Банята, 16та тема!

• 111 714
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Момичета и момчета Wink, това е проекта за банята - 1, 2, 3.
Някакви препоръки и въобще мнения. Местата на вана, мивка и други е така, само душа няма да е насреща, а на дясната страна. Фризове и декорна плочка няма да слагам в мястото за къпане, тъй като е силно релефен и много трудно ще се чисти. Чудя се тези малките стенички дали да ги направя отдолу догоре кафеви или да са като останалите. Клоня към едноцветни, но да им сложа горен фриз и евентуално и долния по-широк. И дали две декорни плочки една под друга или само по една. Над декорните плочки ще има и лампи.
Ами май е това, очаквам мнения.

# 211
Имам нужда от препоръка за лентов сифон за баня от тези, които вече го ползват. Дайте линк ако може.
Това например  добро ли е?
http://www.keranova.org/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0 … D0%B8%D1%8F-__300

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 12:19 от ябълка

# 212
  • София
Ние си взехме от тези http://patlidganski.com/sifonikraenklient.html за 204 лв 68 см, но гледам, че са махнали ценоразписа. На смаляващи се дупки е дизайна https://picasaweb.google.com/108554229684703812922/SNIMKINAMIAST … 99613563700962498. Беше най-евтиното решение за такъв сифон, но за сега сме доволни.

# 213
Колко време си ползвате банята?

Много Ви харесах банята. Ама много.

# 214
  • София
Няма месец Simple Smile
Мерси, мерси!!!

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:48 от Ama O Mar

# 215
Ama O Mar, на мен също ми хареса банята Ви.   bouquet
Интересува ме вратата на самата баня. Забелязали ли сте до този момент някакви недостатъци? От къде я поръчахте и цена?

# 216
Препоръ4айте ми препарат за 4истене на фуги в банята? Днес мих с Циф, но пло4ките са 4ервени на пода и голям зор видях да махна бялото.

Имам и о6те едно въпрос4е. Сифонът на пода мири6е понякога. Той е от тези, в които остава по малко вода, за да не мири6е уж. Има ли някакви тапи или метод, с който да го запу6вам временно?
Навремето исках да си взема  затваря6т се сифон, но умният ни майстор ме разубеди, 4е ако някоя тръба се пукнела, 6тели сме да се наводним.

# 217
  • София
Ако можеш да го снимаш отблизо за да видим от кой вид е .

# 218
  • София
Galani, мерси!
520 лева излезе от Еспехо. Проблем ще имате единствено ако наклона в банята ви е много голям, а вратата е от вътрешната страна. Опираше единия ъгъл в пода или пролуката отдолу беше много голяма, но я натъкмихме малко насила. Малкия не може да я премести, защото стъклото е доста тежко - 1 см е дебела, но пък не прозира прекалено воайорски. Отвора не се затваря плътно, но има начин да се сложат уплътнения тип "перо" по вертикала просто ние решихме, че така се проветрява допълнително помещението. Не изолира от шум, душкабината върши повече работа.

За фугите и аз се чудя. Остана ми строителен прах навсякъде и всичките подови посивяха и не знам как да ги изчистя.

# 219

За фугите и аз се чудя. Остана ми строителен прах навсякъде и всичките подови посивяха и не знам как да ги изчистя.

За праха нашия майстор ни каза - 1/1 вода и оцет и е избърсват плочките. Действа.  Peace След което си се мият с обикновен препарат за фаянс.  А за фуги има препарати.

# 220
  • София
 Peace Ще пробвам!

# 221
Ama O Mar, благодаря за отговора.  bouquet
Явно ще трябва да мислим още...

# 222
  • София-в сърцата на моите деца
Аз всичко измих направо с оцет и гъба и бялото изчезна... PeaceОсвен това препаратът ми за миене на плочки е Фрош с оцетът и мие идеално Peace

# 223
Благодаря ви много за отговорите!

# 224
Да попитам нещо, понеже тук се лепят мнооого плочки - какво лепило е необходимо за гранитогрес? Майсторчето предлага да купи такова за керамични плочки, аз пък мисля, че то не е подходящо. Съвети търся какво лепило да се вземе.
На моя майстор плочките му били криви.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт