picasaweb.google.com/desuri0/03052011Sport?authkey=Gv1sRgCILnnd3o37DCSw#

П.П дано на всички останали се оправят проблемите по поръчките в положителна насока.

milisa  това е линка  http://www.sportsdirect.com/nike-mercurial-victory-ii-mens-astro … ?colcode=26924724

В този ред на мисли върху последните ви размисли за опаковане,доставки камиони и номера.Да ви попитам нещо.Обръщали ли сте внимание,колко бързо тръгва една поръчка в зависимост от времето и деня в който е пусната?Ако я пусна през седмицата преди петък и в час до 16ч.Получавам тракинг номер почите веднага  и отпътува доста бързо,а ако е в петък,събота или нделя още повече по нощите се е случвало да чакам и по 3-5дни.При вас как е!?

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 10:58 от desuri

# 644
desuri,може ли линк към лилавите маратонки Найк,футболните?
Искам да направя поръчка,къде да видя кой прави сега?

Общи условия

Активация на акаунт