Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 694
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • В царството на игрите:)
Днес следобед се върнахме от хотел Чилингира. Намира се над Кричим на язовир Въча. Страхотно място. Предполагам, че през лятото ще е още по - супер, защото сега басейна не работеше. Има и вътрешен и външен. Но това не помрачи хубавото ни изкарване, защото наоколо е много красиво и мястото е направено с много вкус и стил. Стаята беше доста голяма и ние 4ма спокойно се събрахме в нея. Препоръчвам го!!! Peace

# 211
  • София
Хотел Божена в Добринище - разходки в планината, на спокойствие..... и е ефтино, и не е Банско - съвсем различно е.

# 212
Хотел http://radinasway.com/ - Боровец  много,много хубав !
Бяхме там уикенда и определено си заслужава!

Стаята е чудесна,храната също,персонала е много любезен!
Чудесно място за почивка с деца,не се пуши никъде вътре в хотела! Simple Smile

# 213
Premier luxury mountain resort *****, Банско

Ходихме с ваучери и тръгнах без особени очаквания. Просто имахме нужда от малко релакс, почивка и наспиване.
Хотела се оказа доста приятна изненада. Не разбрах точно, но или е гръцка собственост или се управлява от гърци. Член е на Small Luxury Hotels of the World. Нямаше други българи. Имаше гърци и платежоспособни руснаци (на закуска пиха Moet и направо срутиха от учудване персонала, предизвикаха прикрити подхилквания).

Хотела е малък и всякакво сравнение с други големи аналози няма да е уместен.
В СПА-то има 2 сауни и 1 парна баня, хамам и Кнайп пътека. Басейна е вътрешен, но е мъничък. Може да се поплува, но си е мъчение. Има външно джакузи. Общото ми впечатление е за малко СПА направено с цел релакс след ските. Но е напълно приемливо за големината на хотела. Чистотата е на ниво - постоянно имаше жена, която подсушаваше и се грижеше за чистотата на подовете. Само за сведение - управлява се от Виктория СПА, което за мен си е качество. Имаха много добри масажи и терапии. - 5

Стаите - бяхме в Junior Suite Standart. Отделна спалня с врата и ТВ. Във "хола" има разтегателен диван, на който спокойно спят 2 деца. Много приятно обзавеждане и невероятно чисто. Камериерките влизат и вечер за подготовка на стаята, както е в Кемпински. Банята е с душ кабина. -И в двете помещения има LCD ТВ. Кристално бели хавлии и спално бельо (ужасяваме пожълтялото/посивяло и петньосано бельо в някои 5- звездни хотели - да не споменавам имена) .Специално погледнах марката на пухената завивка, защото ми беше много удобна - Guy Laroche  Peace - 6

Ресторантите - в Дионисос се сервира закуската. Бях приятно изненадана. Много богата и качествена. На първо място по този критерии ми е Кемпински Банско, но на второ място успешно се нарежда този хотел заедно с Риу Правец.
Амброзия (или Амврозия) - Вечеря и обяд. Много, много вкусна храна. Лек уклон към гурме, но много лек. Определено храната в този ресторант повече ми хареса от в Кемпински. А да не говорим, че цените са направо "народни" в сравнение с Коме Прима в Кемпински. Когато посещаваме Банско, определено ще се храним в него. Страхотна крем супа от горски гъби и постна мусака. Рецептите в ресторанта имат определено гръцко влияние. - 6+

Обслужване - Най-доброто обслужване в БГ до момента сме получавали в Кемпински Гранд Арена и това е напълно обяснимо. Обслужването в този хотел напълно се конкурира с това в Кемпински. - 6+

Деца - има малък детски кът, който ми се стори добре оборудван. Дъщеря ни не беше с нас и не ми се наложи да го ползвам. Отвън има и люлки и още някакви съоръжения. - 4/5

Недостатъци (за мен и нашите нужди) - целта на хотела е зимен сезон и задоволяване нуждите на скиорите. Ние не сме такива и по скоро търсим СПА. Както казах мъничко е СПА-то, но пък присъствието на Виктория СПА донякъде компенсира. Хотела се намира в местността Грамадите, където има доста лунни пейзажи на съсипана природа от безумни и недовършени строежи. Хората са се постарали да облагородят района (дори са "облекли" един съседен строеж), но все пак.... Sad  

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 19:09 от Анонимен

# 214
Хотел Макси Велинград  Peace

# 215
Семеен  хотел "Св. Константин" с. Главатарци .
Нов хотел е на яз. Кърджали -чисто, спретнато и много гостоприемни домакини
Има и промо оферти за сезона.

# 216
Хотел  Камелия ,Пампорово. Peace
Всичко е супер чисто и ново,храната е хубава,персонала любезен.

# 217
Аз хвалвам СПА хотел Медикус във Вършец. Бяхме с много хора там по празниците и направо се "размазахме". Няма такъв кеф... Grinning Та препоръчвам го.

# 218
Здравейте, момичета! Скоро не съм влизала в темата и ми се струва, че има някакви подобрения на форума... Минаха почивните дни, ама сега нови се задават и този път мисля да не ги прекараме по цял ден с роднините на маса, а ми се ходи някъде из Тревненския балкан, някой да ми препоръча нещо интересно там и хубаво местенце..  bouquet

# 219
Здравейте,дали някой е ходил в Приморско,в къща за гости Елени? В близост е до аквапарка и тенис кортовете.Ще съм благодарен да споделите впечатления.

# 220
Здравейте, останахме много доволни от хотел "Магнолия" в Паничище. Комфортна обстановка, отлично обслужване, кухнята е много добра. Тези, които са решили да избягат от големия град и шум и да се насладят на зелените гори, ще харесат този хотел.

# 221
  • София
Аз хвалвам СПА хотел Медикус във Вършец. Бяхме с много хора там по празниците и направо се "размазахме". Няма такъв кеф... Grinning Та препоръчвам го.
Благодаря за идеята! Ако навия мъжа ми ще пиша отзиви  bowuu
Ще чета темата с интерес  Heart Eyes

# 222
  • София
Риу правец. Страхотен хотел, направен с много желание....

# 223
Здравейте, Мами !
Виждам че има "бял списък", а има ли "черен", за да изразя възмущението си и да предупредя другите родители?!

# 224
Здравейте, Мами !
Виждам че има "бял списък", а има ли "черен", за да изразя възмущението си и да предупредя другите родители?!
Има
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.0

Общи условия

Активация на акаунт