Звездни компромати-99

• 54 899
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
 spam2
Desss, точно в контекста на бг кино и театър (където се събличат и като трябва, и като не трябва), но и не само.
Разбира се, че има и много роли, които не го изискват, но почти не се сещам за успешна актриса, която да не е участвала в някоя красива/гореща любовна история. Както и да е, съжалявам за спама!
Ето интервюто, 3-ти и 4-ти въпрос. Rolling Eyes

# 721
Тоз старчок я командори яката Еленчето.Опитвал се бил да я накара да приеме актьорството като хоби.. ooooh!

# 722
  • Tам през Атлантическия океан
Тоз старчок я командори яката Еленчето.Опитвал се бил да я накара да приеме актьорството като хоби.. ooooh!
Като гледам насила никой не я държи  Wink да е с него т.е. въпрос на избор  Grinning
Иначе времето ще покаже колко е сериозна връзката им  Wink

То па едно актьорство в Бг трябва доста легла да изтъркаш за да пробиеш   Whistling е нали манекеки вече играят роли в сериалите  Wink

Никой ли няма да ми отговори за Pink  Crossing Arms

# 723
Аз не съм казала,че я е вързал,просто ми е странно как го оставя да и се качва на главата,ама все пак си е нейна работа.

# 724
само аз явно не я намирам за красива Елен  Thinking не разбирам защо я превъзнасят толкова, на живо съм я виждала не веднъж... не ми се вписва в представите за красавица, но има талант  Peace жалко че деди я ограничава  Rolling Eyes

звездите като ученици

# 725
Аз пък съм с останала с впечатление, че Елен не се харесва и смятам, че има защо.

# 726
може би с такова впечатление съм останала заради моя кръг от познати  Thinking

# 727
Никой ли няма да ми отговори за Pink  Crossing Arms
Попадна ми статия от средата на ноември 2010, където се казва че е бременна в 12-та седмица ... към май месец ще да е термина й Thinking

# 728
Blake Lively - Elle Singapore April 2011 Cover

French Vogue's May Cover Girl: Kate Moss

Scarlett Johansson For Dolce & Gabbana Make Up Summer 2011

Katy Perry & Russell Brand  Laughing.

Аз също не избирам мъжете само по външност, но мъжът на Елен има неприятно излъчване, поне за мен.

# 729
Christina Aguilera  Simple Smile
...
Еми не и отива да е пълничка  Thinking има на някои жени им стоят добре повечкото килца мА на нея цЪт  Rolling Eyes
Доста е загладила косъма  Laughing
Загладила косъма, голяма работа,ще отслабне, ако иска! Според мен тя има по-сериозен проблем от теглото си и това е липсата на вкус или стилист...На тези снимки ми изглежда като да е излязла  по бельо от вкъщи, което е странно  все пак е знаела, че отива на някакво събитие и ще има фотографи, а може и да не е забелязала, че е забравила да се облече  Thinking  И с тази бяла коса ми прилича на албинос вече, вобще визията ѝ напоследък е отчайваща  Confused Според слуховете има, сериозен проблем с алкохола, дано се съвземе скоро.
Само една има право да излиза от вкъщи по бельо (или без) и това е Шер!
 Любимият на Елен ми е противен, но то е защото и моите впечатления за него са от интервюто, където обяснява колко е ревнив и как праща гардове да ходят по петите ѝ  Sick Човекът не е в час, а тя е още по-зле, че позволява да я третират като собственост. Но, за нея сигурно ползите от връзката им са по-големи от "вредите" тя си знае най-добре.  Money
  Джулиет Бинош  http://prikachi.com/images/498/3255498i.jpg 

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 23:28 от меркантилница

# 730
# 731

Ето това вече се казва готина двойка - млади, красиви, талантливи и богати: http://www.youtube.com/watch?v=3E80NgXqNC8

# 732
И аз ги харесвам Шакира и Пике  Heart Eyes
Днес Радост беше в Модерно със същата рокля като на Николета от пресконференцията,стоеше и значително по-добре. Peace

# 733

Този сценарии сме го гледали преди много време при Виктория Бекъм.
Забележете реакциите й,особено на фона на останалите зрители.Знае,че я снимат и е решила да се прави за звезда-фенка.Преиграва.

Бийонсе Je t'aime Paris http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110502/beyonce-3-660.jpg
Рене http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110502/renee-zellweger-435.jpg

# 734
  • Sofia
Дъщерята на Искра Радева - Елена Станулова, на прием в Кемпински:

Тоалетът е особено подходящ за събитието  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт