Банята, 16та тема!

• 111 807
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Много интересна тема, и на нас ни предстои ремонт това лято та и аз с удоволствие ще я следя.
Много свежи идеи.

# 76
Може ли да се присъединя към вас .Предстои ни след месец да правим банята, плочките са купени обаче санитарията не.
Четох в др тема за комбинирано биде и моноблок , само че не получих отговор по - подробен.Може ли някой да ме светне за производтел , да покаже снимки и т.н.
Извинявам се ако е обсъждано преди , предполагам че е , за което се извинявам предварително.

# 77
  • София
--Bella-- Аз също предпочитам Испански или италиански, ама криза... Simple Smile
Спряла съм се на КАИ, но не съм сигурна дали ги искам - и като модел, и като производител, единствено цената ми е ОК.
Аз ще се отида до Макензи днес или утре, но момичета ако имате отзиви за турските плочки - споделяйте. Тези ми изглеждат нежни, дано и на живо ми харесат, защото нямам никакво време вече за избиране.  Sad

# 78
Може ли да се присъединя към вас .Предстои ни след месец да правим банята, плочките са купени обаче санитарията не.
Четох в др тема за комбинирано биде и моноблок , само че не получих отговор по - подробен.Може ли някой да ме светне за производтел , да покаже снимки и т.н.
Извинявам се ако е обсъждано преди , предполагам че е , за което се извинявам предварително.
pepitta_84, нашите тоолетни и в двете жилища са на Vitra, модел Arkitekt. Нямам снимка с отворен капак, за да ти покажа самото биде, но то е едно чучурче, което в зависимост от модела, може да бъде хром, бяло и с различна дължина. Трябва и смесител, от който да се пуска водата, при нас е с вграден най-елементарен смесител. Ето виж тук https://picasaweb.google.com/y.v.ivanova/Arkitekt#5594230569018625266

# 79
very nice, много красива баня. Браво на вас! Може ли да сподели6 откъде е 6кафът и цена?

мерси. Шкафът ни го прави приятел-дърводелец, който ни прави мебелите на целия апартамент.
Ако си от Варна мога да ти дам координати. Много е добър.

# 80
  • Русе
Какво ще кажете за качеството на структурите за вграждане за тоалетна на Видима? Че трябва скоро да купуваме 2 и се чудя. Знам, че най-много се рекламират на Геберит, но имам възможност евентуално да взема на добри цени Видима.

# 81
Здравейте!
Все още е в етап на реализация, но не мога да не се похваля с новата ми баничка.

# 82
  • Бургас
Миоки   bouquet искаме още снимки

# 83
Сега фугират останалата част и не е за показване още Simple Smile и пода не е сложен. Ще пусна финални като се монтират санитарията и батериите.  Hug

# 84
  • Бургас
Ох аз трябва да купувам аксесоари за две  бани и изпадам в ужас

# 85
Аз не обичам много да е накичена с разни аксесоари по стените, така че няма да има кой знае какво.

# 86
Много е хубава! А какъв ще е пода, нали трябвало той да се сложи преди първи ред плочки? newsm78

# 87
Аз не обичам много да е накичена с разни аксесоари по стените, така че няма да има кой знае какво.

Красиво! Непременно да пуснеш снимки на цялата баня!   bouquet

# 88
Много е хубава! А какъв ще е пода, нали трябвало той да се сложи преди първи ред плочки? newsm78
Пода е бели плочки 35х35см. При мен е обратното първо стените после пода - майсторът така каза и аз слушам Simple Smile

Ще я покажа само да стане. Тя е супер миниатюрна де, няма да се види още много  Mr. Green

# 89
  • София
Миоки, за първи път виждам подобно нещо   Embarassed - сигурно на живо всичко блести в различни цветове.
Ама как ще се чистят фугичките  newsm78

Аз пак да си поставя въпроса - КЪДЕ СИ ОКАЧАТЕ ХАВЛИИТЕ И КЪРПИТЕ в тези прекрасни бани  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт