Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 17 *KY-30*

• 41 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Ооох, силно въздъх и позавид Embarassed леко за гларуса до кметицата.
Той май си пада по жълтото,  щото и шортетките му пак жълти бяха Joy
Joy Joy Joy JoyАнджак! То нали затуй и кметицата се е спретнала с жълт бански! Naughty

# 556
Здравейте !
По молба на Венетат

репортажа със  Сарухан

Сарухан Хюнел , който отдавана не го виждаме в сериалите се появи в Бодрум.
Известният актьор  отговори  по следния начин на въпроса защо от дълго време не е на екран.

Имам работа и в Истанбул , отвреме навреме прехождам /отивам и се връщам /,но повече от три дена не мога да съм на почивка , доскучава ми,аз не бих могъл така да лежа под слънцето , както останалите хора , не мога да стоя на едно място,ако не друго се закачам със сервитьорите.
Повече обичам почивките в чужбина.Много по- приятно е да се видят нови места , запознанствата с нови хора,миналата година близо 4 месеца останах в Ню Йорк  във връзка с една работа,преди това един месец бях в Лос Анджелис,има покани  от  изток , знаете че гледат сериалите ни, получаваме покани от там и отивам,на изток има много приятни места.

Защо не е на екран ? Последно преди година и половина е играл в сериал ...

Поради уважение към зрителя , искам да участвам в  по-дълги, в по-добри   проекти . ако проектът е лош и свърши бързо , след няколко серии,и минавайки във следващ проект , зрителя се затруднява да приеме новата ви роля , и да бъде убеден в героя ви.
Но аз вярвам ,че хората ,които ме гледат успяват да бъдат убедени в героите ми .

Има много успешни продукции в Турция.даже на такова ниво ,че можем  спокойно  да  се конкурираме и с чуждестранните / международните/.Има сериали , които се снимат при много трудни условия , снимат седем дена по 85 минути , и дават максимума от себе си, максимално качествени сериали снимаме/произвеждаме/. Мисля ,че и актьорите вече са много успешни.Защото преди нямаше такива курсове по актьорско майсторство.По наше време имаше само театрални артисти и манекени/ки.Сега има един куп актьорски ателиета , курсове,много от колегите ни учат в тях , и доста от по-големите от нас се занимават с тяхното обучение/ преподават им .
Според мен  излизат добри актьори.

На въпрос дали и той би обучавал младите ...
Не , аз не съм толкова търпелив,не бих могъл да преподавам.Занапред може би , но в този момент,не.
Когато се снима сериал , работим по седем дни в седмицата .  А и от мен има по-големи и по-добри , които биха могли да преподават. По-правилно е те да обучават.На нас още не ни е дошло времето за това.После може би , но на този етап  дори и да дадете , не мисля ,че ще сте от полза.
Нали съм по-добронамерен , някои от актьорите/играещите  покрай дублажа , музиката  ги снимат и ги търпят.
Искам да кажа нещо , от всеки може да стане актьор,категорично може,стига да бъде обучен правилно,да бъде насочен в правилната посока, много е важен и проекта.Има  проекти , които се задържаха с години  и хората в тях не са артисти , въобще не са учили за това , но чрез напъствията  на екипа , добрия  сценарий ,  добрата  работа  на режисьора,поради хубавия проект , един куп наши колеги изглеждат сякаш наистина умеят да играят.
 Да чуем  какво казва за Къванч Татлъту...
Според мен Къванч се разви страхотно ...

# 557
Севи, благодаря ти за превода.
 Знаеш ли как интересно ми беше да чета нещо ,,свежо,, като материал. Дори си мислех, че захарчето се е отказало вече да снима. Но поне малко ни обнадежди. Дано му попадне проект, който да го заинтригува дотолкова, че да осъмне на снимачната площадка Peace

# 558
  • Варна

СЕВИ,благодарим ти от сърце!

# 559
СЕВИ, много ти благодаря! Чудесна си!

# 560
Добро утро!

# 561
  • Варна

Привет и от морето!

# 562
Жълтите шортетки кметицата ги е изпрала и му е дала сини Joy, ама нейсе. И с тях е чаровен.
Мажете ли му гръбчето с кремче на захарчето, мажете ли? Да не изгори, че после ще го боли и няма да може да си легне....при кметицата hahaha

# 563
  • Варна
Жълтите шортетки кметицата ги е изпрала и му е дала сини Joy, ама нейсе. И с тях е чаровен.
Мажете ли му гръбчето с кремче на захарчето, мажете ли? Да не изгори, че после ще го боли и няма да може да си легне....при кметицата hahaha
Спокс, Зари! Пазим го добре- и от слънцето, и от гларуски и чайки! Stop Амааа  newsm78 то може и да не лЕга по гръб, джанъм! Blush

# 564
Хихихихи, виж за туй не помислих hahaha

# 565
  • Варна

Усмивка от морския бряг!

# 566
Направо му завидях.  Sick Тая жега си е само за море

# 567
Захарчето се дави, бре, казъм hahaha Нерде е кметицата да го спасява и да му прави дишане уста в уста? Изтървахте човека в тия жеги, бре ooooh!

# 568
# 569
  • Варна

Успешна нова седмица ви пожелавам- без жегиии!  love001

Общи условия

Активация на акаунт