Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 199
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Беринче, козунака ти е много красив   bouquet Anuck снимката на панетонето е невероятна, сигурно и на вкус, изкусителко такава  Hug, на всички момичета едно голямо  Hug за всичко вкусно и красиво в темата  chef
Ето и нещо от мен:
Пенерли

Руло "Стефани"

"Джоб" от същото тесто на Пенерлито с кашкавал и шунка

# 181
ПЕПИКА тези пенерли изглеждат страхотно - може ли да споделиш рецептата   bouquet

# 182
Тези пенерли са точно като турските пици  Simple Smile

У нас повторение на стария урок във вторник

Печено ризото с наденица и домати

# 183
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета, какви красоти на последните страници!!!
Анук, последните ти няколко поста са много впечатляващи - чудесни рецепти и снимки! Peace
beniii, mari_eta, lu4a, tutulina, Lina dm, Venetta, благодаря за милите думи, както и за прекрасните ястия, които сте показали)    bouquet
beniii, сладкишът наистина  е неустоим Simple Smile!
mari_eta, ласкаеш ме, но аз самата се уча да снимам храна все още.  book Добре че има фотографски форуми с толкова полезни съвети. Благодаря ти за оценката, но не подценявай своите снимки - много са хубави!  Peace
Берина, какви козунаци само - приказка! Браво, момиче!   chef
пеп-4о, Venetta, краси.мира, Apr, lu4a,  Пепика, nudel33, Селма, Лукс, Мадла, чудесни менюта отново!    bouquet    chef
Мадла, рулцата ти са страхотни - благодаря за доверието!  Peace

При нас
Филе от треска с хруупкава коричка и естрагон на фурна

Торта с ягоди

И парченце от козуначения сладкиш

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 22:03 от Гуинет

# 184

В тая тема просто няма как да пропусна някого, ферман ще напиша, ако трябва всички да спомена! Момичета, страхотни сте, толкова много невероятни вкусотии и толкова красиви, впечатляващо е! Поздравления за всички!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet
Сега да се пооплача, спънах се, подпрях се с ръка да не падна и си навехнах палеца, контузих ръката и то много навреме, точно когато бях планирала куп работи за правене. Ама ще е всяко зло за добро, ще карам на готово с вирната ръка. Grinning Надявам се поне за четвъртък леко да ме поотпусне да си боядисам яйчицата. Козунаците и питите отпадат, но пък машинката милата ще ме замества. Днес едно чудно хлебче с вино ми омеси! Peace Другото е готови и лесни манджи.

# 185
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, бързо да ти минава Hug!

Гуинет
, ами влюбена съм  твоите снимки и това е Heart Eyes! Такова искрящо бяло, такава светлина...ах, а този сладкиш Crazy...изчезвам, че постя и не отговарям...

# 186
  • забравих си мисълта...
Magansg, Пеп-4о, МMadla, Apr, Nudel33, Гуинет, благодаря ви много момичета  Hug! При вас е също безумно вкусно и красиво.   bouquet

Да ви се оплача и да си намеря оправдание Wink. Понеже от 100 години не бях правила козунак, та забравих да усуча фитилите, но Господ се смили все пак над мен, че не изчаках до събота и пак се получи добър козунак. Но определено този пробен козунак си заслужаваше, иначе щеше да ми се случи като нищо точно за Великден Simple Smile.

Моят козунак, този път с локум

и две зайчета с мармалад от сини сливи. Показвам само едното,  другото близначе изчезна преди да успея до видя още Wink .

И понеже днес купих хляб за всички вкъщи, но за себе си не, затова си направих ръжен хляб по тази рецепта, но вместо с бяло, с чисто ръжено брашно + слънчогледови ядки + овесени ядки.

# 187
  • ГОре на черешата...
Вени, пак си творила чудеса в кухнята Peace! Благодаря за идеята за зайчето  bouquet, чудех се какво да измайсторя за децата за Великден, може би ще е това!

# 188
еей Вени, козунак с локум ми е любимия  Hug
Пеп, страхотни са тези пенерли   bouquet ще чакам и аз рецептата!
Гуинет,  рибката изглежда страхотно, отивам да видя рецептата   bouquet
Лабрекс,  прави компреси на ръката, дано ти мине бързо  Hug

Аз вчера правих  Скони с мечи лук (левурда)  Heart Eyes влязоха в любими

и пак  Laughing

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 12:46 от пеп-4o

# 189
  • ВАРНА
Първото ми Панетоне

# 190
  • София
Apr   , всичко, което си приготвила, изглежда прекрасно
Anuck , идкушаващо панетоне
berina   , козунакът ти е разкошен
Пепика , вкусно, та вкусно
marabu, харесва ми това ризото
Гуинет,   labrex, Venetta ,разкошно меню
пеп-4o , супер изглежда това скони
от мен скромна салата с домати и краставици и рукола

кюфтета с бял сос за децата

дроб-сарма без заливка за таткото

и кекс със сладко от вишни

# 191
Привет момичета  Hug

Ох, тук е просто прекрасно Heart Eyes!!! Извинявам се, че няма да коментирам, но ще запълня темата докрай  Blush ако започна...

Минавам само набързо да си покажа Козуначените кифлички „Венец" - адаптация по рецептата за козунак на Вени - правени са в края на Март, ама много готино изглеждат, а с боядисани, вместо прости яйца - са просто супер Wink  - или иначе казано Mr. Green умря циганката, дето ме хвалеше....

И аварийния Kозунак "Венета", пак по рецепта на Вени Simple Smile

bouquet приятен и успешен ден на всички!!!

# 192
а у нас за закуска Айрян с

Принцеси

# 193
Angellove , възхищавам се на всичко, което правиш  bouquet
Madla, винаги си с богата и вкусна трапеза! Grinning
иланг-иланг, прекрасно е това Панетоне  bouquet
Пеп-4о, чудесна идея ми даваш за мечия лук! Hug
От мен пилешки бутове с маслини и лукченца

# 194
пеп4о сконитата изглеждам много апетитни- ще ги пробвам задължително

всички много сте се постарали
много ни е вкуска темичката отново / тези невероятни козунаци, така ме предизвикват да си разваля диетата, но  Tired

при нас вчера имаше
скариди с авокадо

маслена питка с чушки и маслини- обичам маслените питки

и една рецепта на моята сладка мама да спомена- намерих я в архива Simple Smile тя ги навива като палачинки, но аз я накарах да ги вържем така- не знам дали съм споменавала, но баща ми беше доста години шеф готвач в турски ресторант, страста ми към готвенето е от мама и тати наследено- бабини бяха халваджии и хлебари на времето, колко хляб с халва съм изяла хахаха Simple Smile
палачинки песто

ами това е от нас - тичаме да хванем хубавото време

Общи условия

Активация на акаунт