Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 840
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Plovdiv
получих това http://www.asos.com//Asos/Asos-Twist-Front-Chiffon-Babydoll-Top/ … .aspx?iid=1128350  номер 12 , но лееко ми е тясно в бюста ако някой проявява интерес да пише на лични

# 436
  • Sofia
Момичета, аз съжалявам, но с тия европейски и редутски мерки хич не мога да помогна. Редут са си уголемени според мен  Rolling Eyes
Benita_111, много от нас си купиха тези дънки - не бих казала, че са уголемени, но имат еластан и заради ниската талия, лекичко големеят. Не всички дънки на М60 са уголемени  Naughty
Морковените дънки на Lee трябва да са с всока талия, нали са Carrot. Имам ТЕЗИ и 25 номер са ми супер да ги нося с паднало дъно  Peace

# 437
мили мами има ли някое активно кодче? пък дали ще се хване незнам но да пробваме Simple Smile)
благодаря предварително  bouquet

# 438
Момичета здравейте , отдавна чета какво пишете за Асос и съм ви много благодарна ,много неща научих от вас . Често пазарувам от там и съм много доволна. Поръчвам предимно дрехи . В последната ми поръчка имаше и обувки ,но не съм уцелила правилния номер Sad Поръчах UK4,но се оказаха малки . Изпращам ви линка,ако някой се интересува нека ми пише на лична . Поздрави   bouquet

http://www.asos.com/Asos/Asos-Poison-Platform-High-Shoes/Prod/pg … =-1&clr=Black

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 18:04 от Palechkaa

# 439
aniK moge li razmeri na dankite lee, umaleni li sa spored teb

# 440
Кажете, моля, някой има ли го, как е като размер

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1167609

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 22:33 от Ив73

# 441
Moмичета, има ли някакъв шанс да си получа поръчка, шипната на 24.04,  утре или в събота?  Confused

# 442
  • Sofia
aniK moge li razmeri na dankite lee, umaleni li sa spored teb

Утре ще пусна  Peace Според мен са 1 идея умалени, з'то по принцип нося 24", а от тези 25 не ме стягат, а 24 закопчавам трудно, т.е. да речем, че са с 1/2 номер умалени  Rolling Eyes

Мишелин, казва ли ти някой, аз чакам поръчки от 21-ти насам. До 20-ти всичко получих  Rolling Eyes

# 443
aniK,  Hug Молете се за мен!!!  Laughing Laughing

# 444
Здравейте
Аз пак със сагата за сбъркания модел дънки
Изпратих ги по живо по здраво, писах на асос заедно с квитанцията за пощенските разходи, но от тях само един дежурен имейл, който бях получила и при предишно мое питане за същия казус  Rolling Eyes Дори не ми беше отговорено от човек, а от 'екипа на Асос', и сега аз какво   Rolling Eyes  изрично им писах, че си искам парите, а не искам да ми го сменят (по съвет на АниК  Hug ), а сега? Пак ли да им пиша?

# 445
Провери си в спама, ако няма нищо и там пак им пиши. През формата за контакти в сайта пишеш, нали?

# 446
reny от там им пиша, да, и в спама нямам нищо, т.к ползвам АБВ и там ми отчита спама като непрочетено, няма начин да не го видя. А и вече минаха няколко дни. Да не би да чакат първо стоката да пристигне при тях, и след това да ми пишат каквото и да е?
Както бях писала и по - рано това ми е първото връщане, така, че моля ви, не ми е сърдете за олигофренските въпроси, които сигурно са били дъвкани хиляди пъти преди това  Embarassed  Hug

# 447
ще ти върнат парите като получат дънките.
имайте предвид, че хората, които приемат и изпращат пакетите са различни от тея, които отговарят на мейлите. Комуникацията м/у разните отдели хич я няма, така, че, ако в бланката не си отбелязала, че си искаш парите, може и да ти пратят нов чифт дънки.  Peace

# 448
О Боже  Shocked Аз в бланката отбелязах само, че артикула е грешен, не видях никъде място, където мога да отметна, че си искам парите обратно. Ох, ама че съм и аз  Tired Както и да е, здраве да е. Дано поне да ми пратят правилния чифт дънки  hahaha

# 449
Добре дошли в клуба - сестра по нещастие
Аз вече 2 дена само и правя това че пиша и пиша на те. Изпратях мен не верен артикул на обувки, пишах на те какво да правя, те предложах ми да ги върна и поръча пак, аз поясних че искам ми да го сменя (защото сега тези сандалки струва не 44 паунда, а 63 вече),  и те вчера напишах, че най-бързо ми ги изпратят и молят да ми върна грешен артикул.
Чакам до днеска, и пиша пак - кога ще пратите стока? Получавам отговор, че  не ще получа стока защото вече ги няма. Аз пак питам - как така, вчера пишете едно, днес друго, как няма, ако аз получах чужди стоки, значи някой има моят. Те извинях се, казва че вчера кога обещавах ми ги изпратя още не знаеше, че вече няма стока, пращат веднага код за отстъпка.
Аз ги връщам обувки, също като ти пища пункт 11 за смена, но не пиша смяна ли или връщане на стока, защото така и не разбра, ще имам ли моите обувки или не. Пращам ги снимка на квитанция. И след това.... нито една дума в отговор #2gunfire #2gunfire #2gunfire Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт