Отговори
# 555
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 най накрая дългоочакваната новина е тук.
Цитат
Ще ме вкарате в грях с тия компании..

Вчера каката ми вика,“мамо какви са тези мъже дето ги гледаш,ще те кажа на тати“ Shocked Joy
Честито на месечинковците и на каката рожденичка,да са живи и здрави.  cook
Като стана въпрос за хубавите ни лекари- гледахте ли за невролога,дето обарвал пациентките,е...ти и извратеняка  мръсен. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire А ние чакаме да ни лекуват и им плащаме ежемесечно.

# 556
 newsm44  Браво на Ванката и на Миленка за силата. Ех, Великден започна от днес ...  bouquet

# 557

Цитат
Ще ме вкарате в грях с тия компании..

Вчера каката ми вика,“мамо какви са тези мъже дето ги гледаш,ще те кажа на тати“ Shocked Joy

hahaha Joy

newsm44  Браво на Ванката и на Миленка за силата. Ех, Великден започна от днес ...  bouquet
newsm10

# 558
Сега да си напиша останалото :
Ей тук  ще чуете защо не се слага възглавница преди 7 месец (ако съм запомнила де  Blush )
http://www.deteto.info/video.aspx?id=47&utm_source=SendBlast … 0%20110419%20%20G
Хепи, щом ти сменят пекарната днес, а те са длъжни, ще ти пратя една тествана рецепта за козунаци замесени в пекарна. Рецептата е пак на една Мама, но  Max_mama. А пък козуначените кифлички на Джемма са ... ох, удавих се в лиги  Crazy След празниците сме в къщата ви на кифлички  Party
valeria , колко време след ваксината е казала педката ви , че е нормално да се вдига температура?
  Аз отдавна искам да подхвана едно допитване до всички, но ... Та въпроса ми е Как слагате бебчовците да спят ? Питам , защото в една книга прочетох, че не е добре да се слагат и настрани. Това за намаляване риска от синдрома на внезапната детска смърт - не само по корем, но и настрани, пък ние малкия винаги настрани го слагаме, не че той много стои де ...

# 559
Хей я току що получих смс, че са ми превели еднократната помощ. Дано и вие я получите още днес или най-късно утре  Praynig Провери си, ако не получаваш смс-и.
Ad-i. Моя на страни и да го сложа си се обръща по гръб. Хич не се задържа. Оставям го да си спи и лежи както му е удобно. Главата си върти постоянно, така че за деформация нямам притеснение. Иначе пълно завъртане от корем на гръб или обратно не прави.

# 560

Ad-i. Моя на страни и да го сложа си се обръща по гръб. Хич не се задържа. Оставям го да си спи и лежи както му е удобно. Главата си върти постоянно, така че за деформация нямам притеснение. Иначе пълно завъртане от корем на гръб или обратно не прави.

И при нас е така!

Момичета,тази сутрин оставих и двете девойки на тати,за да отида рано,рано до социалните.Какво правил с малката (разменил ли я е с друго бебе  hahaha) не знам,но от обяд спи  newsm53

# 561
Ние сега се прибрахме от разходка и какво да видя Party Страхотни новини за Ванката и Миленка и взех че се разплаках от радост (добре че няма никой вкъщи, че ще ме обяват за луда) Mr. Green

Ad-i Лорис спи само по гръб, като беше много малък го слагахме настрани, защото повръщаше и ме беше страх да не се задуши. Сега сам си върти глвата, така че няма проблем, а дори да го сложа настрани той сам ще се обърне.
Хепи, много лошо с тая хлебопекарна. От опит казвам, че нещата се оправят само със скандал. Не съм от хората, които обичат да повишават тон и съм много спокойна, но търговците в България от друго не се впечатляват. За това водя баща ми с мен-той е много гръмогласен и като се развика в магазина продавачите правят всичко възможно, за да му угодят и другите клиенти да не чуят  Mr. Green

Айде по едно кафе от мен и моето любимо тирамису:

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 16:49 от Evridika

# 562
  • София
Браво на Миленка и Иван, честито и на Тодорка за новата работа (и аз септември се глася да се връщам на работа ако всичко е ок).

# 563
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm44 newsm44 newsm44 - Господ чу молитвите ни - видяхте ли
Браво на Ванко, силно се надявах да е лекарска грешка

Хепи, ние за Технополис сме се оплаквали в комислията за защита на потребителите, на милото телефона го държаха повече от месец при тях за ремонт при което поискахме да ни дадат нов, те се опълчиха, но ние им казахем че ще пуснем повторна жалба и така ни дадоха нов телефон, само че с 100 лв по евтин  ooooh!

Ади, Нашата Радосветка откакто се е родила не см,е я слагали настрани, свекито се пробва няколко пъти, ама на детето не му е кеф и ревеше, та си спинка по гръбче и си върти главата накъдето и е кеф още от самото раждане.

Одавна се каня да питам, как слагате децата ви да спят, в смисъл дрешките, с които ги обличате. Ние спим с боди с дълъг ръкав, отгоре блузка, ританки, чорапки и доскоро и терлички слагах. В стаята през ноща е 21 градуса. Питам защото имам доста бодита с къс ръкав ама все не смея да ги слагам да не и е судено на бубката ми, но вече наколко нощи я заварвам отвита и краката доволно сложени върху одеалото  Mr. Green , явно това е признак че и е жега. То ние с баща и голи спим, пък тя милата завита и с сто ката дрехи  Confused

# 564
Страхотни новини наистина! Много се радвам за Амидалка и малкия и мъж! Дано вече на никоя мама не и се налага да слуша страшни диагнози, а за безотговорното раздаване на диагнози от страна на лекарите не ми се говори. Бездушно и жестоко е.

Ние вчера бяхме на консултация и за ваксини. Нашата лекарка нямаше Инфанрикс, а като чета на всички си ви поставят вече и Синфлорикс и Инфанрикс... newsm78.Има ли и други като нас в София? Както и да е, по мое настояване и сложихме  и Ротарикс. Не съм забелязала нито да е по-сънлива, нито по-неспокойна. Температура не съм мерила и превантивно парацетамол (Панадол) не давам Naughty.

Питах педиатърката за захранването - каза, че ще почнем от последната седмица на третия месец. На мен ми звучи разумно. Иначе все още сме само на кърма, но ми намалява (аз много бързо отслабнах и сега си "сърбам попарата" Tired), а бебка не иска да засуче от биберон и съм се притеснила, как ще я караме по-нататък, защото не си представям да я храня с лъжичка по 2 часа.

Получих на мейла си един Урок 2 от он-лайн училище за родители. реших да го споделя с вас, може на някой да му е от полза: http://www.deteto.info/img/my2_urok.pdf?utm_source=SendBlaster&a … 0%20110419%20%20G

# 565
Хей я току що получих смс, че са ми превели еднократната помощ. Дано и вие я получите още днес или най-късно утре  Praynig Провери си, ако не получаваш смс-и.

Булка Марулка, благодаря за подсещането, току-що си проверих сметката и видях, че са ми превели еднократната помощ Mr. Green (СМС обикновено ми пращат една седмица по-късно).

Майчета искам да споделя, просто, за да знам, че съм си го казала, защото ми стана много обидно от факта, че парите от еднократната помощ за трето детенце са 200лв. Тъпо е, първо защото децата са еднакви и имат еднакви нужди, второ, защото уж държавата искала да насърчава раждаемостта. Оплаках се. Whistling

# 566
Пак се включвам докато зверчето си взима 10 минутната дрямка  Joy
Еххххх Евридика от твоето тирамису ми потекоха лигите.... както и от козунаците ти  Hug
Ади и ние спинкаме по гръбче. В родилното ме зомбираха, че бебе по гръб не се държи - винаги настрани, но като попрочетох някои по-нови изследвания изглежда по гръб е по-безопасно... пък и то бебчето само си показва как му е най-удобно  Naughty
Изтекоха ми 10 минути  #Cussing out

ОООО и да не забравя да поздравя Рал за малката и рожденичка  Hug Да ти е жива и здрава и много усмихната   bouquet

Губи ми се еспинозка... да се включи дори с едно "записче", че взехме да се притесняваме ако някой го хване липсата за малко Hug

# 567
  • в кукувиче гнездо
Влизам само, за да се включа по повод кавгата, която предизвиках с поста си... Първо, не съм длъжна да се обяснявам тука за нищо. Само ще кажа, че с даване на координати не става. Трябваше да й дам насоки, защото имам много близък лекар в Свети Иван Рилски и понеже знам за какво става въпрос, когато ножът опре до кокала, а лекарите са пълни безхаберници, трябваше да се чуя с Милена, за да й обясня какво, къде, как. Не виждам какъв ви е проблемът с даването на един телефон. А тонът ми беше рязък точно защото имаше причина... Мисля, че се заформи глупав спор, не съм искала да ми се включват на поста хора, които нямат координатите. Точка.

# 568
Креми,за съжаление нищо в държавата ни не ме учудва!Аз все още се чудя как за 2-ро дете са им се откъснали толкова?!

# 569
Ахааааа видях те на балкона еспинозка  Hug
Пиши как е малката сладурка Соня  Hug

Ха ха и вицимици се изгуби  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт