Отговори
# 540
И аз съм с една ръка, че се кърмим!
Ех, дълбоко в себе си си мислех , че има вероятност да е грешка, както  стана и с менингита!
Тези лекари с прибързаните диагнози. Иде ми да ... Няма да казвам #2gunfire И аз съм патила от това! Ама все пак е по- малкото зло!

Дано вече всички болести да заобикалят темичката ни и бебоците ни да са усмихнати и щастливи! Praynig

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 16:02 от happy-mamma

# 541
И аз се просълзих от радост  Hug Hug Hug
Толкова съм щастлива... много скоро чакаме Миленка отново в нашите редици и повече не даваме на Ванката да се разболява  Hug

# 542
Разплаках се и аз от радост! Супеееер  Party

И да добавя, честит рожден ден ден на дъщеричката на Рал, да расте здрава и много щастлива   bouquet

# 543
 newsm81 най-после добри новини!  yesyes  bigdance2  Ама тези луди лекари как може така да и изкарват акъла! Важното е, че всичко се размина и цялата дъндания беше на халост!  Party

Рал р да ти е жива и здрава дъщеричката!
Браво на всички бебоци с чудесни резултати. Трима над 6 кг от вчера и днес  Crazy

# 544
Ей,направо ми се разтупка сърцето! newsm44 СТРАХОТНИ НОВИНИ!!!
Лори,браво на теб-позна! HugМного се радвам,че за празниците ще са си у дома!
А докторите не искам да ги коментирам  #2gunfire,могат да те побъркат със сгрешените им диагнози   ooooh!.

# 545
Предлагам да се почерпим за здравето на Ванката и за хубавата новина!

# 546
ще си пийна с кеф

хепи, дано се оправи проблема с хлебопекарната бързо и да имате късмет с къщата

на нас също ни предстои местене, понеже имам нова работа от 1 септември (там където ходих 5 дни преди раждане и 40 дни след на интервю)

# 547
Хепи,с най-голямо удоволствие! Peace Hug

# 548
 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 Най-накрая очакваните новини!Боже,така ми олекна,разплаках се и аз! Миличките,да се прибират бързо и да забравят вече за болници,както и всичките ни бебоци! Hug
Светле,Евридика благодаря ви за отговорите! Hug
Честита рожденничка на Рал!Да ви е жива и здрава и много щастлива!  ura
Честито и на месечинковците днес- живи и здрави да са ни дечицата и много усмихнати! Hug
Моят мишок пак се обажда,мисля,че му е скучно легнал сам,отивам да го забавлявам Laughing
Прегръдки и целувки за всички ви! Hug

# 549
  • София
Страхотна новина, много се радвам!  newsm44

Наистина си струва почерпката!

# 550
Браво за хубавите новини- newsm68 newsm44 newsm17 smile3501 newsm10 благодарим на ГОСПОД Hugчестито на всички празнуващи   bouquet

# 551
суперрррррррр Hug браво на Ванката Peace

Батето спинка а ние с беб си говорим Mr. Green
Теди-дано успееш да съчетаваш работа и бебче Peace
Хепи-мерси за почерпката и дано с хлебопекарната се оправят нещата до Великден

свекитата и хигиената-позната история ooooh!

Не се карайте милички
Обичайте се  Hug  Hug  Hug

# 552
 newsm45  това са сълзи от Радост!
Господ да ги пази миличките и никога вече да не стъпват в болница Praynig Hug Hug Hug

# 553
С едно питие върви и компания  Wink

# 554
Ще ме вкарате в грях с тия компании.. Mr. Green Heart Eyes

Теди, браво за работата! Ти си ни отличника! Hug Дано да ти е интересна и най-вече добре платена!

А за къщата - не ми се говори. Голяма мъка се оказа. Като стане ще почерпя, ама мнооогооо... Crazy

Тук напече едно хубаво слънце и май ще хващам гората /парка де../ Blush

Общи условия

Активация на акаунт