Отговори
# 240
  • Полски Тръмбеш
ИМА ДНИ...

На истинските приятели

Има дни, в които не можеш
дори собствената си кожа
да търпиш...
В черепа ти сякаш има
буйно, пенливо вино -
ще изкипи...

Светът наопъки се обръща,
спомени внезапно се връщат,
рухват мечти...
Сенки от миналото изплуват -
опитват с вярата да търгуват -
черни дни...

Бориш се сам - безпомощен, безпътен
да заглушиш гръмовния тътен
на немилост.
Докосва те приятелско рамо,
без думи, с присъствие само -
дарява сила!

Взор отправяш нагоре, където
вятър проправя път в небето
на звезди...
Молитва изричаш - благодарност,
за дарената човешка вярност -
през сълзи...

Има дни, в които си щастлив,
светът е приказно красив
и се смееш!
Изпълнени с радост има дни,
в които нищо не те боли...
И живееш!

Има дни - бели, черни, сиви, шарени...
Дай Боже, всеки да има много дни!!!
И приятели...
http://vbox7.com/play:a32180eb
БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА  Hug Hug Hug
ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes

# 241
Добро утро,
не съм от най-най редовните, но четейки ви много ми помагате най-вече да не се чувствам сама, защото често се местя и нямам много приятели, а и около мен няма други с бебета. Имаме еднакви грижи и радости и това ни сплотява.
Снощи много тъгувах за починалите бебчета. Дано няма повече такива новини.
Това време и то няма ли да се оправи да спре поне вятъра.....
А къде има инструкция как да си сложа аватар, че съм малко скарана с тия неща?

# 242
  • Варна, морето, сините вълни...
И да почерпя че днес баща ми има РД

# 243
  • Полски Тръмбеш
МИМИ, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ РАДВА НА ВНУЦИТЕ СИ   bouquet

да има избор  с кафенцето newsm53

# 244
Мими,честит рожден ден на татко ти!Да ти е жив и здрав и още дълги години да празнувате хубавите поводи!

# 245
Добро утро и от нас
Честито на всички,който празнуват днес-малки и големи,да са живи и здрави и много щастливи
И момичета

За Ванката и милата му майчица

# 246
Добро утро Мили Майчици Heart Eyes newsm51
И аз искам да изкажа Благодарността си ,че Ви има  че толкова много ни стискахте палци и се молехте за нас Hug

Благодарим ви от сърце с малката Борянка Heart Eyes
Днес малката сладурнака се опитва да гука Heart Eyes, и то само на баща си Simple Smile, толкова е сладка, макар и скромничко пак е нещо!
Честит Рожден ден на Джуджинка  bouquet
Честито и на таткото на Мимето  bouquet
И ако има сред нас някоя мама именничка или пък близки със това хубаво име да се чувстват поздравени  bouquet
За компаниите "мъжки" нямам думи newsm03
Мим ще ни вкараш в голям грях с тия мъже Crazy
Пратих СМС на Andi-83,но още не ми е отговорила, дано всичко да е наред при тях и когато имам новини ще пиша Peace
Отново стиснати палчета за Синчето на Миленка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Дано временцето днес да се задържи хубаво и без да духа,че да излезнем малко на раходчица!
Хубав и усмихнат ден от нас  bouquet

# 247
Надеждата ме подсети  ooooh!.

Днес е Лазаровден!Честит имен ден на именниците,ако имаме такива   bouquet

# 248
Здравейте мами и от нас,
Само да ви поздравим с хубавия празник и да честитим на всички празнуващи мами и бебчета   bouquet
От няколко дни няма сън нощем, но снощи беше ад  ooooh!....дано днес е по-добре
За Ванко  Praynig Praynig Praynig Hug

# 249
Добро утро и от нас с Боби Simple Smile
Честито на всички с повод, да са живи и здрави всички именници, рожденници и бебоци с месечинки Simple Smile
И аз искам да ви благодаря мили майчици за моментите - весели или трудни, които сме споделяли!
И днес стискаме палчета за Ванката.
При нас времето не е никак лошо и май ще дръпнем една разходка. От кафето си взимам, а за компания Джъд Лоу Simple Smile
ХУбав ден от нас Hug

