Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 569
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, мили момичета Simple Smile Останах без думи от красотата, която сте успяли да сътворите. Сигурно ще пропусна някое име, затова няма да изреждам. Толкова хубави неща сте показали на базарите, че как да не се разграбят. И сега как да има човек кураж да покаже първите си опити  Embarassed Ама ето ги най-после http://yovina.snimka.bg/hobby/p-rvi-opiti.586891.23137190
Само бъдете моля снизходителни, да не ми "утепете" мерака  Grinning

# 121
мамси-никой няма да ти ,,утрепе ,,мерака,миличка.Simple Smile)))))))толкова си та сладурски нещата.Огненото кракле си направила,чиниките с орхидейката ти е супер,бутилчиците също.не се  притеснявай да споделиш това което си направила,всеки почва в началото по малко,затова тук се пита,дават се идейки,показват се детайли,дори и да е с някакъв дефект ,всеки ще те посъветва,ще ти каже каква ти е грешката,не за да те ,,утрепе,,:))а за да покаже правилния начин.Така с времето ще става още по красиво и по красиво.
                ВЕСЕЛ И ПЪСТЪР С УСМИВКИ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ.............

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:16 от росирос

# 122
Честит рожден ден на zlati22!   bouquet
Бъди щастлива, обичана, красива и неповторима!

На всички пожелавам весело и приятно изкарване на празниците!

# 123
Здравейте Вихрогонки,много красоти видях и няма да изброявам за да не пропусна някой.
Тини да ти е жива и здрава Бонборяна,много да те радва  newsm59
Злати ,и ти също мила да си много здрава и щастлива. newsm51
Аз поизоставам малко,но като ви гледам се чувствам страхотно заредена,особено след албумчето на Мамси.Скъпа много са ти хубави нещата давай смело.
Обичам ви и ви целувам,пожелавам ви спокойни и слънчеви празници,да се заредите с много енергия и положителни емоций newsm44

# 124
  • София
мамси, "първите ти опити"  са хубави, а и всичко е въпрос на гледна точка и вкуса на този който ги гледа... има значение какво си искала да постигнеш и ти като резултат...
аз например на белите бутилки бих сложила малко сенки около цветята или напукан фон, така цветята няма да стоят като залепени ...

Честит рожден ден, zlati22!

и малко пролетно настроение с пожелание за весели празници от мен :

http://www.album.bg/kameliap/images/27412712/130140

до края...

яйцата са лети от гипс, а кратуната е подаръка за "първото място" от зад на пред хахаха от ellinna    newsm20 - е тя вече не е празна     smile3534

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 14:01 от KaMu

# 125
Здравейте момичета.Отдавна не съм ви коментирала и съм ви изпуснала края Simple Smile,а вие творите и творите неуморно.Ето защо няма да споменавам поименно,но всичко,абсолютно всичко е супер.
Аз пък направих само една пейка,но тя колко време ми отне Simple Smile....
http://ilinochka.snimka.bg/hobby/dekupaj-i-vsichko-drugo.473144.23149567
http://ilinochka.snimka.bg/hobby/dekupaj-i-vsichko-drugo.473144.23149570

# 126
  • пловдив
Здравейте банда! Тези дни нещо имах проблем с влизането във форума и вие зад гърбът ми пак го препълнихте с красота  Laughing

zlati22 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много обичана и закриляна!  bdbaloni

tini7 Да ти е жива и здрава рожденничката! Да расте щастлива, умна и красива! Да реализира мечтите си, а вие да сте живи и здрави дълги години да и се радвате!  newsm51

HuKuTa_82 прекрасна пейка! Толкова много работа , нама как да стане бързо, но пък резултата е чудесен!
KaMu чудесна Великденска колекцийка си спретнала  thumbsup а кратунката....  newsm74
мамси добре дошла в нашите редици  Hug  Отлични първи опити ! Продължавай смело!
GenovevaG прекрасни дъски, особенно тази с плодовете в кафяво... прелест!
val1977 изключително красиви поставчици си направила! Още не съм работила със студен порцелан, но с тези красиви неща които се правят от него, започвам все повече да се замислям  Mr. Green
О, виванова ... още един поет значи... мо то талантите не идвали сами  Wink страхотно стихче си ни съчинила  Peace
Mik58 жизнерадостни Великденски неща си направила и ти! Този е един от любимите ми празници и винаги много се забавлявам когато работя на тази тема. Като гледам вашите неща имам усещането че и при вас е така  Hug
Florina сега посвикни с обстановката  и после ще видиш, че декупажа ще се завърне освен в мислите и в ръчичките ти мноого бързо  Heart Eyes Heart Eyes
bonnysofia прекрасна дъска-закъчалка се е получила! Интересна идея за самите закъчалки. Това дръшки за шкафчета ли са  newsm78 Много ми харесва  Peace
Анe продължаваш да ме зашеметяваш с прекрасния си фон, а относно момиченцата... ако ти свършат салфетките с тях, ще поразровя и ако намеря.... да не вземе да спреш с творенето  Mr. Green
росирос поредната Великденска красота  Hug Разбирам усещането ти покрай базара .... Заради такива прекрасни преживявания намирам сили да творя и творя... Желанието на хората да помогнат ги довежда до базара и когато видиш, че си тръгват усмихнати, държащи в ръцете си частичка от твоята благодарност към тях .... просто отдъхваш малко и запряташ ръкави за следващия  Laughing

