Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ако търсите комбинация от риболов и басейн,горещо го препоръчвам.Всичко е както е описано в сайта им.. http://romantika.kardjalipress.com/
Нямам забележки,невероятна атмосфера..през целият престой се хранихме на ресторанта,защото нищо не си носихме,просто няма такива цени.До самият комплекс пътят е по-добър и от магистрала и има указателни табели,няма шанс да се загубиш!

От сайта им не разбрах - цената за нощувка е 36 лв. - на човек или на стая newsm78

# 256
  • София
Хотел Дамянофф в Лозенец. Много близо до плажа, страхотно обслужване, спокойствие, чистота... Просто съм влюбена в този хотел. Миналата година бяхме там и сърцето ми остана в него. Недостатък е, че няма басейн.

# 257
  • В царството на игрите:)
След един прекрасен уикенд, горещо препоръчвам комплекс "Св. Георги" в с. Белащица на 5 км. от Пловдив. Всичко ми хареса - направено е с много вкус и желание!!!

# 258
Адимар,36 лв е на стая за двама,като в нея има и разтегателен фотьоил,който може да се използва за дете или трети възрастен.Самото бунгало е като къщичка с две самостоятелни стаи,всяка със собствен санитарен възел и са на самия бряг,както е по снимките.

# 259
След един прекрасен уикенд, горещо препоръчвам комплекс "Св. Георги" в с. Белащица на 5 км. от Пловдив. Всичко ми хареса - направено е с много вкус и желание!!!
[/quote

А какви са цените,че нещо не намерих на сайта им?

# 260
Мисля, че е 60 лв., на двойна, но стаята е доста голяма със всички екстри и допълнителен диван. В нашата имаше джакузи. Ние ходихме с ваучер и не знам точно цените, но така чух Peace

# 261
Комплекс "Върбака" - Рибарица http://www.varbaka.com/index.html
Много сме доволни от престоя ни там. Стаите са чисти и просторни, полянката е добре поддържана и е много подходящо за малки деца. Басейна не сме го пробвали, защото беше студено. Персоналът - страшно мил. Кухнята също е добра. А красотата на Тетевенския балкан дори не може да се опише.

# 262
http://www.booking.com/hotel/bg/vila-verbena.bg.html

Вила Вербена - Априлци

Тихо, луксозно, стилно, чисто и добре направено.... направо за без пари...

Всично на снимките е едно към едно!

Единствения минус - три километра тих офроуд до там...

# 263
Някой може ли да ми каже дали е бил в "Лайтхаус Апартхотел" в Балчик и какви са му впечатленията от там.Много ли е далече плажа от хотела и какви са цените в ресторанта?

# 264
  • София
Хотел Мелницата в Несебър - страхотно местоположение, чистота, тишина и хубав ресторант.  Simple Smile

# 265
Някой може ли да ми каже дали е бил в "Лайтхаус Апартхотел" в Балчик и какви са му впечатленията от там.Много ли е далече плажа от хотела и какви са цените в ресторанта?
До плаж не стигнах, защото бях служебно и нямаше време, но ми се видя (на око), далече.

Ресторантът е скъп, особено за нивото на обслужването, което предлага. Надут персонал, пълно нежелание да се покаже каквото и да е добро отношение към гостите.

Хубавото за комплекса - за мен, е в наличието на голф игрище. За децата няма кой знае какви забавления.

Ако трябва да ида там на семейна почивка, по-скоро бих пропуснала. Но моите деца са в доста активна възраст (8-10-17), ако имам бебе, не ми ми било проблем.

# 266
Честно да кажа до сега не съм чула някой да е бил доволен от някой апарт хотел. Изглеждат прекрасно на снимка , но реалността се оказва друга! За семинари са ок Peace

# 267
Точно тоя апарт-комплекс за семинари изобщо не става. За последните години, това беше най-кривата зала, в която съм била - без озвучаване, без климатик, местата отговаряха на бройката само по документи. Но това не беше проблем, защото хората излизаха на терасата, за да вземат въздух, че беше ужасно задушно и в залата имаше през повечето време не повече от 2/3 от присъстващите. Бялата дъска - без гъба, познайте какъв кеф е да викаш, за да те чуят, и в същото време да бършеш със салфетка... проекторът не работеше като хората. Пълна простотия.

Освен това и сауната им не струва.

Но горното няма отношение към почивките, само уточнявам, ако някой случайно се засили да организира мероприятие там. Да не го прави.

# 268
Намерих страхотно местенце за почивка - комплекс "ЕЛИЦА" в Еленския балкан. Домакините са много гостоприемни и внимателни, а за кухнята нямам думи   chef Всичко беше много вкусно и не се отрази много добре на фигурата ми  Grinning Децата играха ня воля на широката поляна, стаите са много чисти и просто всичко беше перфектно. Горещо ви го препоръчвам!
Ето и линк към сайта им: www.kompleks-elitca.com

# 269
  • България
момичета да ми препоръчате хотел в Крайморие

Общи условия

Активация на акаунт