Отговори
# 390
Айде и аз от зад на пред  Laughing
Galiki, първите дни само седят и чакат  Rolling Eyes чак след това предприемат операция евентуално. Силно стискам палци да се възстанови бързо без операция  Praynig  Peace
Гукаме с едно много благозвучно ГУУУУУУ, обаче уважаваме и другите буквички. Всичко, което сте изброили, а съгласните на Лори ги гарнира с плюнка за свежест  Laughing
Евридика  bouquet страааашни козунаци! Браво на тебе! Пак да омесиш и на гости ще ти дойдем  Laughing Умирам си за козунак! Аз си купувам, а даже по-скоро мама ми купува от нейната работа, но много ми се иска да си омесим. С тези двамата обаче ще е мисия невъзможна ми се струва.

# 391
  • София
Честит рожден ден на Пателина   bouquet
Честити месечинки   bouquet

Нашето гукане също е ааууууу. Ръчичките и нас са ни много вкусни, а едно млясане се чува особенно през нощта Simple Smile

Козунаци аз не мога да меся во ще подим на гости на мама и там ще има омесени от нея, аз само яйца ще си боядисам, козунак от магазина.

Стиснати палчета за всички които имат нужда.

# 392
  • София
зелено_човече, мерси за отговора. Опитах позата полегнало кърмене, но нещо не можахме да я докараме  newsm78. Малкият забива нос и имам чувството, че едва диша, пък аз нямам едра гръд  Blush Сега при храненето ще се опитам пак или поне да си намерим наш вариант на тази поза.

Здравей, Ad-i. Ако някоя поза не ти е удобна след няколко опита – може би точно в този момент това не е вашата поза. Но има толкова други, които може да опиташ, докато намериш максимално комфортната. Бебетата на тази възраст растат бързо и е възможно да преоткриеш поза, която до скоро не ти е била удобна.

Удобно ли е да попитам дали имаше възможност да опиташ още някоя от предложените идеи, освен промяната на позата? Понякога нещо на пръв поглед дребно, като например предлагането на гърда още при първите признаци на глад, широкото отваряне на устичката на бебето при захапване и хубавото поемане на гърдата би могло да има неочаквано добър ефект за намаляване на болката. Някои други мерки, например различните компреси или мазането на гърдите с кърма/специален крем, може да се нуждаят от малко време, за да се усети ефектът им.

# 393
Добър вечер момичета!Днес водих Лина на консултация,сложиха ни и 2-те ваксини.Мъничко плака,всичко е ОК.Резутата е: +910 гр и +4 см (4,800 кг ,58 см).Минахме и при ортопеда-отлично ни е всичко,няма нужда от 2-ро посещение.

Честити месечинки на всички бебоци празнуващи днес!

Честит рожден ден на Пателина!Бъди много щастлива и обичана!

Хиляди стиснати палчета за Ванката и Миленка!Дано всичко скоро остане само като лош спомен! Praynig Praynig Praynig

Стиснати палчета и за брата на Галики!Дано скоро всичко да мине! Praynig Praynig Praynig

Мим
,обедната компания май ми е най на сърцето!Мина ми главоболието! Hug

# 394
МОМИЧЕТА ПИША ЛОШИ НОВИНИ ОТ МИЛЕНКА ...и плача  Cry

цитирам
Здр, на нас днес ни правиха пункцията и се отхвърлиха менингита, но имаме излив на течност между между мозъка и кората, която трябва да се извади най-вероятно оперативно и то в рамките на дни..... CryТука съответно ни гонят Cry, само да мине чревния вирус, който се оказа рота вирус, мисля да ходим до Георгиева първо-казаха, че правела много прецизни ехографии. Сега търсим мнения за добър  невро хирург. Това е накратко за нас. ПОЗДРАВИ

Cry Cry Cry Горкото човече  Cry
Добре, че поне са ги опътили към нашата докторка...сигурна съм, че тя ще помогне  Cry

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 07:59 от loryn

# 395
Стани Hug благодаря ти!Всичките ни бебоци са прекрасни! Heart Eyes
Честито и от мен на всички празнуващи последните 3 дни
На месечинковците- да слушкат,да папкат и все такива хубавички да растат,много ЗДРАВИ и усмихнати дечица!
На именниците и рожденниците- здраве,късмет,любов и мнооого щастливи моменти с малките сладурковци!
На юристите много успехи и удовлетвореност в професията и живота! Hug
За Мони-бонбони и братчето на Галики много стиснаи палчета!Всичко ще е наред! Praynig
А за Миленка и малкото й съкровище само здраве!Скоро е великден, стават чудеса, нека тяхното чудо се случи час по-скоро и да се приберат вкъщи здрави и щастливи да си посрещат празника!Много ми е мъчно за тях и за това,че немога да помогна в случая Tired Постоянно ги мисля и надничам за добри новини....
А време напоследък нямам никакво!От добричкото ми и послушно дете и диря не е останала ooooh! Какво му стана след тия 2 ваксини незнам,но пощръкля и денем и нощем миличкия плаче,нещо го боли и иска постоянно да съм плътно при него и да го гледам в очите,да го нося на ръце... и нищо не мога да свърша.Дано скоро да му мине,че това безсъние ме убива!
Утре съм на контролен преглед при генеколожката. Крис също си яде ръчичките,а палците не е спирал да си ги смучи ,от ккто бях бременна ж края на 4 месец Blush. Много ме е яд и незнам как да го отуча!Толкова са му сладки,че чак звучно ги смуче и ги нлапва чак до дланта си!
За усмивките- от 1 ден се смее с глас,но само на сън.На около месец започна леко д се поусмихва,докто е буден,а сега раздава голеи и широки усмивки,но... само когато е на кеф,т.е. в банята,или неосредствено след като е хапнал подобаващо  Mr. Green
Гукането- започна с Аууу,после Аууууа,след това и гууу,агууу, кхххх и е много изразителен,когато се опитва да говори,свива си много сладко устичкаа и с големи усилия и ококорени очички се започва разговора Joy
Това е засега от мен,че пак досъдих с поста си.
Лори, Боби е върха!Крис още си държи главичката като кученцата по колите,дето ги слагат,когато го обърнем по коремче,иначе ч вдига високо,но бързо се измара,а за обръщане да не говорим!То аз вече трудно го вдигам,а той горкия как да си оърне "снажната" снага hahaha Та ще го видим кога...
И з амалко да забравя да се похваля- свалила съм още 1 килограм и вече съм 53! Успях да вляза в едни от старите си дънки,и макар,че не е най-добрата гледка бях мнооого щастлива Party Само още до 5 килца и ще съм в идеалната си форма  smile3508. Но все пак кърмя и трябва д внимавам да не са повече от 2 килограма з амесец Naughty
бичаме ви и ви прегръщаме всички! Hug

П.П. и докато се обяснявам ..... пак лоша вест Cry Няма ли край вече ..... миличките,дано,дао се окаже пак грешка и всичко да е наред при него! Praynig А за рота вируса нашия педи каза,че всяко дете до 2 годишна възраст го изкарва и само 10% от децата са в по-тежко съсстояние (обезводняват се и влизат в болницата на системи). Но при Ванката ще мине леко и няма да има нужда от тази ваксина Praynig !Молим се, вярваме и си чакаме добрите новии от тях! newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 23:55 от Totoni

# 396
Този път новините са си наистина лоши!  cry

# 397
Най-искрено се моля всичко да е благополучно и Богородица да бди и пази Ванката!!!Вярвам в нейното Чудо! Praynig Praynig Praynig

# 398
Горкото малко човече  Hug Кураж на милата му майчица  Hug Всички стискаме палци и се молим бързо да оздравее малкото човече  newsm17 newsm17 newsm17

# 399
Добро утро. Виждам че вестите от вечерта отново не са добри, така че отново отправям хиляди молитви и пращам цялата си енергия на мИленка и Ванко  newsm17 . Дано по бързо мине ротавируса и да отиват при добър специалист, който да ги оправи  Praynig

# 400
Добро утро, момичета и бебчета!

# 401
 Добро утро!
Сега прочетох и се насълзих...Praynigза Милена и Иван.

# 402
 Praynig Praynig PraynigМного ми е мъчно....Но знам, че ще се оправят. Изпращам им положителна енергия и скоро да се приберат Praynig  Hug

# 403
За малкото човече, изпращаме много положителна енергия и се молим, скоро всичко да се оправи Praynig Praynig Praynig
Ох няма ли край тази мъка Cry

# 404
Добро утро  и от нас  Hug Hug Hug

Влизам да видя за новини от Амидалка и Ванката, а то какво лоша работа.
Няма ли край вече.  Praynig Praynig Praynig Дано всичко мине благополучно и много положителна енергия  Hug Hug Hug

Козунаци и аз меся, друго си е в къщи да мирише. Тази година обаче , че се възползвам от една приятелка, която ще ми ги омеси с хлебопекарната и само ще ги пека.

Хубав ден на всички.

Дано поне Джобното се включи с хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт