Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Фон за сега няма да шия, мисля обаче вътре в лилиите да сложа бялото, че да си изпъкне.

Ето това е добра корекция на моя план - дори много добра. Наистина ще изпъкнат цветята така.
Ето така в разговора / писането по форумите/ се раждат добрите идеи. Благодаря много.  bouquet

# 706
sissak, много са хубави и нежни!

-=Деси=-, и моите розови обувчици са доникъде. Иначе сините ги уших миналата година точно за две седмици, но при розовите ударих на камък, защото тогава много започана да ми изтръпва цялата ръка и не можех въобще да държа иглата. След това ме завъртяха други неща и така си останаха, чакат ме да ги довърша.

# 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
доци, на мен ми изглежда страхотно  Hug но аз съм пристрастна, обичам изчистени, с малко цветове, а като са и китки стават неустоими  Laughing
как върви магазинчето?

сис, винаги си с едни гърди и поне един гоблен  Mr. Green пред мен  Mr. Green

мис емералд, бързо оздравяване  Hug

# 708
  • Севлиево
Goody там е работата, че за нежен изчистен гоблен цветовете не са никак малко. В процес на шиене днес ги намалих и станаха май 12 или 13 не помня вече. Бяха 15.
Иначе аз ще си го ушия както съм го почнала, защото съм твърде напред с материала. Сега лятото имам време за гоблени. По-малко ме тормозят да им плета, по малко клиенти и така. Иначе магазина върви доволно бих казала. С рамкирането си помагаме през летните месеци, защото явно хората шият през зимата повече, а през лятото рамкират.

# 709
Здравей те отново , искам да ви покажа малка част от моите гоблени. Не са всичките, има и още, но все не ми остава да ги снимам и да ги покажа. Приятен ден!
http://wasilena83.snimka.bg/tapestries/my-tapestries.88231.22965885

# 710
  food010 Не знам при вас как е, но аз  мнооого трудно сядам да шия. Откакто се е стоплило времето  sunвъобще не ми спори - градинката,  cheersбиричката, приятели, разходки ...  Sunglasses JoyС триста зора довърших лалето си - остава ми само контурчето  Mr. Green

http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.23815124

# 711

сис, винаги си с едни гърди и поне един гоблен  Mr. Green пред мен  Mr. Green

За един гоблен може, ама за гърдите хич не съм съгласна  Mr. Green

krk_kr , чудесна роза си спретнала.

# 712
  • Пловдив
сисак, твоите лица на жените са просто прекрасни - толкова нежни... Кога намираш време за толкова много неща за сътвориш?

wasito - браво на теб

# 713
Здравейте момичета,възхищавам се от вас и златните ви ръце.Отдавна ви чета и много пъти съм намирала отговори на въпросите си при вас,но вече не се сдържах да изкажа моите почитания към всички ви.И аз шия,но имам само няколко постижения засега,ще ви ги покажа,но първо трябва да ги снимам и да разуча как се качват че за мой срам не знам как.Лека вечер и бъдете здрави.

# 714
Извинете ме,забравих цветята  bouquet  bouquet  bouquet

# 715
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

сис, винаги си с едни гърди и поне един гоблен  Mr. Green пред мен  Mr. Green

За един гоблен може, ама за гърдите хич не съм съгласна  Mr. Green

.

Joy Joy Joy Мунка, класическа  Joy Joy Joy

ди_75, добре дошла
 опитай да качиш снимките тук http://picvalley.net/
после натискаш най-десния бутон PHPBB код с thumbnail
а след това копираш цялата лентичка, на снимка1, снимка две и т.н. и я "залепваш" в мнението си  Hug

# 716
  • Плевен
Goody - присъединявам се към твоето поздравление ,но със схемичка  WinkСладурско бебче! Heart Eyes

С парченце торта се почерпете,сладичко си похапнете, че днес е ден рожден на моя сладък внук!Дечицата растат , внучетата също и ние с тях ,но да са живи и здрави ,това е живота Hug!

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 09:48 от pepen

# 717
Goody,благодаря ти за посрещането и за обясненията,дано се справя  bouquet  bouquet  bouquet                                                                                                                                                         pepen   на теб честито ти рожденник,да ви е жив и здрав newsm59 Gift                                                                                                                                                          ето ги и моите нещица

# 718
  • ГОре на черешата...
Пепен, честит рожден ден на малкия голям сладур  bouquet! СТрахотен е, все така да ви радва Peace!

Аз трябва да се завра да се срамувам в ъгъла - не съм хващала иглата от...от и аз незнам кога Embarassed...

# 719
  • Пловдив
pepen, жив и здрав да е малкия юнак!!!         newsm67

Общи условия

Активация на акаунт