Звездни компромати-99

• 54 893
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
# 633
  • София
Christina Aguilera  Simple Smile

Еми не и отива да е пълничка  Thinking има на някои жени им стоят добре повечкото килца мА на нея цЪт  Rolling Eyes

Прилича на бухта  Mr. Green

# 634
агилера и преди имаше такива периоди на напълняване и отслабване, но ме мързи да търся снимки

# 635
# 636
Кофти снимки

# 637
# 638
  • Варна
На мен пък ми хареса Николета. Само да не беше така препечена. На снимките е много малко грим и изглежда естествена.

# 639
  • Балчик
На мен пък ми хареса Николета. Само да не беше така препечена. На снимките е много малко грим и изглежда естествена.
и аз я харесах на тези снимки , дори и препечена, а по принцип не съм и фенка Mr. Green

# 640
# 641
Бих казала, че това са едни от малкото снимки на Николета, които харесвам. Единствената причина - малко грим. Изглежда естествена и точно като момиче, а не като пеперудка тъкмо приключила смяната си. Не мога да си кривя душата, наистина е красива. Скоро беше пусната май от тази фотосесия някаква снимка и пак беше много хубава. Ако продължават да я гримират така може и да започна да я харесвам Laughing

# 642
Николета изглежда в пъти по-добре без черното около очите  Simple Smile

# 643
# 644
  • В една Дупка.
И на мен ми харесва Николета. Много. Аз на нея грозни снимки не съм виждала. Страхотна е.

Общи условия

Активация на акаунт