Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 638
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • забравих си мисълта...
Apr, Пеп.4о, Ditsan, Megans, Леля, ОГ, благодаря ви мили Дами!   bouquet

Мила Леля, ОГ, неустоими основни ястия, прекрасни сладки, нежни и сладурести като бебче. А въпросните сладки с досещане за темата, Vivien вече отговори като спомена името на нейния  любимец Michael Jackson.
Apr, баницата и салатката са убийци, ммм.
Пеп.4о, заповядай, тъкмо ще направим комбинация, ти ще готвиш, от мен тестените и сладкишите Wink :Д. Колко съм лоша, нали! Ела ми на гости и няма готвим, само ще обикаляме Simple Smile.
Felicidad, прекрасни мъфини.
Ditsan, торта е невероятна, абсолютно аристократична. Комплименти!!!
Magansg, прекрасни кебапчета, а като се сетя, за тези, които бяха купили мъжът ми и зет ми , ох лошо ми става. А за рулото и питката нямам думи, прекрасни са и много апетитни.
Nas, чудесен бърз десерт.
Marieta, палачинките ти са много подстрекаващи.
Иланг-Иланг, домашният ти сладкиш е много апетитен, как го направи.

Haferflockensuppe + тиквички + домати

За мен сухар без глутен в прясно мляко и Basilikum

Накрая, моят тутманик

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 21:31 от Venetta

# 646
  • Германия

Може ли да дадеш рецептата за този домашен сладкиш. Peace

# 647

Пеп.4о, заповядай, тъкмо ще направим комбинация, ти ще готвиш, от мен тестените и сладкишите Wink

Много бързо  ще се навия, да знаеш  Wink

Да почерпя с едни мъфинки, от шоколадовия сладкиш на Хапката, че имаме годишнина днес.

и както е тръгнало с мечи лук напоследък - катък с мечи лук  Laughing

Леля Ог, Майкъл Джексън е  newsm68 (вижда се инициала MJ) Иначе бях решила, че са "Кабаре" . Страхотни са   bouquet особено с този гланц отгоре!
Мари_ета, ако знаеш как обядвам два дни вече леща  Joy ще ти споделя на ЛС обаче  Blush

tzarina, Apr, Маги, Меганс, Лабрекс, днес вечеря няма да мисля, но с удоволствие бих си взела от вашите вкусотии   bouquet

# 648
  • ГОре на черешата...
Мадла, рогчетата са чудесни Peace!
Иланг, и аз на опашката за рецептата - мноооого изкушаваща е тортичката Crazy...
Вени, тутманикът те ме закова пред монитора и преглъщам ли преглъщаааам Heart Eyes...
Леля Ог, чудни дреболийки пак си натворила - с брокат ли са Джексънките Laughing, какъв, може и на ЛС...и без това си чакам лещеното ЛС от Пеп-чо и...много сте значи...с тоз мечи лук, бях се зарекла до края на седмицата да не ходя в Кауфланд, че голяма зарибявка, ама пък и вие не се спирате Crossing Arms...

и Честита ви годишнина  bouquet!

# 649
  • Австрия
Здравейте момичета,

благодаря на всички, които направиха комплименти за моите гозби.  Hug

Последните дни само ви четях понеже бях много заета, но сега ще наваксам. В неделя празнувахме деня на майката, днес децата имат рожден ден, а на 14.5 имаме годишнина от сватбата.

торта за рождения ден

мъфини за детската градина

ушки по рецепа на селма за музикалното училище
Искам сърдечно да благодаря на labrex, която с ценни съвети ми помогна да изпека тези ушки   bouquet

# 650
Здравейте момичета.Може ли някой да ми даде хубава рецепта за кифлички със сиренце?Имам повечко сирене и не ми се иска да мухляса в хладилника.

# 651
# 652
  • ВАРНА
            Домашен сладкиш День Победы
               (на тази дата го спретнах)

Бишкоти около пакет.Крем от кондензирано мляко и извара(и мляко на 500 грама извара),заливка от течен шоколад с масло и малко ром.Бишкотите се топват в кафе смесено с ром и се редят във форма със снемаем ринг.Следва крем и така,докато свърши.Залива се с шоколадовия крем и се гонят деца,че да да може да стегне.

# 653
пеп-4o мерси много  Hug.Тези дни ще я пробвам и ако кифличките са достойни за темата ще ви ги покажа.Дано да станат,че месенето не ми е силна страна по принцип.

# 654
Ще станат ще станат  Simple Smile просто следвай рецептата и всичко ще е ок, а и после си запази няколко скришом, че не остават  Sunglasses

Наденица

и Друсани картофи

# 655
  • ГОре на черешата...
Нудел, честит рожден ден на малките ти слънчица  bouquet! Щастливо и безгрижно детство им желая!Тортата е разкошна, с мнооого крем, както харесвам...

Иланг, благодаря Hug!

Ауууу, Марабу, и наденицата, и картофките изглеждат превъзходно Crazy!

# 656
  • Варна
Вени страхотно изкушаващ тутманик[ще го правя с кекса ти след ремонта]
Пепи много шоколадово,да е шоколадов и сладък семейния живот  newsm51
Нудел честито ти рожденици,много хубава тортичка
Марабу прекрасно и вкусно съчетание
Иланг прекрасна День Победы
Леля Ог отново приказни шоколадово цветни прелести[отвори една сладкарничка,че да си и хапваме
с наслада]
Лабрех пълно вкусно изпълнение
Митонела,Апр,Мари ета,Мадла много апетитно
За днес набързо салатки,картофки,месце

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 21:53 от megansg

# 657
  • забравих си мисълта...
Пеп.4о, да сте живи и здрави и още много години да празнувате заедно.
Ти ми ела на гости, пък ще се разберем Wink.

Nudel33, да ти са живи и здрави двете слънца и много да те радват.
Чудесна торта и мъфини си направила, изглеждат много апетитни.

Megansg, как успяваш? Aз ако правя ремонт, няма и един чай да направя Grinning.
Иланг-Иланг, благодаря ти за рецептата за сладкиша.
Kristina(1986), аз също не мога да меся, затова ползвам бъркалките за тесто на миксера Grinning.

# 658
Венета, това супа с овесени ядки ли е?

# 659
Леля Ог, страхотни Майкъл-Джексънки..браво!
У дома, със стари снимки обаче :
Скумрийка на скара с ароматни билки :

и салатка, която съм си нарекла МИЛИЧЪК УОЛТЪР, С ТВЪРДО СВАРЕНО ЯЙЦЕ.....

Общи условия

Активация на акаунт