Отговори
# 435
  • София
По темата-къпем се между 6 и 8 вечерта-когато дойде.

# 436
  • Полски Тръмбеш
Лори  Hug мерси за сладките и млякото  Heart Eyes  Praynig дано бързо ти мине хремата
Хайде и аз малко да разведря, че да не губим позитивизма  Heart Eyes  кафенце да се поразсъним в този дъждовен ден
 и една хубава компания  Mr. Green

майтап  smile3534  

ОРИГИНАЛЪТ  Mr. Green
 ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ДНЕС
За ръцете- и ние вече голямо търкане и смучене  Heart Eyes
Гукане  Rolling Eyes -  не е мн шумна... понякага отваря уста и "казва" -ААА-А.. , КХЪЪ/ главно него/ , ЪЪ, и мн рядко -ГАА. А вчера по време на игра неволно изкрещя еднократно  Heart Eyes
За ВЕЛИК ДЕН - тати ще меси, а баба ще боядисва  Heart Eyes аз само съм фейс контрол  Blush  Mr. Green преди се занимавах, ама сега мн мн не се протвя  Blush
Евредика- супер са,   браво  Heart Eyes
Мими, браво но МОНИ-БОНБОНИ  Hug мн се зарадвах на хубавите новини  Heart Eyes само така  Praynig
ГАЛКА,  Praynig И ЗА ВАС МИЛА  Praynig  ДАНО БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ДА НЯМА ПОСЛЕДСТВИЯ  Praynig Praynig Praynig
ДИДИ  Hug КАКВОТО И ДА СТАВА С ТЕБ СМЕ  Hug  Heart Eyes И ЗНАЕШ, ЧЕ ТЕ ОБИЧАМЕ  Hug
ние се къпем м/у 19 и 20 и после бум в леглото  Heart Eyes
 Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 437
Охх, миличките Ванко и Миленка , вярвям , че положителната енергия , която им пращаме ще им помогне  Heart Eyes

Галики на братчето ти също  Hug

Честити месечинки на всички празнуващи

Ние се къпем около 9.00 и после веднага заспиваме след яденето. Беше свикнала да се буди чак сутринта, но тази седмица вече 4-ти ден се буди в 2-2.30 за ядене, незнам на какво се дължи.Има ли други бебчовци така, връщащи се към нощно ядене
И Мила си лапа ръцете, определено си търси палеца, но трудно и се получава и лапа каквото докопа, а за биба не ще и да чуе, ама като се има пред вид , че мама си е смучала пръстите до 1-ви клас  Laughing
Момичета, да ви питам - забелязвам , че си върти главата повече на дясно и хич не иска на другата страна да се обръща.Аз я обръщам на всяко спане , но главата пак си я слага надясно.Почнах да се притеснявам вече. Не знам дали има връзка, но лявата ръчичка с БЦЖ-то горе е малко по надутичка от другата.Не е много , само като се вгледаш.Дали имам основания за притеснение

# 438
  • София
Да ви попитам- имате ли крусти (млечни корички) и как ги махате? Аз със затоплено бебешко олио и после слагам шапка преди баня, но ще е добре да науча някой трик  Hug

# 439
Лоли и ние доста често откарваме къпането към 22, защото сучем и ни беше много плаващ режима, особено последните няколко дни. Аз даже точно си мислех, че приключваме с кърменето, то май детето си е увеличавало кърмата и сега даже изцеждам след като е ял на ръка. Дано е така. А и да благодаря на консултантите - преглеждам винаги какво отговарят и сега по съвет към Ади много внимавах как захапва и се оказа,че не сме много умели и двамата, но имаме напредък. Затова - благодаря   bouquet

# 440
Здравейте!
И аз се включвам с въпрос.
Смятаме май месец да летим към България за 10 дни с бебето. Вие какво сте чували за летене с малко бебе? Има ли нещо, за което трябва да се притеснявам като например това че полетът е в много кратък период от време- 10 дни???

Стиснати палчета на всички, които имат нужда!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 441
Да се включа и аз по темите, които обсъждате:

Гукане - много често на мечките от въртележката - говори си им нещо мъника, на мен също се радва и се смее с глас.
Лапане на ръце - много често, всеки път като се унася, а нощно време аз се будя от звучното цокане на палеца - вадя го и слагам бибата. Знае си юнака къде е и си го лапа и смуче.
Къпане - 22,30ч., за да ядем към 23,00ч. и да спим до 6-6,30ч. Снощи го михме преди 9, яде в 9ч и в 4.30 вече беше гладен. Леко полеко ще започвам да намалям часа за къпане с цел удължаване на нощния сън и намаляне броя на храненетата, че сега сме на 6 бр., а ми се иска да ги направя 5, защото сме само на АМ и си е лаком за количества.

# 442
Пак от зад на пред  Laughing
Sofie, намерихте ли млякото тук? За полета май Светлето беше казвал, че е летяла с каката като бебе. Аз летя само на мечтите си за сега  Mr. Green
Къпем се от 18 до 22ч - както дойде  Mr. Green и нашия, както при mila_simona си сменя режима както му падне и понякога се връща към нощното хранене. Нали уж има скок в растежа - е явно сега го прескача  Laughing Връща се уж към старият си режим вече.
Мим, този втория за какво си го сложила?! Ми той на малкия пръст на първия чаровник не може да стъпи! Ей за такъв мъж си мечтая аз, ама не ме огря еееееех зъбки като бисери, мустачки като метличка,а прическата е просто уникална!  Joy
Май и още нещо имаше, ама ...
Моя човек много социален! Като види някой и почва веднага да гука и да се хили като ряпа! Не му се затваря устата! Има едно пеещо пате, което много обича. Ако не пее получава юмрук, като запее и той пее с него  Laughing С глас се смее много сладко. Сега си е в шезлонга пак, на люлка и промрънква. В момента, в който се обърна да го погледна се ухилва. Заговоря ли почва да гука. Проси си внимание от всякъде!

# 443
Софи и аз съм в чуденка за полетите, а мъжО иска лятото да се прибереме с кола и да се върнем със самолет, не се виждам изобщо.......

то не е само полета, ми как да го занесем до летището, после там как да го носим - в столчето за кола ли, в кенгуру ли?????

# 444
Да кажа на Мила-Симона  Hug  Joy не е истина, как сте хванали това бебе в тази поза  Joy  Mr. Green Всеки път постът ти ме кара да се усмихна  Hug
Главата на  дясно - и на Беба Виктор и нашия Боян си ги държат така. Като ходихме на ортопед ни казаха, че ще се оправи до към 6 месец, ако не после на физиотерапия  Hug. Иначе си я държи изправена, върти я, но все гледа на дясно.
Шийката му я измивам хубаво и мажа стелактив, вече всеки ден за всеки случай и проблеми нямам. Обаче,  вчера реших да си намажа носа със Стелактива, защото ми се бели от многото бърсане иииии Shocked Crazy #Crazy  няма такава болка, подскачах у нас и сълзи ми течаха... Дали го боли  Rolling Eyes
Люспи имахме само на веждите, миналата седмица. Мазах ги с масажното олио ХИП Embarassed нищо, после с млякото Мустела нищо и накрая се оправиха от Бочко за подсичане  bowuu Сега започва да му се бели ухото.
Аз съм виждала много мънички бебенца да пътуват в самолета..не мисля, че е проблем-все пак нали той е най-безопасен, като транспорт.

# 445
Пак от зад на пред  Laughing
Sofie, намерихте ли млякото тук?

Булка Марулка писах на Нестле, няма го това мляко в България. Иначе тук продават едно друго на Нестле Беба се казва, което било всъщност НАН. Та се чудя дали да го пробвам малкия с Беба или направо да пробвам в БГ НАН... Само дето се чудя кой номер Нан да взема  newsm78

Главата на  дясно - и на Беба Виктор и нашия Боян си ги държат така. Като ходихме на ортопед ни казаха, че ще се оправи до към 6 месец, ако не после на физиотерапия  Hug. Иначе си я държи изправена, върти я, но все гледа на дясно.

И нашата глава е надясно, но това защото малкият се роди с леко криво вратле заради седалищното разположение  в корема ми. Пратиха ни от болницата на физиотерапевт, бяхме 3 пъти, ама май няма разлика. Казаха ни да сменяме страните, на които спи, ама той вече сам взе да си завърта главата както му е удобно. Сега пак ще ходим на един друг специалист. Да видим той какво ще каже...

# 446
  • У дома... някъде
Върнахме се от консултация и се оказва,че си имаме малък шишко. Heart EyesВече е 6.2кг и 62см.Струва ми се,че много е наддал от предния път,това са цели 1.4кг  newsm78но важното да е здравичък.Сестрата ме предупреди за ваксините,че са 2 броя и ще се слагат 3 поредни месеца и едната е на друг производител иза всеки случай да гледам за темп.,макар че самите ваксини са скъпички и не би трябвало да има странични действия и се понасят добре като цяло. Praynig

Къпем се около 19 часа,а поселдното ни хранене вече е в 21-22 часа и така чак до сутринта в 6. GrinningТака и аз се наспивам и малкия,но ако се събуди през ноща е само за биба или малко чайче.
Гукането е още в по далечна фаза,в смисъл говори си нещо негово но по скоро ААААУУУ,ГААААА и т.н.,но за усмивките не е хич пестелив  Laughing,раздава ги много честичко на мама сладура.
А за лапането на ръчичките и при нас го има,дори забравя на моменти,че е с биберон и с юмручето си го измества и пак плаче да му го дам.

А най смешното е когато му вадя сополките с помпичката.Тогава започва да реве и щом приключа и му дам бибата да се успокои се прави на заспал  hahaha,все едно да го оставя да не му бърникам там с тая лоша помпа. Joy

Хайде това от мен,отивам да си забъркам едно хубаво кафенце. Mr. Green

# 447
Мим,кафето супер,а компанията е направо  #Crazy разбиваща! hahaha
Булка Марулка,описала си го един път  Joy.
Ей,развеселихте ме   bouquet
Ръчички,пробва ме да ги набутаме целите,но без резултат и не често.
Къпането е между 19.30-20.00 ч.Когато дойде,после ядене и спане до 5 часа.
Гукането ни е нещо като ГХЪЪЪ,АААА и то когато е кеф  Laughing.

Въпрос към всички,които са подавали документи за Детски:Искаха ли ви документ от педито за направени ваксини?!Вчера,заради това ме върнаха. #Cussing outНа всичко отгоре ми каза лелката,че понеже взимам детски за голямата,няма да ми искат доход, #2gunfire за да ми ги изравнят по едно и също време.Е за какво изгубих толкова време  ooooh!При вас казваха ли ви за такова изравняване?За тези,които са 2 дечица?!

# 448
И аз вярвах,че днес ще има добри новини от Миленка!
Палци и още положителна енергия!
Ние се къпем между 20.00 и 21.00 часа.Заспива различно.Повечето към 23.00ч.Буди се по 2 пъти през нощта да яде.Тази нощ 3 ooooh!.И режим на хранене нямаме-суче на час,час и половина,най-много 2.Ако е навън в количката-спи,та се носи,може и да пропусне ядене.После ме побърква докато навакса-само да дърпа иска...

# 449
ПО темите
къпане - в 20.30, след това ядене до 21.15 и заспиване до към 22 (рядко по късно. Полсе се будим за ядене към 1.30-2 и после в 5. Направо ви завиждам за спането на малчовците. Ние още сме на 7 хранения, ама тя нашата калпазанка яде по 80-90 мл, рядко по 100, 120 мл.
Тодорка и Софи, за самолета - отивате с количка до летището, качват ви я на самолета и после ви я свалят и продължавате. Така поне една позната пътува с дъщеричката си от Испания до тук и обратно.
Мила Симона, ние пък постоянно гледаме наляво, много радко да се обърнем надясно като спим, като се роди се пробвах да подпирам надясно ама плачеше и се отказах. Нали казват че на която страна е лежало бебето в корема на нея се върти в началото, та затова не се и притеснявам.

Преди няколко дни бях питала слагате ли вече възглавнички на бебетата, ама получих само 2-3 отговора, та пак да си попитам - слагате ли ги или от кога мислите да слагате?

Стани - на мен ми искаха бележка за ваксините

Общи условия

Активация на акаунт