Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 048
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ох, пак аз  Tired Вече ми иде да хвърля всичко  Twisted Evil Една съфорумка беше така мила да ми прати схеми за есенния гоблен, дето съм започнала  Crazy на Леврон, аз взех сехмите от руския иголка, на нейните схеми пише разработка Мария Тодорова, Леврон. ком, гоблените дир бг. Цветовете на този, който ми е пратила са 59, моя е с 47. На дължина са еднакви, но на височина моят е с 3см по-голям. Вече тотално се обърках и не знам да го продължавам ли изобщо или не? Чия разработка е вярна и как да преценя?  Tired

На твое място бих повярвала на този с 59 цвята. Нали ключът е към една сканирана схема? Тя би трябвало да е оригиналната.
Тази с 49 цвята е от едно руско списание, може би са си поиграли да намалят цветовете, както прави "Галерия Бродерия", по-добре не рискувай с нея  Hug

# 691
Мерси много, Деска, лошото е, че започнах. Не съм ушила много, но все пак съм започнала  Tired

# 692
  • София
Мерси много, Деска, лошото е, че започнах. Не съм ушила много, но все пак съм започнала  Tired

Не се ядосвай. Рускините по принцип изпипват схемите  Peace

Доци, разкошни етапчета!

# 693
  • До сърцето...

... аз взех сехмите от руския иголка, на нейните схеми пише разработка Мария Тодорова, Леврон. ком, гоблените дир бг. Цветовете на този, който ми е пратила са 59, моя е с 47. На дължина са еднакви, но на височина моят е с 3 см по-голям. Вече тотално се обърках и не знам да го продължавам ли изобщо или не? Чия разработка е вярна и как да преценя?  Tired

Аз пък на твое място воъбще не бих повярвала на иголка.нет. Много от техните схеми са "фалшиви", т.н. прогон. Даже и броя на цветовете говори за това. Но все пак ти си решаваш  Peace

# 694
Разбирам... кофти, ама не знаех. Ще се откажа. Те и едни разноцветни петна се появяват. Освен това почти никой номер от ДМЦ не съпада, с други номера са  Tired

# 695
  • София
Моята схема е от едно руско списание - "Настуня", техните схеми хич не са лоши, не е от "иголка"  Peace

# 696
Блонди може ли да покажеш снимка на гоблена

# 697
Спретнах набързичко тези три минита.Подарък за учителките, които са ни учили преди мноооого време.За първи път се събираме на другарска среща, но беше много хубаво.

# 698
Разбирам... кофти, ама не знаех. Ще се откажа. Те и едни разноцветни петна се появяват. Освен това почти никой номер от ДМЦ не съпада, с други номера са  Tired

Аз бих те посъветвала да не вярваш на схемите от иголкаи.net.Това е цитат от техния сайт.

Уважаемые вышивальщицы... и вышивальщики!
"Во избежание недоразумений, доводим до Вашего сведения:
Предварительный просмотр - это схематичное представление результата. На отдельных моделях мониторов цвета могут отличаться от реальных;
Администрация сайта Иголки.нет предоставляет пользователям сервиса свободу выбора параметров при изготовлении схемы, и не несет ответственности за художественную ценность и эстетическую привлекательность готовой вышивки"
Администрация сайта Иголки.нет не несет ответственности за возможный моральный или материальный ущерб, явно или косвенно понесенный в следствие использования сервиса
[/b]

А оригиналната схема на Леврон е изпитана - някъде назад по темата го показах ушит-гоблена е прекрасен

# 699
Марти, ето за този става въпрос:

Отказах се, сестра ми изяви желание да го довърши, тъкмо после ще кажа какво в крайна сметка се е получило  Laughing

А на Леврон намерих оригиналните схеми на тези двата и сега взимам решение кой да започна, и двата ми харесват много:

# 700
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Доци   bouquet
Аз съм ушила доста по-малко, но напредвам бавно. На работата - работа, в къщи - градинка, ремонт и домакинство и остава доста малко време за шиене. Но за никъде не бързам.
Виждам, че не си шила фона с белия цвят - така ли си намислила да го оставиш?
Реших за семе си да не шия фона с бяло и панамата ми е екрю с ламена нишка злато. Дали не се прекарах че взех екрю, защото цветовете на конците доста се доближават.  newsm78
Но вече съм доста напреднала за да се отказвам и продължавам.

# 701
  • София
Сисак, разкошни са!!!   bouquet Пак ли са твоя разработка?

Блонди, не се отказвай от есента, нали имаш и оригиналната схема  Peace
От другите два пролетта ми харесва повече, в другия има прекалено много фон за моя вкус.

Моите обувчици напредват сравнително бързо, много приятно гобленче, само не знам как ще събера сили да ги шия още един път ooooh! Пак добре, че са различни - за момиче и за момче  Wink

# 702
Деска, те размерите, конците като брой и номерата не съвпадат, не става да се премине на оригиналната.  Confused
Аз май клоня към магнолиите, защото съм запланувала един шкаф за хола и отгоре точно си ги представям  Laughing

# 703
  • Севлиево
Фон за сега няма да шия, мисля обаче вътре в лилиите да сложа бялото, че да си изпъкне. Иначе моя сивее-зеленее ще е труден избора за рамка. Ако беше в сивата гама добре, ама то...

# 704
Сисак, разкошни са!!!   bouquet Пак ли са твоя разработка?

Благодаря Деси, щях да съм много горда, ако бяха моя разработка, но не са.Теглила съм си схемата някъде от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт