САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 786
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тоя Мартин е за убиване, като гледам що народ мъчи.

Сакън нИдей! Всички фенове му треперим, че е на възраст човека - Господ здраве да му дава, че да допише всичко  Praynig Praynig Praynig !!!

... а Мартин е казал, че няма да я почва преди новата година...

Явно не е уточнил за коя точно Нова година говори, защото аз четох някъде, че сега като издал Танца искал да си почине една година  Shocked . Т.е. по моите сметки от 2013г. ако почне да пише, със същите темпове от 5-тата книга, то евентуално към 2020г. можем да я държим в ръцете си на български език  Cry ...
Искрено се надявам HBO да започнат да му дишат във врата, пред вид сериала и рейтинга, който отчетоха.

# 511
На вниманието на всички Стивън Кинг фенове!

От днес започва панорама на екранизаци по Стивън Кинг - входът е свободен, а прожекциите са всеки четвъртък на октомври! Филмите, които ще бъдат показани, са сред най-високо оценените от критиката и публиката заглавия; наблегнато е на по-психологически и драматични, а не на прекалено натуралистични адаптации. Освен това, наред с прожекциите, ще можете да се насладите и на изложбата, която върви успоредно с всичко останало и ще продължи до Хелоуин!

Не знам за вас, но аз след малко се изстрелвам към American Corner (залата на Американския център, Столична библиотека) на пл. “Славейков” 4А!

Twisted Evil

# 512
Един ден на работа захванах разказ на Стиви от читанката и него не довърших, а и забравих как се казваше - за двама братя, единият някакъв гений, който занесе на брат си едно гнездо с оси и едно с пчели, и му демонстрира как осите спират да жилят като им капна няколко капки от специална вода. Как се казва този разказ, белким поне него да довърша.
"Краят на цялата бъркотия" от сборника "Призрак"

# 513
  • София
Благодаря, deadface   bouquet Hug !

# 514
Цитат
Албумът "Вдъхновен от Стивън Кинг" е изключителен, но цената не трябва да ви плаши поради 2 причини:

1) Ако си го купите от офиса на издателството, има намаление 20%.

2) Предвид луксозния му и колекционерски вид, тези 50 лева са всъщност ниска цена, а и към всяко копие върви безплатно приложение - малка книга с черно-бели илюстрации, вдъхновени от сборника "Нощна смяна". Освен това всяко копие на албума е лично номерирано и подписано от Петър Станимиров.

Аз изпитах неистов кеф, честно казано.

Препоръчвам горещо!

Peace Всичко това е много хубаво,обаче, от където и да погледнеш цената е ужасно висока...Бих дала тия пари само ако е разписана лично от Кинг Mr. Green...

Аз чета "Последният оракул " на Джеймс Ролинс  Wink

Обаче ,Вив и мен ме хваща абстиненцията , "Под купола " се надявам да е следващата

Кали,ти си силно момиче  Hug

# 515
Няма такова нещо, Кифличка. Явно не си имала възможност да погледнеш за какво издание става въпрос. Цената не само, че не е висока (предвид продукта, който се предлага за нея), но е и на границата да се определи като ниска (това, разбира се, не я прави достъпна за всеки, просто я прави реална на фона на вложените средства). Все пак става дума за колекционерски албум и подобно нещо в такъв вид, с такова качество и с такава концепция не е виждало бял свят у нас, за което инициаторите по проекта заслужават адмирации.

Аз лично закупих две бройки - и двете с намаление от 20%. Едното копие си го запазих за мен, а другото го взех в комбинация с още 4 души и го подарихме на един приятел за рождения ден, който приятел се напика от кеф. Simple Smile Ако 4 души купят албума за подарък, излиза по 10 лева на човек, което е повече от прилична цена, пък и е практично решение.

Та такива ми ти работи.

Simple Smile

PS Не подписът прави албума толкова як. Съдържанието е истинската мания и си струва всеки лев, поне ако си фен на Стивън Кинг.

# 516

PS Не подписът прави албума толкова як. Съдържанието е истинската мания и си струва всеки лев, поне ако си фен на Стивън Кинг.
Абсолютно съм съгласна с теб. Онзи ден просто нямах готовност да извадя 50лв, но мисля вдруги ден да си я взема. А закупуването от редакцията как става? Все пак ми се ще да се възползвам от 20% ното намаление?
Kingfan, моля те кажи после "Проходът" как ти се струва. Имах намерение да си я купувам, но не стигнах до нея. (между другото "Вдъхновен от Ст.Кинг" = само на 2бр. "Проходът", за сведение на двоумящите се.)

# 517
Уместно включване и сравнение, Контеса.

Който иска да си вземе книгата от офиса на издателството с 20% намаление, може да направи като мен: да отиде до офиса им в който и да е делничен ден м/у 10 и 18 ч. Намира се в Центъра - точно до БТА.

Simple Smile

# 518
Само на място ли е намалението? По интернет не става ли ?
Като видях цената ми мина през ума ,че на Панаира на книгата правят големи отстъпки,който не бърза може да почака до тогава.

# 519
На място намалението е гарантирано и е 20%. На Панаира може би също ще има отстъпки, просто нямам представа какви ще са, а през сайта на Хеликон отстъпки има по всяко време, но май са около 10%.

# 520
Значи за варненци намаление няма, освен ако не се озовем по някакъв повод в столицата...

# 521
Значи за варненци намаление няма, освен ако не се озовем по някакъв повод в столицата...
Така се оказва май, да. Thinking

# 522
konti, през сайта на изток-запад има 5 лева отстъпка при поръчка, колкото е и през Хеликон, но пък доставката е безплатна за цялата страна.  Peace

# 523
  • София
Така ... Аз днес слагам СТАРТ на "Под купола"  smile3508

# 524
  • Sofia
О, Вивиан, страхотна книга, ще ти хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт