Звездни компромати-99

• 55 496
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Грета Гaрбо

# 526
# 527
  • In The Middle Of Nowhere
Да, Грета Гарбо е.

Беше ми интересна нейната личност след като гледах „Дамата с камелиите” и исках да видя повече нейни актуални снимки, но тя почти няма такива, защото е водила много тайнствен и конфиденциален живот. Не е давала интервюта, автографии, не е ходила по никакви светски събития, живяла е като аскет след оттеглянето си. Малкото и актуални снимки са папарашки. Леко с е натъжих като я видях, времето не прощава на никого, дори и на най-големите звезди и красавици. Така е изглеждала Легендата през 1990г, малко преди смъртта си.

# 528
Така е изглеждала Легендата през 1990г, малко преди смъртта си.

Thinking

# 529
# 530
  • In The Middle Of Nowhere
Gia, на кое се чудиш? Наистина разликата е поразителна, но как иначе да изглежда човек на 85 г., пък дори и да се казва Грета Гарбо...

# 531

Не й е първа роля във филм, но дано сега има малко по-централна роля. Всъщност, аз не съм я гледала никъде. Става ли като актриса, добра ли е?

# 532
# 533
# 534
Ники Михайлов в кампания за кръводарители. Браво на него, дано и други последват примера. Аз съм редовен кръводарител на от 18 годишна и винаги съм се чудела защо няма  кампании, които да разясняват процедурата.

# 535

Не й е първа роля във филм, но дано сега има малко по-централна роля. Всъщност, аз не съм я гледала никъде. Става ли като актриса, добра ли е?

Не е първа, но тази е по-значителна от другите. Като актриса - аз съм гледала един филм с нея, но самия филм не струваше. Иначе гледам Дневниците на вампира и съм възхитена, както пише в статията играе две различни героини и толкова добре ги прави, че понякога забравяш, че актрисата е една и съща. В един от епизодите дори говорят на български  Peace

# 536
# 537
# 538
Кали е третата, нали още не е сложила.
Обаче аз си мисля, че и Джена няма силикон  Thinking

# 539
  • София
Според тази статия вече си е сложила http://zvez-dno.bg/новина/814-Най-накрая!-Кали-се-тунингова-(снимки)

Махнете тирето

Общи условия

Активация на акаунт