Отговори
# 405
  • У дома... някъде
Вярвам силно,че скоро ще се оправи малкото момченце на Миленка!Дано час по скоро се наредят нещата и да имат само радости занапред.! Praynig

По късно сме на консултация и ще пиша после.

# 406
  • София
Добро утро сладуранки! Много късмет пожелавам на Ваньо (ще му е нужен много)- съпреживявам го все едно се случва на мен...нали и моето бебе беше в болница 14 дни след моето изписване   ylinfant
Исках да поставя темичка да пообсъдим днес, ама ще е за по-късно, че очевидно и днес ще е гадничко настроението.

# 407
joana_an, сигурно всички поглеждаме към бебоците и ни пробожда в сърцето при мисълта какво изживяват Милена и Иван, а и таткото. При теб и другите бебковци лежали в болница сигурно е още по-стресиращо. Много е страшно да ти е сериозно болно детето, а с такива тежки диагнози пък сигурно граничи с ужас.
katuci ме подсети, че Джобното Мими не се отчете вчера  Thinking

# 408
С тези лоши новини и кафенце на никой не му се слага. Дано и се молим Иван най-накрая да се оправи и много прегръдки за Миленка Praynig Praynig Praynig
Девилче, вие много големи бе. На АМ бяхте нали?
Честит Рожден ден малко на патерици на Пателина!
Честити месечинки на сладките ни бебоци!

# 409
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Cry ИДВАТ СВЯТИ И ГОЛЕМИ ПРАЗНИЦИ, ДАНО ГОСПОД БОГ, СВЕТАТА БОГОРОДИЦА  И ВСИЧКИ АНГЕЛИ И АРХАНГЕЛИ И ВСИЧКИ СВЕТИИ СЕ СМИЛЯТ НАД МАЛКИЯТ ИВАН И МУ ПОМОГНАТ ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ТОВА ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ И ОЗДРАВЕЕ  newsm17 newsm17 newsm17

# 410
Ехо,

бързам да напиша, преди да се е събудил малкия дзвер и после ще се връщам да чета  Hug Ако случайно някой вече го е написал се извинявам. Та пловдивски мами, особено тези в Смирненски, знаете ли за това:
На 20.04. (сряда) ще има лекция на ЛЛЛ за захранването в Детски център Оранжево небето, ул. "Силистра" 28  комплекс "Райски кът -1" - кв. Смирненски, която също е отворена за всеки, който се интересува от темата за захранване и здравословно хранене на малките човеци и цялото семейство.
Ако се интересувате от:
- захранване, водено от бебето
- захранване, водено от родителите
- педагогическо захранване
това е вашата лекция - заповядайте да научите повече!

Аз и една приятелка, която роди 1 ден преди мен ще ходим, та ще е супер и мами от нашата групичка да са там  Hug  Hug  Хем обсъждахме захранването тук наскоро  Wink

Цун, връщам се да чета

# 411
Доста неща ми се въртяха из главата, но...като прочетох за Ванката и  се скапах още толкова Sad.. Кураж  на родителите и се моля  на Богородица и     Господ да  го закриля и помага Praynig, и съм уверена, че ще помогне, всичко ще мине и мъничето ще се възстанови и  мама и тати ще му се радват на малкия юнак!!! Стани, браво за  мерки и теглики на твоята принцеса и резултатите от прегледа Hug. Благодаря на всички момичета, че ви има Hug, и че сте съпричастни и с моя проблем и с всичко  bouquet.   Спокоен ден на всички Heart Eyes

# 412
  • София
Сега прочетох и ми стана много тъжно за това сладко бебенце и майка му. Стискам палци всичко да се размине и бързо да се възстанови. И се моля следващата новина от тях да е наистина добра  Praynig.

Галики, стискам палци и брат ти да се подобри.

Много неща исках да пиша, но... не сега, може би по-късно.

Днес ще ходим на консултация и ваксини. Беболина е толкова весела от сутринта, че ми е съвестно като си представя какво я чака. А аз още съм с болки във всички стави. Предписаха ми калций и магнезий и дано наистина да е от недостиг на калций, че докторката малко ме постресна за алтернативите.

# 413
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания и милите думи! Да ви се връщат стократно!  bouquet  bouquet  bouquet

Нека днес да изпратим всичките си положителни мисли  към Амидала и нейното мъниче! Дано скоо се оправи Ванко и да се прибира у дома. Само си повтарям дано, дано, дано....   Praynig Praynig Praynig

По темите от вчера - гукаме все повече - аг, агууу или само г. От тая сутртин цвърчи и писка много смешно. А пък като плаче обикновено е едно дълго лееееее  Simple Smile

Юмруците си лапа така сладко и звучно, особено като е по корем, та и на мен ми се прияждат.

Ох, изчезвам, че шефката толкова отпусна...послв пак и дано има хубави вести най-накрая  Praynig

# 414
ехх такмо си викам ще влезна да видя какво става и то гледай само лоши работи явно няма да сменяме заглавието и тея дни много жалко милия бебок го измъчиха много ми е мъчно то на всеки може да се случи но просто при тях много се проточи дано се оправя бързо!!! newsm17 newsm17

# 415
Прочетох ви, но май по-добре да не бях чела  Cry

Дано скоро се оправи малкия, аз като всеки път ще кажа, че след като е поставена диагноза, половината работа е свършена, сега остава и другото да се свърши и да се забрави целия ужас, а бебе и мама да се гушкат здрави вкъщи  Hug  Hug  Hug  Praynig

# 416
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте! Много ми е мъчно за Миленка  Sad дано да се оправя малкия Praynig

Ние вчера цял ден по пътищата и чак сега намерих време да седна на лаптопа. Прегледа мина добре, първо му правиха ЕКГ и малко плака, ама то такъв студ беше там а детето голо  #Cussing out Тия като знаят че ще събличат бебета и деца да бяха стоплили малко. След това като го гледаха на ехограф обаче изобщо не плака (беше в друг кабинет) дори гукаше и така интересно му беше, искаше да налапа ръката на доктора  Joy Иначе добре се възстановява от операцията, продължаваме обаче лекарствата, но през ден. И това 6 месеца до следващия преглед през октомври. Милото толкова му е гадно все го плуе не знам как ще му го давам, пък и вече много мърда и само ме рита и ми раздава крушета... ooooh!
Бобчо и ние много плачем като сме по корем но аз гледам да го слагам поне за минутка, да свиква все пак. Но се изтарикати и си обръща главата на страни и ляга, а не да я вдига Joyкалпазанина малък  Heart Eyes
И ние почнахме повече да гукаме, днес дори за първи път ми се спя на глас Crazy Не си лапа още ръцете, само си гледа много озадъченолявата ръка. Много странно че само нея, но му е много интересна  Mr. Green
Отивам до пощата да пращам снимки на свекитата в Гърция че не са го виждали.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 10:48 от mimi_jobnoto

# 417
И аз вярвах, че днес ще има хубави новини за Амидала и Ванко....
Нищо, така, както слънцето ще изгрее след този мрачен ден, така и при тях мъките ще свършат и ще се приберат за Великия ден вкъщи!!!!!!!!!! Положителна енергия и от мен - Да бъдат силни и да вярват, че всичко ще свърши добре!!!!!!!

# 418
Ох и аз успявам само да вляза да прочета и така чакам добрите новини... и те ще дойдат!
Прегръдка от малкия Ники и мен за Ванко и Амидала  Hug Praynig
Галики, стискаме палци и за брат ти - той е млад човек, ще се пребори. Моята баба и тя е след инсулт от 10 години , а беше много тежък и с кръвоизливи - въпрос на дух и добра физиотерапия, за да се възстанови максимално братчето ти, което ти пожелавам от сърце!  bouquet
И ние постоянно сме с ръка в устата (предимно дясната и само ако нещо е заета - лявата  Mr. Green). Така се успокоих, че повечето бебчета са така, за което отново благодарности мили мами   bouquet

# 419
Добър ден!

Praynig Praynig Praynig за Ванката!
Галики
,палци и за брат ти!Ще се стабилизира ще видиш! Praynig Hug

Честити 3 месеца на Мони на Испанската марулка!

Честита 2-ра месечинка на Венци на мама Ади!

Общи условия

Активация на акаунт