Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 18

• 20 895
  • 688
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Пак ще си пусна края на серията!

Тук:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod

Най-долу има една скала, може да се връща назад по време и да си преглеждаш пропуснати неща.

Да това е евроканала. Той е сложен и на 1 страница.
Когато нета насича, минаваме на него. Там филма върви с 10.15 минути назад,
но пък не прекъсва.

# 601
  • Пловдив

123 eli, bonobo, gery_dobreva, krasi_anna, mariana51, nadia 63, nelka123, pipi09, riviera, sestra, sincerita, Ultra_Violet, vania1954, vesela Simple Smile, зули (+ 2 Скрит/и) и 13 Гости преглежда(т) тази тема.

Не сме малка и към този час.

# 602
  • Пловдив
Нели, много си тиха....

# 603
Аз се отправям към леглото, ще сънувам един влюбен поглед и една усмивка, която ни накара всички да се радваме Simple Smile

# 604
Интересен е езика и всеки език е богатство.На мене ми е необходимост така да се каже, защото приятеля им е турчин и сестра му не знае български и за комуникация, като ходим на гости в Турция ми се налага, но и за мен е удоволствие и хоби.Иначе си говорим на български в къщи понякога аз на турски той на бъгларски лудо семейство сме:)Понякога ми превежда сериали , но като цяло не му се занимава да ме учи на езика повече му харесва бъгларския.

# 605

Мацко , изобщо не съм тиха ако знаеш какъв отчет ме чака тази вечер и какви торове ще "превръщам" към 100%  в един статистически отчет , а аз отново съм тук !? smile3511

# 606
  • Пловдив

Нещо за този момент да кажете...Керим беше върха с неговите усмивки, а Фатмето  и тя - особено на финала.

# 607
Съдията казва ,че според закона в турция са виновни и отиват в затвора -това е общо смисъла за дума по-дума ми е трудно още

# 608
# 609
  • Пловдив
Интересен е езика и всеки език е богатство.На мене ми е необходимост така да се каже, защото приятеля им е турчин и сестра му не знае български и за комуникация, като ходим на гости в Турция ми се налага, но и за мен е удоволствие и хоби.Иначе си говорим на български в къщи понякога аз на турски той на бъгларски лудо семейство сме:)Понякога ми превежда сериали , но като цяло не му се занимава да ме учи на езика повече му харесва бъгларския.

Не разбра ли заключението за което те попитах. На прокурора в Измир.
И как може да не си го научила още тоя език - с такъв човек до тебе.

# 610
Пак ще си пусна края на серията!

Тук:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod

Най-долу има една скала, може да се връща назад по време и да си преглеждаш пропуснати неща.

Отдолу има часовник с цифри -  направете го на 23,10 и ще го изгледате отново !?

# 611
  • Пловдив
Съдията казва ,че според закона в турция са виновни и отиват в затвора -това е общо смисъла за дума по-дума ми е трудно още

Извинявай. Писали сме по едно време.

# 612
  • Пловдив
Яшаранови и другите - всички плачеха. Мелтем я нямаше до Селим.
Мюнир е като Мукадес. Те двамата са колоритните образи.
Що тюхкане му удари Мюнирчо.

# 613
А кака Мерием какъв победоносен поглед метна на Решат..... Joy

Ultra_Violet , значи директно ги пращат в затвора..... Party Party Party
Може там да им се случи подобна случка, ама те да са жертвите! Mr. Green

# 614
  • Пловдив

Е, дано вече все са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт