, но от няколко дена си седи на тези
,както и да е, явно не може да яде повече детенце, прави по 5-6 хранения, средно по около 80-90 мл!
,че изпадам в див ужасТ с това ядене 

.

чакам да се събуди малкия сладур, да се нахраним и отлитаме

Това дете продължава да не иска да заспива и целият ни ден минава в дондуркане и по 20 минутни дрямки в ръцете ми ... и така до 9 ч вечерта, когато се започва голямото приспиване .... до 2 след полунощ
направо започвам да откачам

Да са ни живи и здравички дечицата
надявам се повече да не ти се налага да провеждаш такова лечение 

- нощес пак ми се схвана нерва на врата, дано не го закъсам , както докато бях с корем. Кой ще вдига малкия ? Аз съм сама, лявото ми рамо започна да се възпалява и понеже цял ден се мъкнем в дясно, сега и там започва да ме боли
Мога ли да пия аналгин докато кърмя или само парацетамол ? Ужас, довечера съм на масаж, но няма как да го правя и почивните дни ... Оплаках се ...
Сготвена вечеря
, пуснати две перални и изгладени всички възможни дрехи 
ако не беше тя незнам....
без такива, веднага се оправяй 
Остава и да боядисвам сама...
Мамите спо две, а пък с по три-Вие сте си героини
Ама каква гимнастика е да буташ количката нон стоп 5 часа! спирала съм единствено колкото да го накърмя на някоя скътана пейка.

Сладкият бузанчо на мама
Сготвена вечеря
, пуснати две перални и изгладени всички възможни дрехи 

Приятна щъркелова разходка!
Ади, аз пих един аналгин в болницата, но все пак мисля, че единствено парацетамола е разрешен при кърмене. На мене от болницата ми казаха, че мога да взимам и Солпадеин, но и той е парацетамол плюс кодеин. Но пише, че е и за подобен род болки. Най-добре е да питаш лекар все пак.
- след като съм ги боядисала- и си отворих допълнителна работа. Ако мога ще довърша яйцата и после пак ще го изведа, дано имам повече късмет.
той удари ли се изплаши ли се леле като ревна това дете едвам сме го изплакнали и облекли много ни изплаши после си заспа но аз бая си поплаках викам нещо му направихме
много ми беше жал само дано не се стряска от водата че 
на 7ми бяхме 5100кг при педито сега да сме близо до 6 ама
докато ви стигнем
Препоръчани теми