Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 466
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
                 И аз от групата на Мумита  Laughing влизам само за да поздравя Кат с рождения ден - да си жива и здрава,много щастлива и все така талантлива!
                 Честит Лазаров ден на всички!  bouquet

# 61
Кате, честит рожден ден! бъди жива и здрава и нека Музата винаги да бъде с теб!  newsm59

Искам да поздравя и Миражка, за прекрасната тема. Аз често ви наглеждам и плакна окото с невероятните красоти, които споделяте. И да не съм с празни ръце, една бутилка, правена за Св. Валентин  Laughing ама не я бях качвала
http://kris70.multiply.com/photos/album/4/4#photo=195
Една чинийка, с недовършен гръб...така си стои и чака музата да ме навести  Embarassed
http://kris70.multiply.com/photos/album/4/4#photo=196
И наскоро завършена бутилка-делвичка
http://kris70.multiply.com/photos/album/4/4#photo=197 отзад
и отпред http://kris70.multiply.com/photos/album/4/4#photo=198 Картинката изобщо не щя да се снима  Laughing това е една къща с лоза, от прекрасните картини с къщи на Янко Янев.
Толкова за сега, догодина  пак ще показвам  Mr. Green

# 62
Кате ,честито и от мен !
Много ми е мъчно за всички  и съжалявам, че ще пропусна срещата в Пловдив.
С нетърпение ще чакам снимки.

# 63
Първо Честит Рожден Ден на Катето! Да е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, така ми се искаше да дойда на тази среща, но няма как и двете ми дечица са болнички Sad  дано сте си изкараля чудесно  Simple Smile    bouquet  bouquet  bouquet

# 64
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН kkaatt !

Florina  Heart Eyes Heart Eyes и ти ни липсваше! Много се радвам, че появи в темата! Надявам се, че всичко около теб е 6+

Приключи срещата в Пловдив! Беше много весело, пълно с приятни емоции и запознанства! Заредена съм с мнооого позитивна енергия! Снимки ще качат момичетата, някой съм ги правила аз, та не очаквайте голямо качество, но момичетата обещаха да ни надпишат, че да се разпознаем  Mr. Green

# 65
  • Добрич
Честит рожден ден, kkaatt!
Бъди жива, здрава и много щастлива!

Поздравявам всички за красотите, които сте сътворили и за благотворителните базари, на които хората ще се радват на творенията.   bouquet

Kris, бутилката е чудна!   bouquet

Ето и последните ми неща, които успях да направя: http://kremikkk.snimka.bg/other/prolet-2011.564674.23076310

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:27 от kemi

# 66
Влизам набързичко да Честитя Рожденният ден на ККаат! Бъди жива и здрава, много усмихната и заредена с творческа енергия!  bouquet
Флоринка мила, липсваше ни на срещата.Дано при теб всичко да се подрежда безоблачно.Желая ти много успех !
Срещата беше страхотна,емоции,изключително съм радостна от досега на живо с талантливата Бургаска група.Страахотни момичета.Нещата които видях на живо са зашеметяващи.Искам да Ви кажа че снимките дават съвсем бегла представа за невероятно талантливите произведения на момичетата.
Много се радвам че се запознах и с Мираж - една изключително финна и елегантна дама.

Хубава вечер на всички,утре ще коментирам красотите Ви!

# 67
Много се радвам,че се запознах с част от декупажната група ,срещата мина чудесно и неусетно.Всички са много весели ,хубави ,забавни творчески личности.И нещата които видях на живо са много по-красиви от колкото на снимките.
Антомче благодаря за организацията.
Лека нощ,аз отивам да почивам след този емоционален ден. Flowers Bouquet

# 68
  • Бургас
Хайде и аз да се разпиша Mr. Green
Страхотна среща, готини мацки и прекрасни творения. Страхотно си изкарахме.
Момичета радвам се че се запознахме Hug
Малко снимки https://picasaweb.google.com/105235600302284978280/16042011?auth … 96284917315993666
Отивам да спя, че утре ме чака базар Simple Smile

# 69
Кате,честит рожден ден и от мен, (на патерица) Всички прекрасни пожелания да ти се сбъднат ..От мен..- бъди здрава и обичана..Все така творчески заредена и...много щастлива.

Честит имен ден на всички цветя, дървета и тревички! Да ви е слънчево и усмихнато целогодишно! Да сте обградени с внимание и любов не само на празник!

Искам да благодаря специално на Антом и Дони за прекрасната организация вчера. Срещата беше...на ниво, както винаги. Страхотно съм впечатлена от цялата Бургаска група - момичета  на живо сте също толкова готини и..дори повече..Невероятни таланти..и невероятни мацки..- супер сте! А нещата, които видях  на живо са повече от перфектни..
Радвам се,че се запознах наживо с Миражче- много фина и симпатична дама.., както и с МИМ АР - чудесно младо момиче- радвам се, че има млади и талантливи хора..
Радвам се, че се запознах с Валя,Веска Пеева и с Мими  и..сигурно пропускам някой - извинявайте ако е така..
Радвам се,че се срещнах с Пловдивската група отново- както и предишния път, изкарах един прекрн ден с вас..

# 70
Кате Честит Рожден Ден със закъснение,много здраве,много любов и много,много успехи  newsm59 bdbaloni
Честита Цветница на всички вас,и на тези които празнувате и на вашите близки и приятели

# 71
Честит празник на всички които имат повод да празнуват днес.Специално искам да поздравя мамата на Здравкова - Невена.Пожелавам на всички да са красиви и нежни като цветята , много здрави и обичани .
Кате честит Рожден ден .Бъди много щастлива и бъдещето да е само от сбъднати мечти.    party023
[/color]
Много ви завидях за срещата в Пловдив.Личи си колко сте щастливи и позитивни.Мини изложбата е впечатляваща.А за Бургаската група спор няма -там са се събрали известни талантливки.Радвам се от сърце че сте изкара ли чудесно.    love001

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 10:05 от виванова

# 72
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ИМЕ НА ЦВЕТЕ!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА МАМА ЗДРАВКОВА!

# 73
Честит празник на всички с имена на Цветя!Да сте живи и здрави,много талантливи и с късмет и слънце в душите ви!

Да почерпя по едно за моите две цветя - Лилия и Цветина /дъщерите/!

# 74
Дидиа, да са ти живи и здрави цветенцата! Честит празник на всички!

Да почерпя и аз за моето синче...на мама цвтенцето Laughing

Момичета, прекрасни снимки видях.Много положителни и зареждащи! Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт