Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 6-та тема

• 137 123
  • 936
  •   1
Отговори
# 795
# 796
  • София
Здравейте момичета  Hug
Вече сме у дома.
Оперираха ни в Сряда в МВР от д-р Стоянов. Много съм доволна от отношението и лекарите. Базата е под всякаква критика, но сега ще я ремонтират...
Махнаха ни третата сливица и ни отвориха ушичките. Според лекаря в едното ухо е имало много гъст бял секрет, който е почистил добре. Били сме на кантар да ни сложат макарички, но в крайна сметка сме без такива. Ушите са отворени, капем капки и надуваме отовента. Според лекарите, така трябва. Д-р Петров каза, че прави подобно нещо със спринцовка и балон  Grinning
На контролен сме във Вторник, казаха, че колко по дълго стоят отворени, толко по добре.
Операцията продължи около час и 10мин. от самото начало до излизане от упойката.
В реанимация седяхме около 30мин, където Рони дрънкаше разни смешки и се караше на лекарите, че не сънувала принцеси  Laughing После ни преместиха в стаята и след около половин час искаше да ми изяде пицата. Дадох и малко от хлебчето. Първия ден я болеше гърлото, но от вчера вече нищо не я боли. Кашляше първия ден, втория по-малко, а днес изключително рядко.
Може да яде всичко, без топло, горещо и хрупкави неща - солети, бисквити и т.н.
Благодаря на всички, които ни стискаха палци.
Ананстезиолога, каза че не е имала алергични прояви което много ме успокои. Grinning
Успех на всички майки и дечица!  Hug

# 797
  • София
geryger, радвам се, че всичко е минало успешно Hug Hug Hug

# 798
Само хубави неща да се чуват и бързо възстановяване, както се вика!  Naughty

# 799
  • Някъде в облаците
   :bouquet:geryger - пожелавам оттук нататък само здраве - един път годишно - 5-дневна хрема  Peace Peace Peace

# 800
  • Once there was a Hushpuppy...
Запис   bouquet Искам да следя мненията ви и да питам, ако се наложи Peace

# 801
geryger Радвам се на добрите новини   bouquet  Чудесно е, че всичко е зад гърба ви.

# 802
  • София
geryger, браво Simple Smile Махна ви се от главата Simple Smile Стискам палци проблемите да са до тук. Браво и на доктора, че не е сложил макарички, за да ви вика пак за операция. Това с условията в б-ците не грее нашите души Wink Успех!

# 803
  • София
Благодаря Ви за добрите думи.  bouquet
За макаричките съм чувала, че сами падат  newsm78 Може би не всички, знам ли.  newsm78

# 804
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви следя  Laughing Ние чакаме поредните резултати от секретите да видим имаме ли още бактерии или са изчистени (което ме съмнява, защото носа й пак похърква).

за дърпането на ушите искам да напиша. На брат ми са му ги дърпали. Наистина е спрял да боелдува често, но пък като се разболее, го тръшка яко изведнъж и то продължително. Майка ми се съмнява, че може да е от това "дърпане".  Thinking

За паданията и ние имаме няколко, но едното не го видях как се случи, а си беше от високо  Sad Мина вече почти година от това, не съм я водила на скенер, но и аз се замислих сега дали не може да се появи някаква по-късна травма  Cry

# 805
  • София
Благодаря Ви за добрите думи.  bouquet

geryger, бързо възстановяване  Hug, малко болести  Heart Eyes от тук нататък  Hug

# 806
  • София
I see you - а при този лекар процедурите предполагам на здрави уши трябва да са?
Моят пак цъфна с отит и  пак с течност.... та се замислих дали да не го заведа...(а какви са цените там за преглед/процедури)
Доктора каза, че това често повторение никак не е на добре....

geryger - радвам се, че е минало всичко ок....

# 807
Angel_Dust, съжалявам да го чуя. Отитът какъв е - гноен (с Т, болка, пиете ли АБ) или серозен? Колко често ви е тази зима и по принцип? Не помага ли нищо - масажите, вибрациите?

Иначе - да, мисля трябва да е преминало възпалението, за да се прави процедурата. Цени не помня, скъпичко беше си спомням, особено при първия път (30-40 лв нещо такова).

# 808
  • София
Ох момичета, сега пак сме с гъбички в устата.
От Плумикорта гъбясва, но тя като цяло е свалила имунитета, така че нищо чудно.
Но от нова година на сам се борим почти постоянно с тези гъбички.
Сега спрях плумикорта, но вече незнам с какво да я лекувам.  newsm78
Дактарина не помага. Давах преди и нещо друго... едно бяло сиропче. Давам и Монилия, но ми се струва, че и тя не лови дикиш.
Дайте акъл  Praynig

# 809
  • София
I see you - мерси, ще го заведа като се поуспокоят нещата. Не е гноен отита, но да, има температури, болки, от неделя на пресекулки плаче, днес пак ще го водя, ако трябва да му напишат АБ, че това лечение нещо ефект не дава. Естествено УНГ-то каза, че може пак да си преговорим скоро приказките за макарите, заради тези чести повторения и запушвания на ушите, но така или иначе може първо по-добре при този лекар да го заведа, ако има с какво да му помогне....

Общи условия

Активация на акаунт