Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 918
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • София
   И аз чакам
http://www.asos.com//Asos/Asos-Fringed-Flapper-Dress/Prod/pgepro … .aspx?iid=1321929
http://www.asos.com//Asos/Asos-Mini-Cold-Shoulder-Kimono-Dress/P … .aspx?iid=1407554
   А как са нещата на Chilli Pepper? Харесвам си доста неща, но като ги разгледам отблизо ми се виждат с много прозрачни и рехави материи, та ако имате вече нещо как е като качество?

# 301
  • Пловдив
В момента има и 3!!!! Но и 2 ще ти стане според мен, ако не си много висока.

Мерси!Висока съм 168 см,май ще трябва да следя за 3-ка,че сега ми дава че няма налични от размер 3

# 302
  • Варна
Последно си поръчах тази рокля и сега я чакам с нетърпение
Много е хубава роклята,дали е останал някой размер?

Аз я имам в черно - по-скоро е умалена, на мен ми стои като туника. Peace Съвсем тъничка е и леко прозира.

# 303
  • София
didivas,вземи си двойка.

# 304
  • Пловдив
didivas,вземи си двойка.

Мерси много!Ще пусна 2-ка Simple Smile

# 305
Момичета, вчера пуснах първата поръчка... Влизам си днес в акаунта и какво да видя... статуса на поръчката е Shipped.  Hug Това значи, че са я пуснали да пътува насам ли?  Blush

Да, изпращат и мейл за потвърждение, че вече пътува към теб Simple Smile И моята пътува насам със сутиенче Ел макферсън, да видим дали ще се окаже хубаво...

Имам   това и е страхотно Simple Smile

Точно този е! Благодаря, значи е хубав чакам го с нетърпение!!!

А ето тази рокля е 6 лири и е подобна на онази червената на Лий, която не е налична. На моята фигура няма да стои, но някой друг може да я хареса:

http://www.asos.com/Asos/Asos-Jersey-Twist-Beach-Dress-With-Cups … .aspx?iid=1155037

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 01:53 от Kristinda

# 306
  • София
Чета  темата,но искам да попитам ,тъй като до сега съм купувала само от лр, има ли тук някакво ограничение за мин сума?

# 307
  • Sofia
Момичета,някоя от вас да е хващала напоследък налични тези очила,че ги дебна отдавна,но все липсват!
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1093425

На мен ми се струва, че ги няма вече  Rolling Eyes

Аз съм малко предубедена към Chilli Pepper и почти не купувам, освен ако нещо мого не ме грабне. За летни рокли тия вискозни материи...  Confused

# 308
Много е хубава роклята,дали е останал някой размер?

Аз я имам в черно - по-скоро е умалена, на мен ми стои като туника. Peace Съвсем тъничка е и леко прозира.

Супер, аз тъкмо на това се надявах - да е умалена, защото нося S размер , а като я поръчвах имаше само М .

# 309
  • София
Какво се случва ако поръчката не дойде до 14 дни? Разменяме мейли и връщат парите или...?

# 310
Какво се случва ако поръчката не дойде до 14 дни? Разменяме мейли и връщат парите или...?
Klemi, на мен се случи и тъй като упорито си я чаках, получих писмо от Асос, че пакета ми е върнат при тях (по неизвестни за мен причини, предполагам и за тях.. newsm78) и мейл от Пей Пал че ми е възстановена сумата, но все пак им пиши  Peace

# 311
Пуснах поръчка вчера, на 25/04 и сега гледам, че в аканта ми дава две поръчки с еднакъв номер, с едни и същи неща (моите три неща, които си поръчах), но с различни дати на шип-ване - едната пише, че е шипната вчера, другата днес...  Confused Какво да правя, да пиша ли на Обслужване на слиенти да ми обяснят? Ако някой има идея какво се случва, може да ми пише.... моля ви, поне да съм спокойна, че няма да се налага да връщам пакети.

# 312
  • Варна
faschion_girl, не се притеснявай, просто са ти я разделили в две пратки - нищо, че на всяка препратка ти излизат всички поръчани неща, ще ги получиш в две пакетчета - най-вероятно изпращат от различни складове. Peace

# 313
faschion_girl, не се притеснявай, просто са ти я разделили в две пратки - нищо, че на всяка препратка ти излизат всички поръчани неща, ще ги получиш в две пакетчета - най-вероятно изпращат от различни складове. Peace

Благорадя, chockolina! Успокоих се. И аз си бях помислила това, ама реших, че понеже са 2 рокли и един потник, едва ли. Но явно точно това са направили  Laughing

# 314
  • София
Klemi, на мен се случи и тъй като упорито си я чаках, получих писмо от Асос, че пакета ми е върнат при тях (по неизвестни за мен причини, предполагам и за тях.. newsm78) и мейл от Пей Пал че ми е възстановена сумата, но все пак им пиши  Peace
Реално утре е 14-тия ден, ще ги изчакам и до петък, все пак имаше неработни дни и ще им пиша. Не съм плащала през ПП и все пак се надявам, че ще дойде.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт