Отговори
# 480
Мама Зайка Байка,да е жив и здрав малкия Борис -много да ви радва и да бъде едно усмихнато и щастливо детенце!
Добре че ми напомнии,че и аз съм именничка  Mr. Green От сутринта мъжа ми и една приятелка се сетиха,а ние сме в ремонт и малко празничното ми е настрани:)
Да почерпя и аз да съм жива и здрва и всички около мен:)
Благодаря ви за отговорите!Не го знаех това за 2те години-значи декември месец  newsm78 И аз не го виждам как ще сме с 2 малки деца,но годинките натискат,а и ние някак си искаме 2.Божа работа разбира се,но все пак:) А това,че съм била дълго време преди раждането болничен дали има значение?Ако знаете разбира се?!Благодаря ви!

# 481
Честито на всички празнуващи днес имен ден  newsm24

# 482

честито на бори и на малките борковци!  baloni

Мама Зайка Байка, толкова е хубаво това с новият дом и подреждането му! аз така обичам такива неща и много, много се радвам за вас! само слънчеви моменти да имате в него!
Simple Smile

# 483
  • Казанлък
И ние имаме голям проблем с приспиването! До сега винаги сме се приспивали на ръце. Пробвала съм да го гушна до мен на спалнята и в първия момент започва да се унася, но после започва да мята ръка, да ме щипе, да ме скубе, започва да мрънка и отново го взимам на ръце... Но от 2 дена и това неще и днес успя да заспи на люлката за първи път. Много се надявам някой ден да се научи да заспива сам Praynig

# 484
Честито на малкия Борис - да е живо и здраво, весело и игриво детенце.  Hug
Честито и на теб, Бори! Много да си здрава, слънчева, усмихната и всичко, което си пожелаеш с лекота да ти се случва.   bouquet Heart Eyes

Ние се завърнахме успешно в България, но Софи е станала голяма глезанка и вчера и днес ми върти мозъка Simple Smile Иначе докато пътувахме беше същинска бубичка, все едно не сме пътували с бебе.

На мен днес ми честитиха именния ден на София. Не знаех, че има днес. Мислех, че е на 17ти септември, когато имаме аз и татко й - Вяра, Надежда, Любов и майка им София. Но явно ще има два именни дни. За това се почерпете за нейно здраве с едни кексчета, които правих.

Аз също не мисля да пускам Софи на ясла. Или поне не на този етап. Слава Богу мога да си позволя да си я гледа от вкъщи и да работя, но не искам за нищо на света да изпусна най-хубавите години от живота и развитието й. С това разбира се не искам да кажа нищо лошо за тези от вас, които са решили да пуснат малчовците на ясла. Всеки решава според ситуацията и личното си усещане. Просто това си е моя избор. Виждам как бързо лети времето. Майка ми остави сестра ми на баба и започна работа, поради финансови причини и сега толкова много се обвинява, че не е била до нея тогава. Аз искам да си го спестя, защото Софи стана почти на годинка, а сякаш вчера се роди. И имам чувството, че докато се обърна ще е станала на 20.

# 485
Благодаря,момичета!
Наде,не знаех,че и Софи празнува и аз като теб мислех за септември,но... важното е да е все така сладка и чаровна.А аз днес само повтарям на Савито:"Дали се прибраха Софи,маме?"..Значи сте тук,ще ви изчакаме и утре да разопаковате багажа и трябва да се видим. Heart Eyes

# 486
Днес много шантав ден-излизам аз с Хриси, запътили сме се към банката, да внасяме едни пари, минаваме през парка, разменям няколко думи със съседката, засичаме се с Валина и тръгваме към банката. Вървим си ние поне 15 минути и една жена ми вика, че беба спи.Пускам аз количката до легнало, завивам Хриси и си викам, я ,да си извадя телефона от чантата, да не звънне точно до главата и /чантата на дръжката на количката, отгоре метнато якето ми/. Почвам аз да търся чанта- и шок, няма я, вътре телефон, портмоне с документи и разни бебешки неща. Звъним от телефона на Валина до моя, вдигна ми един мъж и ми каза къде да отида да си взема чантата. Всичко благополучно, само и досега не ми е ясно, как подобна голяма торба се е изсулила и аз не съм разбрала изобщо ooooh! Но имало добри хора-бяха се запътили към вкъщи да ми я връщат май.

# 487
Това моето дете е пристрастено към гърдите ми Crazy
и малката е така  Crazy а с приспиването - заспива само на цица  Blush даже и навън като сме и като си науми, че си иска цицата за сънчо - няма отърване.  Crazy Crazy в редки изключения е заспивала в количката с бутане или в баща си.
floral dream и аз така мисля, ама що ли му се връзвам на нашия татко  Crazy

Уф, че съм сепната. ooooh!
Честито на всички именници, да сте живи и здрави и да ви е чисто и свято името   Hug  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 00:12 от desinca

# 488
Ах, много обичам така - по една страничка да се изписва на ден...успявам да прочета всичко, дори и да пиша.
Благодаря за милите пожелания...както обичам да казвам - да ви се връща тъпкано  Hug
Със закъснение да честитя празника и на всички други именници   bouquet
Хубав ден на всички ви  Hug

# 489
  • София
Много пусто тука, надникнах, а то няма много за четене. Времето е много гадно и си мислех, че ще има по-голяма активност. Ние имаме 5 зъб, обаче мъничкия много се измъчи с него. Преди 3 нощи, доволно порева и 2 два дни беше с пресипнал глас. Не знам дали от плача може да се случи или са се комбинирали с някаква настинка, обаче дечко не изглежда болен и му изби зъбчето.

# 490
shanika - и нас ни измъчи последния зъб. Уж най-зор били първите, пък при нас първите 5 без проблем излезнаха. Дано следващите не ги мъчат душичките!
Зарадвах се , че все още се срещат и съвестни хора като прочетох поста на Zolka.
Я кажете имате ли някакво нововъведение в менютата. При нас -  червена печена чушка, кисело мляко и много се радвам, че открих един жълт грах - той е лющен което ми спестява отделянето на дебелите ципи на зеления.

# 491
Момичета, сега бях в градината.Направо е страхотна!
Директорката каза че мога да го пусна януари.Като от септември до януари се минавало с бележки от джи пито.Освен това трябвало да ходи и да има последния пентаксим.
Много беше симпатична, а охраната разсмиваше Крум.Май му хареса, а на мен ми се къса сърцето Cry
Баси страната! Да си пускаш детето на ясла само за да не изпусне мястото/в тая ясла догодина няма да има прием за 2-ра ясленска/, а не щото трябва да работа!

# 492
Момичета, как да разбера дали ни мъчат зъбки?
От както се прибрахме, София плаче и ръмжи почти непрекъснато. Поне през нощта спи.
Само да ми види гърба почва да плаче, а преди не беше така.
Днес плака докато ядеше, но не личеше да не иска да яде, защото търсеше лъжицата.
После пак рев, рев, рев. Тя никога не е плакала така... Венците не ми изглеждат подути. Има отдолу малко беличко и леко подуто, но то е така от поне два месеца и не излизат пустите му зъби. Има ли други признаци, по които се ориентирате?

Золка, радвам се, че още има толкова добри хора. Явно чантата ти е попаднала в правилния човек, а ти си имала късмет Simple Smile  Hug

# 493
Момичета, как да разбера дали ни мъчат зъбки?
От както се прибрахме, София плаче и ръмжи почти непрекъснато. Поне през нощта спи.
Само да ми види гърба почва да плаче, а преди не беше така.
Днес плака докато ядеше, но не личеше да не иска да яде, защото търсеше лъжицата.
После пак рев, рев, рев. Тя никога не е плакала така... Венците не ми изглеждат подути. Има отдолу малко беличко и леко подуто, но то е така от поне два месеца и не излизат пустите му зъби. Има ли други признаци, по които се ориентирате?
При нас винаги има и увеличено слюнкоотделяне преди зъбче и почва много по-настървено да хапи всичко, което докопа, включително и мен. Това че плачи като ти види гърба обаче не е от зъбче, Алекс така прави понякога, но като изляза и ако не дойда до 2-3 мин млъква сам.

# 494
И аз не се ориентирам дали мъчат зъби или е нещо друго, а хем това ми е второ дете  Blush
И Миро днес реве, не иска да яде. До сега сме само на мляко днес. Вчера и той ревеше и ядеше. Има и сополи и текат лиги....но зъби не виждам, венеца си му е както винаги.
Аз не успявам да въведа сиренето и това е, само като го сдъвче и го усети и започва да плюе. Плюе чак надалеч към мен Simple Smile. И в попара не става и натюр не става. Извара и сирене Рикота и те го отнасят по същия начин. Май ще поизчакам 2-3 седмици и тогава пак ще пробвам. За сега ще давам плодовите дуети и йогуртите.
Аз вече му давам от пюретата на парчета за 8м. и той си ги хапва. Много сладко си ги дъвче. Явно ги приема добре заради това, че му давам и по метода бейби лед.
А за граха, аз купувам от едни миниатюрни консервички на Бондюел и там граха е един ситен и много крехък сорт, на който люспата не се усеща и Миро си ги яде, много му е вкусно на зрънца да ги хапва.

floral dream , жълтия грах консерви ли е или как. Интересно ми е да го пробваме и ние.

Общи условия

Активация на акаунт