Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 17 *KY-30*

• 41 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!!!

# 361
Да са живи и здрави децата на България Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 362

anhar  wavey wavey wavey

Много са сладки вечните врагове във филма на тази снимка  Laughing Laughing Laughing

# 363

Честит празник на всички дечица !!!
Бъдете ни здрави, усмихнати, щастливи, благословени с приказно детство и безкрайни игри !
Честит празник и на всички, успели да съхранят детското в сърцето си !!!

# 364
# 365
# 366
ВЕНЕЕЕЕЕ,къде ги откриваш тез снимки с Тахира newsm78Знаеш ли по кое време са правени?Много скорошни ми изглеждат!!

# 367
Тук и давамата са много сладки Simple Smile Simple Smile Simple SmileГледам ,гледам и нещо ми липсва -елечето на Тахирааа Joy Joy Joy Joy

# 368
Venetat..Thank you very beautiful pictures ... Hug

# 369

anhar  wavey wavey wavey

Много са сладки вечните врагове във филма на тази снимка  Laughing Laughing Laughing

Май да ги види в новата серия с някои .. Wink Grinning

# 370
ВЕНЕЕЕЕЕ,къде ги откриваш тез снимки с Тахира newsm78Знаеш ли по кое време са правени?Много скорошни ми изглеждат!!

Съвсем нови са. От линка, който е пуснала anhar  Hug се вижда, че новината е днешна. Това, което разбрах от гугъл преводача е, че Алишан в продължение на 15 месеца е отбивал военната си служба и явно сега се е уволнил. Накрая заявява, че "Aynali Tahir" ще продължи (аз обаче на гугъл преводача не му вярвам, така че няма нищо сигурно)

# 371
Изглежда много се забавляват  newsm62 newsm62 newsm62

# 372
  • Варна

Съвсем нови са. От линка, който е пуснала anhar  Hug се вижда, че новината е днешна. Това, което разбрах от гугъл преводача е, че Алишан в продължение на 15 месеца е отбивал военната си служба и явно сега се е уволнил. Накрая заявява, че "Aynali Tahir" ще продължи (аз обаче на гугъл преводача не му вярвам, така че няма нищо сигурно)
newsm78Пък аз от чичко Гугълчо разбрах, че Алишан казва, че това е една стара, истинска и здрава дружба между него и Сару, която ще продължи! newsm78 Дано мен да е излъгал чичкото Thinking

# 373

newsm78Пък аз от чичко Гугълчо разбрах, че Алишан казва, че това е една стара, истинска и здрава дружба между него и Сару, която ще продължи! newsm78 Дано мен да е излъгал чичкото Thinking
Твърде е възможно това да е казал  newsm12

# 374
Добро утро и лек ден момичета !!!!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт