Отговори
# 585
  smile3501 Браво! Знаех си, че всичко ще е наред. Много се радвам за Ванката и Амидала  Heart Eyes
Пепи спи само по корем  Rolling Eyes Сложа ли го по гръб много бързо се буди. По гръб е само в количката.
Рал, честита ти рожденничка. Да ти е здрава и да те радва    bouquet
За еднократната помощ съм съгласна, че никак не е честно за 3-то дете да е толкова малко. Наистина нека да измислят някакъв друг начин да спрат множенето на тия паразити  #Cussing out Например след третото дете да й връзват тръбите  Twisted Evil ми голяма са напаст....

# 586
Супер новина, ще спим спокойно  Hug
Спим ли казах  Shocked Mr. Green.....а дано  Laughing

# 587
 smile3501 Браво! Знаех си, че всичко ще е наред. Много се радвам за Ванката и Амидала  Heart Eyes
Наистина нека да измислят някакъв друг начин да спрат множенето на тия паразити  #Cussing out Например след третото дете да й връзват тръбите  Twisted Evil ми голяма са напаст....

Много си щедра, 1 им е достатъчно Whistling

Браво за хубавите новини! Много се радвам за Ванката  Hug

# 588
 Наистина нека да измислят някакъв друг начин да спрат множенето на тия паразити  #Cussing out Например след третото дете да й връзват тръбите  Twisted Evil ми голяма са напаст....

Да бе, и после от Европейския съюз ще ни направят на бъз и коприва!  Whistling

# 589
Страхотни новини
Дано от сега нататък само това да се чува

# 590
 Hug
За спането-ние спим настрани или по корем. Сложа ли Бобчето по гръб, повръща.
Възглавницата ни е със същата цел иначе според мен лично не би трябвало да спи новородено на възглавница.
Дрешки за спане-боди с късо ръкавче и отгоре памучна пижама /ританки и жилетка/ или само боди от тези с крачолите, но отдолу е без нищо.
Днес на вън беше по плюшен гащиризон и отгоре одеалцето на количката и така...но пък аз бях боса по пола  newsm78

лека вечер от нас с Боби от бобената шушулка

# 591
Да бе, и после от Европейския съюз ще ни направят на бъз и коприва!  Whistling
Е,да, то само това им е в устите, а пък иначе ако им дадем малко веднага ни ги връщат да си ги интегрираме  Crossing Arms
Верно съм щедра  Thinking  Mr. Green

# 592
Супеееер Party!Браво Party!Много се радвам за Ванката!

# 593
Браво за хубавата новина за Ванко! newsm51 Това оправи настроението ми! Ето, че стават чудеса по Великден! Много се радвам  Hug , че всичко е минало и се прибират вкъщи!
За спането и ние спим по гръб и главата на една страна. Даже като и се приспи започва да мрънка и си заема позицията с главата настрани - така знам, че заспива  Naughty
Лека нощ и сладки сънища на всички! Simple Smile

# 594
  • Варна, морето, сините вълни...
 newsm44 Много се радвам за Миленка, знаех си че е добре детето  Hug Hug Hug
НИКАКВИ БОЛНИ БЕБЧОВЦИ ВЕЧЕ В ТЕМИЧКАТА НИ!!!!!

# 595
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Simple Smile ПАК СМЕ СТАНАЛИ ПРЕДИ ПЕТЛИТЕ  ooooh! МА КАК СЕ СПИ КАТО НА  ВЪН Е СВЕТЛО И СЛЪНЦЕ ПЕЧЕ??!!!  Crazy ПЪК И В ЛЕГЛОТО НАЛИ СМЕ СТОЯЛИ СУМАТИ И ЧАСОВЕ- К'О ДА ПРАВИМ ПОВЕЧЕ ТАМ??!!  ooooh!  Heart Eyes  Joy  baby_neutral
АЗ СИ СИПАХ ДА ПОЧЕРПЯ И ВАС  Heart Eyes
мн мн няма да се застоявам при вас, че ще ходя да го къпя  Joy Joy Joy

днес ще правим козунаци  Mr. Green , не аз естествено, а тати  Heart Eyes ще ги снимам, ако станат добре  Heart Eyes

# 596
Добро утро след добрата новина  Simple Smile
Да засладим още с кафенце и бисквитки

А тези са специално за вестителката на добрата новина Лори  Party

# 597
Добро утро!
И аз съм станала с първи петли в 5 и нещо, последните 10 дни съм така че нали на физиотерапия ходех заради мастита, ама днес беше последно  ooooh! , дано оттук нататък а нямам проблеми  Praynig

Мим, тоя може ли да ми го пратиш да го изкъпя аз  Joy , така съм му навита, а пък иначе учавства в моя най-любим сериал Анатомията на Грей (не заради него гледам сериала де)

# 598
  • София
Добро утро, момичета и бебенца! Много се радвам за Амидала и Ванко, още вчера прочетох, но нямаше как да се включа  Hug Hug Hug Party!

За спането- Аспарух спи само по гръб и за съжаление обаче голям зор с въртенето на тази глава- спи изключително надясно и му се е деформирала главата, като тръгна да го ограничавам или завъртам на другата страна протестира, или ако е заспал- се буди. И ортопедът, и педиатърът казват, че няма "технически" проблем, просто си предпочита тази страна и туй то!

Иначе той спи с ританки, боди и едно одеялце, с толкова го и обличам в будно състояние откакто се е родил с идеята да го каля.

Днес виждам времето се очертава хубаво, ще организираме разходки със синковеца, а кога ще боядисвам яйца и ще правя козунак не е ясно! Хепи, много гадно, че така се е получило с машината, и аз ще те посъветвам да им спретнеш скандал, че за съжаление по друг начин не става- от личен опит!

Благодаря за почерпката, взимам си от всичко  Blush.

# 599
Добро утро от нас  Hug
ние танцуваме с малкия принц от час на "как ме кефиш" и подобни  Blush Бобчето се събуди, Blush но не е гладен. Пихчме фенобарбиталчето, после мляко, а той събира млякото, събира и накрая го изплю правейки пппппрррррр с устни  Joy и  се смее....

ЧЕСТИСТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЧКОВЦИТЕ НА БОЖИДАР, ДАНИЕЛА, ВЕСЕЛА, НИКОЛ И НА ТЕХНИТЕ МАМЧЕТА !

Гатофилия   Hug Hug Hug
НИКОЙ ДА НЕ МИ И ПОМИРИСВА  БИСКВИТИТЕ! Ще си ги изям насаме, искам все пак да си запазя окръжност  Joy
Компанията я искам, може и мръсен  Mr. Green

прекрасен ден Ви желаем с Боби и кокера  Party

Общи условия

Активация на акаунт