Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 17 *KY-30*

• 41 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Нерде си, селооо? Затрихме се Cry

# 691

В новият си филм захарчето пак ще е заобиколен от хубави жени hahaha

# 692

Есен, есен
Хайде вече и филмчето да започва  Praynig Praynig

# 693
Като научите кога започва, да сФирнете, ей Peace
Чудя се с коя ли мадама захарчето пак ще прави любовни сцени?

# 694
  • ... да усещаш мириса на море ...

SARUHAN HÜNEL VE SELİN ORTAÇLI BAŞROLDE!

# 695
Привет!
tara_lezhka   newsm51 newsm51 Ох, жалко, че чичко Гугъл хич не се справя с превода  Crossing Arms Whistling
Зари аз с нетърпение чакам не само да започне филмът, но и да се съберем пак тук в темата  Hug Hug А докато чакаме новите изяви на захарчето, нещо старо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 12:09 от Venetat

# 696
Преводът на интервюто, направен от една приятелка, на която съм страшно благодарна.

Сарухан Хюнел и Селин Ортачлъ в главните роли.

''Араф заманъ''-  араф е мястото между рая и ада/времето за араф или времето на араф/

Първия въпрос е как се е озовал в този проект.

С.Х. отговаря, че този проект е дело на Сергин Акяз и на прод. къща ''Base''. Приел  предложението още в същия момент, в който му е бил предложен от Сергин Акяз. А и не би  могъл да й откаже. Работели заедно от 12 години насам. Имал й голямо доверие.
Този проект ''Араф заманъ'' съществувал от една година. Не разбрал как е стигнал последната страница от сценария при първия прочит. Казва, че този проект с историята си и с монтажа си ще бъде много различен сериал. И зрителите щели да видят, че такава работа досега не е правена.
Характера, който ще играе – Али, е полицай, който следва идеалите си. В живота си има двама, които най-много обича. Майка си-Мелиха и любовта му Назлъ. Но настъпва ден, в който поради работата си трябва да обърне гръб и на двете. Въпреки емоционалните приливи и отливи, които преживява, не може да остави рабоатата си по средата. Сериала не е полицейски, а любовна драма.
?---Али е полицай идеалист,но заради работата си може да се откаже от любовта си и живота си, така ли ?
С.Х.---.Прави големи компромиси заради работата си, но всъщност  върви и подир любовта си, подир човека, когото обича.
?---Може ли да се каже, че Али е лош герой?
С.Х.---Да не го назоваваме  лош или добър. Обичащ страната си, народа си, един човек работещ за държавата си. Поради положението /ситуацията /, в която се намира  изживява някои   приливи и отливи. ''Араф'' значи да останеш по средата / между нещата / между две страни/. Няма нещо по –лошо в живота от това да останеш помежду нещо…
?---Вие оставали ли сте помежду ?
С.Х.---Разбира се, че съм оставал. Без това няма вероятност да не съм оставал. Дали съм бил принуден да вземам много големи радикални решения? Много рядко. Аз съм  човек, който малко се оставя на съдбата/ на това, което му е приготвила съдбата/.
?---Дадохте  си почивка след ‘’Изгубени години’’ нали ?
С.Х.---Да, две години. Всъщност снимахме сериал ''Врабче'', но тъй като аз не повярвах много в него проект и го напуснах. От една година  се подготвям за проекта ''Араф заманъ''.
?---Другите артисти снимат сериали  без почивка…
С.Х.---Основната причина зрителите да повярват в героя ми е това, че аз не изпълнявам много роли. Много предложения идват, но не всичко е пари, малко трябва и да я харесате тази работа /характера, работата-сърцето ви да го пожелае, приеме/. В крайна сметка вършите тази работа с чувствата си.
?---Ако ви кажем ''Любов''...
С.Х.---Аз много трудно се влюбвам. Човека отсреща ми трябва да има такъв талант, такива чувства трябва да притежава, че той да ме накара да се влюбя в него.
?---Каква жена би ви накарала да се влюбите в нея ?
С.Х.---Всъщност няма някакви критерии за това. Най- важното е индивидуалността, искренността и честността. Аз много трудни неща искам.

Селин Ортачлъ—за пръв път в главна роля, ролята и е на лекар по обща хирургия. Али и е детската любов, подготвя се за сватбата си с него. Много чувствителна и наивна.
Играла е в няколко серии от сериала ’’Докторите’’.

# 697
Вени, благодаря ти, че даде яснота върху филма smile3525
Ще е интересна роля, отново противоречива и отново нещастно влюбен. Дано да е с щастлив край. Захарчето ще направи с присъствието си и играта си силен филм Peace
Отново ще има магнетизъм, загатнати чувства и мнооооооого богата палитра от чувства, която захарчето ще ни поднесе Hug Нямам търпение, нямам търпениееее smile3521
Огромни количества целувки и поздрави на твоята приятелка от мен за направеният превод и отделеното време newsm51

# 698
....С.Х.---Всъщност няма някакви критерии за това. Най- важното е индивидуалността, искренността и честността. Аз много трудни неща искам.....
Кажете на захарчето, че аз отговарям на посочените критерий Peace, моля вииииии newsm17
И ще ви правя баници доживот thumbsup

# 699
И аз нямам търпение  newsm53 Хайде да започва по-бързо  Party Сигурна съм, че и филмът и полицаят Али пак ще ни омагьосат. Щом Сару толкова е харесал сценарият и от една година се подготвя, без съмнение ще се потопи в ролята както само той си може. А и вярвам, че г-жа Сергин доста се е постарала  smile3503 smile3521

# 700
Абе това да не е бившата му абла newsm78

# 701
Абе това да не е бившата му абла newsm78
Да бе, Зари. Ти още ли не си опознала най-голямата конкуренция  newsm62 newsm62

# 702
Аз тая я бях елиминирала от квотата фенки, затова късно загрях за нея Joy
И кмета е елиминиран, щото не се появява нийде Naughty

# 703
Ами не бързай да отписваш кмета. Ей сега ще дофърчи и ще започне да предявява претенции  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 704
Аз така го провокирам да се появи в селото hahaha

Общи условия

Активация на акаунт