и по този повод... много пъти съм ви наричала приятелки, много пъти съм ви казвала, че ви обичам... заради търпеливото отговаряне на безкрайните ми въпроси в началото, заради продължаващото споделяне на опит и идеи, заради проявеното разбиране, заради човешкото отношение....но има и още нещо... сигурно всички сте разглеждали албумите със снимки от базарите... много красота и любов има в тях, но аз нали съм си.... луда и обичам да гледам от много ъгли   Mr. Green  много, мноооого декупаж има и с всяка изминала година става все повече..... страхотни сме ей.... най готината банда.... толкова готина, че направо е грешно да не ви обичам     love001

# 127
val1977 -неизчерпаем извор на оригинални идеи.Подложките са невероятно красиви.Ще крада идеи да знаеш! Heart Eyes
GenovevaG
- дъските са направени много професионално.Много весели и тази с кокошчиците ми взе очите (то май едното е петел)#Crazy
[color=darkvioletмамси[/color]- много си се трудила , чудесни неща си спретнала .Продължавай смело , не е важно колко се харесва на другите , важно е на теб да ти доставя наслада и удовлетвореие от направеното.  bouquet
KaMu - и ти доста си поработила.Кратунката е страхотна.Невероятно оригинално решение за дом на яйчице.Браво!  bouquet
HuKuTa_82
-
възхищавам ти се на търпението , упоритоста и красивия дизайн на пейката.  bouquet
antom - как да не станеш поет от гледането на такива красоти.
Между другото писането на стихове ми беше страст преди много , много години.
Злати,честит рожден ден.Бъди много щастлива,все така нежна и красива.Весело изкарване на празниците в Лондон  Gift nbirthday

# 128
Злати Ч.Р.Д. ,с пожелания за много здраве,успехи и много красиви моменти bdbaloni
Тини да ти е здрава и много полсушна красавицата,а на нея много щастливо детство lovekiss  bigdance2

# 129
  • пловдив
Момичета, дайте някое стихче за Гергьовден  Praynig Трябва да правя бутилка , няма да е с икона, по всяка вероятност ще е с грозде, но искам и да напиша поздравление. Нещо ми прегасна музата  Mr. Green

# 130
Антом  виж тези, може нещо да си избереш.
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=210&WorkID=6662&Level=2Песенно блести преродена земята,
пролет зеленокрила звъни навред,
радост слънчева ликува в сърцата,
Гергьовден пристига с ласкав привет.
Весел и усмихнат стъпва той напето,
здравец закичен в косите му искри,
с берекет дарява кошарите, полето,
обичта изконна в душите преоткри.
Вред, където мине, светлина дарява,
свята надежда за любов, за мир,
в сърцата ни доброто разцъфтява
и запява волно безкрайната шир.
Ти добре дошъл, наш празник прекрасен,
Гергьовден обичан, слънчев и красив,
как щастливо грее погледът ти ясен
и благославя цветно живота ни сив.
автор Кръстина Тодорова

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 00:05 от виванова

# 131
Честит Рожден Ден,Раковинка!!!Бъди много здрава и обгърната с любов,зада продължаваш да  твориш неповторимите си красоти!

# 132
  • в сърцата на любимите ми хора
Раковинка, честит ден-ден и от мен. Здраве и добри приятели, за да има кого да радваш с таланта си   bouquet

мамси, "първите ти опити"  са хубави, а и всичко е въпрос на гледна точка и вкуса на този който ги гледа... има значение какво си искала да постигнеш и ти като резултат...
аз например на белите бутилки бих сложила малко сенки около цветята или напукан фон, така цветята няма да стоят като залепени ...
Ками, съгласна съм с теб, но единствената причина, поради която всичко е беличко, е просто защото още не съм се оборудвала с необходимите боички и тепърва предстои да се развихря с "шаринийките". Повечето нещица не са довършени, но горях от нетърпение да се похваля и затова така половинчато Simple Smile А твоята великденска кратунка е просто прелестна.

# 133
Раковинка честит рожден ден .Бъди здрава , щастлива , обичана и все такава майсторка в декупажа. newsm59 newsm67
мамси -декупажа е като готвенето .Имаш една рецепта и трябва първо да си набавиш продуктите , за да може да сготвиш ястието което желаеш.(приятелски съвет разбира се)И колкото са ти по - качествени продуктите толкова  и крайният резултат е по- добър.Е, не всичко зависи от материалите.Трябва много талант , фантазия , практика и желание .Като начало може да опиташ с фасаген , оцветители за латекс, С200, и лак на водна основа за паркет.Всичките тези м-ли можеш да ги откриеш в всеки квартален строителен магазин.Трябват ти и салфетки , може да ползваш и всякакви изрезки от списания и пр, принтирани картинки и т.н.Някоя и друга четка и дом. гъбичка.Мисля че , това е задължителният минимум който трябва да си набави всеки пожелал да се занимава с декупаж.  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Благодаря Ви момичета!

Да се похваля че получих подарък от мъжо лазерен цветен принтер, да не се мъча да нося и после да треперя да не скъсам картинката. Много му се радвам. Даже принтих и на салфетка Wink
Така възможностите за по добри резултати ми се увеличават.

Черпя всички ви макар и виртуално

Весело и приятно изкарване на Великденските празници   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт