Домашни любимци в градския транспорт в София?

• 25 337
  • 508
  •   1
Отговори
# 315

Замърсяването... през последните 2-3 години ми се струва, че положението маалко от малко започва да се подобрява, поне в София и по морето, понеже от там са ми впечатленията.
Но си права. Много показателен е входът на всяка кооперация, например. Дори и в "престижен" квартал, вътре по етажите може да живеят и заможни хора, обаче стълбището се оставя омазано, разкъртено и усойно, досущ пещера с прилепи, а е въпрос на пет кофи боя, вода и препарат да грейне. Да не говорим за караниците дали да има чистачка или не. Но това е друга тема, отклоняваме се Simple Smile

Абе наредби има, ама като няма контрол - и нарушители колкото щеш. Точно тая работа с градския транспорт е бял кахър пред замърсяването, пак да си кажа.

# 316
Виж, не е нужно да ми даваш акъл, пази си го за себе си, ще ти е от полза. Не приемам да ми дават акъл разни женици, които угаждат и ходят подир задника на едно куче, че даже и си го приемат в чаршафите  Sick .
Скъпа Отилия, "женица" е баба ти на село. Аз съм жена, при това със самочувствие на дама. За твоя изненада - нямам куче и не храня бездомни такива.
Няма да влизам в тона ти на сприхава лелка, остани си със здраве и продължавай да се възприемаш сериозно.

# 317
 Скъпа Бабишкера, ще предам поздрави на баба ми, която може би ти е наборка. Гледай си спокойствието, здравето и старините, правилно си се ориентирала, че не отглеждаш добитък и кучета. И ти със здраве, "дамо".

# 318
  • София
И тая се има за гражданка. Никаква гражданка не си, щом делиш стаята си с животно. Животните са за селата.

Отилия, комплексът на тема произход пак ли заговори в теб? Защо ли всяка тема, която се заемеш да оспамваш, стига до циганите, кучетата (тук поне са на място) и финално - кой е от града и кой от село?

# 319
Скъпа Бабишкера, ще предам поздрави на баба ми, която може би ти е наборка. Гледай си спокойствието, здравето и старините, правилно си се ориентирала, че не отглеждаш добитък и кучета. И ти със здраве, "дамо".
Joy Joy Joy
Скъпа Отилия,
Дамите нямат възраст, но пък плебеите се плодят преди пълнолетие дори. В тази връзка нищо чудно баба ти да ми е връстница /набор се използва за мъже, които отиват в казармата и няма ж.р./.
  bouquet

# 320
... ходят подир задника на едно куче, че даже и си го приемат в чаршафите  Sick .
Отилия, ти май отдавна не си приемала никой в чаршафите си  Sick hahaha Joy Успокой се малко.  ooooh!

# 321
Joy Joy Joy
Скъпа Отилия,
Дамите нямат възраст, но пък плебеите се плодят преди пълнолетие дори. В тази връзка нищо чудно баба ти да ми е връстница /набор се използва за мъже, които отиват в казармата и няма ж.р./.
  bouquet

Ами не я познаваш, така че не знаеш дали е плебей, или не. В тази връзка- ти да не си графиня? Имаш ли благородническа титла, и каква е тя, би ли се похвалила, та да знаем коя е тая височайша дама, която проявява снизхождение и пише с нас, плебеите според нея?

# 322
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Темата нали е за домашните любимци? В този аспект искам да попитам Отилия - Това на подписа ти домашния ти любимец ли е?

# 323
Абе вие до къде стигате в интимниченето с кучетата си Mr. Green По-конкретно-в чаршафите Thinking

# 324
... ходят подир задника на едно куче, че даже и си го приемат в чаршафите  Sick .
Отилия, ти май отдавна не си приемала никой в чаршафите си  Sick hahaha Joy Успокой се малко.  ooooh!

Не приемам кучета в чаршафите си. Първо не съм мръсна кучка, а чиста жена с хигиенни навици, второ имам за компания в кревата мъж, а не псе.

# 325
...Само си представям безумните погледи и коментари на  всички мили граждани ,които  е нормално да не обичат животните ,при условие ,че необичат и себе си даже.

Ох, писна ми от това клише. Който не обичал животните, и естествено в частност кучетата, не обича себе си. Много обичате кучкарките да го повтаряте. Също така, че който не обича кучетата е опасен за хората. Голяма глупост.
Скъпа    Отилия  не всички сме интелигентни и умни ,като теб ,затова използваме клишета ...
Аз може да съм простичка ,но  поне съм добронамерена спрямо хората и животните .Но  ти с твойта комплексарщина ...си смешна и  недей да спориш с Бабилия  от 100 км.си личи ,че жената е достатъчно интелигентна за сметка на теб .И там коя беше ,не се сещам ,която не спира да говори за лайната -те лайната ако бяха само от домашните кучета ...да ти пратя ли снимка на една госпожа ,която си върши нещата на тротоара ?Или на бездомните кучета някой им ги събира ...

# 326

Не приемам кучета в чаршафите си. Първо не съм мръсна кучка, а чиста жена с хигиенни навици, второ имам за компания в кревата мъж, а не псе.

това беше яко... Joy
Обаче не можеш да обидиш собственик на домашен любимец на целуване и чаршафи. Почти всеки любител си го целува и си го пуска в леглото без проблем... аз съм отглеждала котки, та знам.

# 327
Това последното прозвуча много жалко, като оправдание, чак жал ми стана.
Дано да е така, мила, аз нямах пред вид за куче, вие защо за кучета си помислихте, не знам. Или ти искаше да похвалиш просто.
 А относно хигиенните навици - "Дано!", те всички твърдят, че много често се къпят, но питам аз - От къде ми смърди в автобуса?, и отговор не искам.  hahaha Така че къпането е едно, а говоренето друго.  В този ред на мисли един приятел ми разправя за някакво момче, където не обичало да се къпе, но понеже се налагало да живее в обществото, неговите близки го карали да ползва поне 2 пъти седмично банята и момчето влизало, пускало душа и залепвало за стената, за да не се намокри. После си наплисквало лицето и все едно се е къпало. Тъжно.

# 328
Това последното прозвуча много жалко, като оправдание, чак жал ми стана.
Дано да е така, мила, аз нямах пред вид за куче, вие защо за кучета си помислихте, не знам. Или ти искаше да си кажеш, че някой мъж ти се е вързал.
 А относно хигиенните навици - "Дано!", те всички твърдят, че много често се къпят, но питам аз - От къде ми смърди в автобуса?, и отговор не искам.  hahaha Така че къпането е едно, а говоренето друго.  В този ред на мисли един приятел ми разправя за някакво момче, където не обичало да се къпе, но понеже се налагало да живее в обществото, неговите близки го карали да ползва поне 2 пъти седмично банята и момчето влизало, пускало душа и залепвало за стената, за да не се намокри. После си наплисквало лицето и все едно се е къпало. Тъжно.

В автобуса смърди от всички хора, които не се къпят и перат по една или друга причина, пестят вода, ток, или просто нямат хигиенни навици. Миризмата в автобусите я усещам и аз. И макар тука всички да ми обясняват каква комплексирана провинциалка съм, въпреки че съм родена в София, ще поясня, че приемам да съм селянка. Важното е, че бидейки селянка не слугувам на животни за разлика от гражданките, че чаршафите ми не миришат на кучешки задник и копита, а на чистота и свежест, че дома ми е чист и поддържан, без миризма на куче, косми и кучешки мизерии. А ти, драга, е неуместно да пишеш каквото и да било за хигиена. Една жена, която пуска животно в кревата си, за мен е абсолютна мърла. И да си къпана, и с един флакон парфюм да се полееш, пак ще останеш такава. Хигиената не е само дали си къпан или не. Хигиенните навици са цял набор от правила за водене на чист живот, и мога да ти кажа, че ти нямаш такива, щом целуваш куче, и щом то се въргаля в кревата ти.

# 329
Май-май на ключ отиват нещата. Ще се избием тук. Поне да беше полезна с нещо тази дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт