Отговори
# 420
Няма ли край ... Дано да е грешна диагноза и да намерят правилния лекар , който да помогне на Ванката и Амидалка да се успокои  Praynig  Praynig Praynig

# 421
Ех, няма ме няколко дена и все лоши новини чета Sad
Много мъчно ми стана.
Амидалка, сили и кураж мила, вярвам, че всичко ще се нареди и скоро малкия ти юнак ще бъде едно здраво и усмихнато дете  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Галики, кураж и на теб. Както беше казал някой, брат ти е млад и това е от особено голямо значение за възстановяването. Ще се пребори  Hug

Гукане- нашата калпазанка не казва точно агу, ами нещо като агхъ, а милото даже смята, че му подвикнала Ивууу (че той е Ивайло Simple Smile  )

Велик ден
- нищо няма да правя, ще чакам на мен да ми правят, че хем сме на гости при свекърите и не съм си в моята кухня, хем имам имен ден и ще чакам да ме глезят  Mr. Green

Евридика
, страшни козунаци си спретнала миналата година, поздравления   bouquet

Юмруци
- лапаме ги къде единия, къде двата, не е гладна, защото се е случвало и точно след ядене. Обаче до такава степен си бърка навътре в устата, че чак и се надига да повръща  ooooh!

Мими,  Hug

# 422
Момичета моля Ви по-ведро  Hug Иван ще ОЗДРАВЕЕ, то е ясно и то много скоро, така че остава само да мислим всички много позитивно и работата и ще стане  Hug  

ГАЛКА   Praynig молим се и за братчето ти  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕШОРЧЕТА  Hug

ДЖОБНОТО  Hug БРАВО НА МОНИ БОНБОНИ  Hug
Ето малките бебочковци един по един се оправят и оздравяват  Heart Eyes

Ние се преспивахе от 3 сутринта до преди малко, май още не съм го заразила, макар да се намират някакви сополи в носа му, но определено не е на кеф. То не беше ритане, не беше мрънкане. Накрая заспа, гледайки майка му, която седеше до коша с тъпа усмивка  Tired

Хубав ден от нас и много положителни мисли от нас за Иван и Амидала Още днес вечерта, ще каже добрите вести сигурна съм  Peace

# 423
  • софия
Здравейте !
Ще сложа една манджа набързо и да сложа децата да спят и ще дойда да ви се оплача малко, пред нервна криза съм от 2 дни и ще взимам мерки вече, че не се издържа....

# 424
Да Ви почерпя със спечени бисквитки и по чаша мляко за разведряване  Hug

# 425
И аз си мисля, че са объркали диагнозата, дано се размине операцията! Hug

Дидишонче, какво става?

Йоана, не знаех, че сте били 14 дни в болница след раждането, изпуснала съм.

Лори, сънувах те нощес с брус уилис, не заедно де, един след друг.

Мами, вие в колко часа къпете бебетата вечер?

# 426
Силно стиснати палчета за Ванката  и  Амидалка Praynig Praynig PraynigПалчета и за всички останали в нужда,ние сме добре вече-окото нито сълзи,нито събира секрет,но по препоръка на педи лечение още 2 дни Rolling Eyesи аз не мога да правя козунаци,не за друго ,ами ме гони страх да не изхабя продуктите  Crazyиначе си меся тесто , а яйцата с голямо удоволствие си ги боядисвам и оцветявам  Peaceвече се обсъждаше,но съм забравила,моята кукона й е зачервено вратлето и се люспи може ли някой да сподели как се оправихте Hugи не на последно място -честити месечинки-здрави и весели  bouquet

# 427
Ние се къпем в  20.30 часа плюс минус половн час, зависи. Мими, браво за добрите резултати Peace. Момичета Hug Heart Eyes

# 428
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за Ванката.

# 429
  • Mostly in my mind

Мами, вие в колко часа къпете бебетата вечер?

ние преди я къпахме към 20:30, ама сега с това изместване на часа ни идва някъде към 21:30, 22 часа и все се чудя не е ли късно  Rolling Eyes

Амидалка, кураж  Praynig
и ние лапаме пръсти, палци, каквото намерим. и аз се убедих, че не е от глад, понеже го е правила след хранене.
за Великден мисля да боядисам само яйцата. Козунаци и курабии ще купя. Без туй това ще обикаляме  пак роднините.
трябва да направя и пролетно почистване, ама все време не остава.  ooooh!

# 430
  • София
Изпращам положителна енергия на всички, които се нуждаят, хайде най-накрая всички да оздравяват и да се приберат у дома!
Яребичка, в началото беше на смесено, от около месец само на кърма.

# 431
  • Варна, морето, сините вълни...
Ние се къпем вече към 8 дори и по рано понеже после заспива и се буди 11-12 (даже снощи като яде в 7, заспа към 8:30 се субуди в 1). Но сега се замислих че трябва да го пробваме по късно, за да може да си измести съня. ТАо сега нощният му сън е до 1 часа Joy и после пак на 3 часа се буди.
Офф защо не спи от 12 до 6 поне, много странен режим си имаме ooooh!

# 432
ние се прибираме в 19 часа от разходка, приспособяване половин час и в 19.30 баня, в 19.45 вечеря, в 20.00 вече заспал  bowuu
Обаче, ако няма баня не спи, само се кокорчи  Rolling Eyes

hahaha Теди, дебела ли ме сънува или слаба  Rolling Eyes сигурно дебела, поне да бяхме заедно с човека  hahaha

Евридика    bouquet прекрасни са козунаците, да давам ли адрес   bouquet

# 433
Ние откакто се опитваме да го къпем в 20 ч. е страшен рев; човекът иска да се къпе в 19 и да си ляга с кокошките. Ние го дърпаме до 20, после е рев, нервничене, не знам какво да правя, просто не подава на дресировка................

а става дума само за 1 час изместване, че да яде към 21 и да кротува поне до 5, ако съм късметлийка, 6, обаче това са само мамини мечти

Лори, слабичка те сънувах, че си поръчала бални рокли по интернет за съфорумките си - черни на сини точки, за мен нямаше, ама те бяха XS, интересно на кой ще станат тук  newsm78

# 434
зелено_човече, мерси за отговора. Опитах позата полегнало кърмене, но нещо не можахме да я докараме  newsm78. Малкият забива нос и имам чувството, че едва диша, пък аз нямам едра гръд  Blush Сега при храненето ще се опитам пак или поне да си намерим наш вариант на тази поза.

Здравей, Ad-i. Ако някоя поза не ти е удобна след няколко опита – може би точно в този момент това не е вашата поза. Но има толкова други, които може да опиташ, докато намериш максимално комфортната. Бебетата на тази възраст растат бързо и е възможно да преоткриеш поза, която до скоро не ти е била удобна.

Удобно ли е да попитам дали имаше възможност да опиташ още някоя от предложените идеи, освен промяната на позата? Понякога нещо на пръв поглед дребно, като например предлагането на гърда още при първите признаци на глад, широкото отваряне на устичката на бебето при захапване и хубавото поемане на гърдата би могло да има неочаквано добър ефект за намаляване на болката. Някои други мерки, например различните компреси или мазането на гърдите с кърма/специален крем, може да се нуждаят от малко време, за да се усети ефектът им.

Зелено_човече  аз съм включила всичко от съветите ти, просто с това срещнах трудност. Иначе мажа зърната след всяко кърмене и правя компрес, малкия го слагам да яде, даже нощем го будя за да не ми се препълнят гърдите и всеки път гледам как е захапал  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт