adelina_bg, хубав празник и на вашето семейство! ти просто си станала страшен специалист на тортите! представям си какво произведение го очаква алекс за първия му рожден ден.. ммм!!

/леле как се променят нещата, когато ги гледаш от собствена гледна точка/ 
После ще му мислим как да я приучим да спи отделно 
преди седмица-две я оставих самичка вечерта и отидох до другата стая за малко и чух туп и мрънннн, връщам се на бегом, а тя се търкулнала от леглото и паднала по дупе, седнала на земята до него, още сънена, бързо се успокои и заспа. Днес на обяд почти същата история, но този път си се събудила и като видяла, че не съм в стаята обърнала се по корем и почти се беше свлекла от леглото на крачета, абе тръгнало детето да ме търси 
. Мисля да му го дам сега объркано с половин плодово пюре, а за друг път да си го добавям към зеленчуково пюренце. Някой ако го дава този кускус по друг начин моля да сподели. adelina_bg май беше споделила, но съм забравила със сирене и масълце ли или в друг вариант беше. Ние ще изчакаме още поне 1 седмица със сиренето, освен ако педиатърката не каже да го започваме още тези дни. Но и варианти със сирене и извара приемам
. Купих и от сиренето Рикота, да си призная аз не съм го опитвала, но ще го видим - мъжа ми е наточил лиги около него 
на всички цветенца. 
на всички цветенца.

Не ми дава да погледна, малкото зло.

Ако някой има желание, ще помоля да копира във фейсбук информацията заедно с номера за смс.
а има деца, които се нуждаят от лечение и приведох едни 50лв. за Габриела. Дано повече хора направят това - детския живот е безценен. Стискаме палци да се излекува