# 250
Добър ден! Честит Лазаров ден! Да са ви живи и здрави именниците, ако има такива наоколо!
Ей, ще се "психодеформирам" покрай вас  Laughing Събудила съм се с мисълта кой ще ви сложа за компания  Joy
Разсеяността е от умора, не се тревожете! Ще ви мине след около 3-4 години  Laughing Междувременно ще свикнете и ще намерите начин да я преодолеете (я тефтерчета, я бележки по хладилника ...)
Джуджинка, ама разпиши се бе мацко и ще се сещаме  Mr. Green Да ти е жив и здрав Слав! Вярвам, че на всички ще е приятно да участваш активно! и докато пиша стъпка по стъпка забелязвам, ЧЕ имаш рожден ден  Wink Да си жива и здрава!
Fantasy_Girl  Hug  Hug  Hug
lena1 ама как може да си толкова несъобразителна и да не даваш път на бабата  Joy
Мим, Хю Грант ми е много на сърце, ама и втория няма да го върна  Laughing
И на юристите от групата ни, честит професионален празник!
mimi_jobnoto да ти е жив и здрав!

Много мъка при Априлките! Няма по-тежко от това дете да си замине преди родителите си!

# 251
  • София
Честит Лазаровден, честити месечинки и други поводи ако има за празнуване.   bouquet

Много тъжни новини от априлки, дано малките слънчица да са на по добро място, много сили за техните родители и нека няма повече лоши новини.

Момичета просълзихте ме докато ви чета, наистина много емоции свързвам с вас дори и да не съм се включвала често.
Сега исакм пак да ви споделя нещо - от 2 дни ми се струва че млякото не може да ни нахрани хубаво. Все е гладна и плаче. Дали трябва да го сменя или пък това е признак да включваме вече и друга храна? Може и да е моментно но как да разбера?

Щях да забравя - компаниите за кафето са много симпатични  newsm53

# 252
Честит Лазаровден
и честит професионален празник на колегите тук...само напред и нагоре!!!!!

# 253
ДОБРО УТРО! ДОБЪР ДЕН!  bouquet
БЛАГОДАРИМ ЗАВСИЧКИЯ ПОЗИТИВИЗЪМ КОЙТО БЛИКА ОТ НАШИЯ ФОРУМ И ПОСТОЯНАТА ПОДКРЕПА НА ВСИЧКИ И ЗА ВСИЧКО!! Hug
БИХ ИСКАЛА ДА ПОЧЕРПЯ НО /НЕЗНАМ КАК Embarassed/
чЕСТИТ МЕСЕЧИНКОВЦИ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ/ това е пожелание от малката михаела/ Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЮРИСТИТЕ, НА ИМЕНИЦИТЕ И ВЧЕРАШНАТА НИ РОЖДЕННИЧКА.
дНЕС ЩЕ ХОДЯ ДА СИ КУПЯ НОВА ГОТВАРСКА ПЕЧКА И СЛЕД ТОВА ЩЕ ПОЧЕРПЯ С НЯКОЙ СЛАДКИШ ПРИГОТВЕН В НЕЯ   chef
ОБИЧАМЕ ВИ !!!!!!!! Hug Hug Hug

# 254
Момичета, чета ви ежедневно (по време на всяко кърмене Blush), но пусто не остава време да се включа. Нямаме си баби, малкия  ми син не ходи на градина, защото няма места и да ви кажа с три деца си е голям филм, а за капак и таткото беше 10  дни командировка.

Но вие сте адски готини и редовно ми повдигате и настроението и ми отговаряте на въпроси, които не съм задала на глас. Обсъждате почти всичко, но май не съм видяла дали е коментирана пъпката на рамото на бебчо, която се появява от БЦЖ ваксината. Нашата е доста гадна и грозна и гледам и гной се събира. Знам, че е нормално, но съм забравила, кога е нормално да изчезне.

Да се похваля, че от месец съм направила резервации за Великден за едни вили, чакам с нетърпение празниците, но прогнозата за времето ме плаши. Ще е много жалко, ако трябва да стоим затворени. Имам и притеснение относно събирането на багажа ни - трябва да помъкнем багаж за 5 човека, бебешка кошара и количката по възможност (и агнешко бутче Joy)...приятелите ме майтапят, че трябвало да пътуваме с 2 коли нашето семейство, ама може и да са прави.

Честит празник на всички, които имат малък или голям повод да се усмихнат на днешния ден. Нека се радваме  пълноценно на времето, което прекарваме с обичаните от нас хора и в душите ни и сърцата ни да бъде топло и слънчево. Много ми стана мъчно за априлките и малките ангелчета, понякога животът е твърде несправедлив и жесток. В такива моменти най-добре осъзнавам, колко са прозаични и измислени проблемите ми.

Общи условия

Активация на акаунт