Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 748
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
renydent с подобни размери съм и намерих на Next табличка определих се за 16 и поръчах, но още не съм го получила да видя дали ще уцеля Hug  но от същата марка взех на сестра ми една блузка 12-стана и а тя е много по-слаба/70б

# 676
chockolina свободна ли е роклята на Манго все още писах ти на лични но ти е превишен лимита

# 677
  • Пловдив
Мерси ,Ахат .Аз много на табличките не вярвам затова питам ако някой е купувал да кажа отговарят ли си на номерата блузите и потниците.

# 678
chockolina ,ммоля да препоръчаш сутиен за бледо розовия потник на М60 от 8 лири Flutter

# 679
Направих поръчка на 4.05 и днес ми я донесе до у дома пощальонката.  #Crazy  Много съм доволна от ASOS.

# 680
  • ...край Дунава
Да се похваля, днес пристигна рокличката на  Lipsy -много секси рокличка, определено ще прави впечатление-късичка е, имаше и допълнителни презрамки в едно пакетче прикрепено към етикета, те са като от сатен и с тях роклята става много по-удобна Party

# 681

Момичета поръчката ми от 1 май дойде днес. Доволна съм. Дънките са страхотни, но и двата модела са ми леко големи, но от друга страна аз обичам да нося по свободни дрехи и си ги запазвам. Часовника не е много читав, е поне каишката де. Определено съм доволна  Crazy

Искам да ви попитам за превозвача, моля ви обяснете ми как точно поръчвате и как ви го изпращат и как си плащате, изобщо как става всичко? За Манго ми е на мен болката  hahaha. Благодаря предварително.  bouquet

Sisley83  роклята е много, много секси, честито  bouquet

# 682
За превозвача:
Поръчваш си в Асос /или в който искаш друг сайт/.
Пишеш си твоето име с адреса на превозвача в Англия.
Пишеш мейл на превозвача, че очакваш на твое име пратка. Оставяш си координатите в БГ и ги уведомяваш как ще си получиш пратката - от техен офис, по пощата, с куриер.
Като пристигне пратката, те ще те уведомят.
Цената на различните фирми е 1.00-1.20 лири за килограм транспорт от Англия до БГ.
Други такси и комисионни няма.

# 683
  • Пловдив
В събота получих http://www.asos.com//Wonderbra/Wonderbra-Moulded-Bra/Prod/pgepro … t.aspx?iid=162640, но ми е малък,ще му търся собственик,34С, иначе много ми харесва
http://www.asos.com//Asos/Asos-Digital-Odyssey-Print-Maxi-Beach- … .aspx?iid=1134224 , това за плаж е идеално
http://www.asos.com//Wonderbra/Wonderbra-Ultimate-Strapless-Padd … t.aspx?iid=771741 36В,доста добре придържа

# 684
Алекс1, благодаря ти от сърце   bouquet
Сега остава и да ми кажете координати на някои превозвач и направо цена нямате! Embarassed

hris80  сутиена е чудесен, много ми харесва, аз съм 74 Д по принцип или 34D, има ли шанс според теб да ми стане, защото имам и с чашка C ? Мисълта ми е, ако на теб ти е малък защото си с чашка C, то на мен определено няма да ми стане .

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 20:24 от * Albena*

# 685
  • София
за превозвачи виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576902.0

# 686
  • Пловдив
Чашката ми става,но ми е тесен в гърба.

# 687
  • Гражданин на света
Момичета, много чета преди да питам и досаждам но вече взех да се притеснявам. Моля за някоя по опитна мама да ме осведоми трябва ли да се притеснявам, че все още не ми е дошла поръчка шипната на 29.04 или е нормално. Понеже чета че някои са получи от по късни дати, а тази поръчка ми е първата от този сайта, след като бях безкрайно разочарована от ларедут. дано не ме разочароват и тези.  Благодаря   bouquet

# 688
  • ...край Дунава
Момичета, много чета преди да питам и досаждам но вече взех да се притеснявам. Моля за някоя по опитна мама да ме осведоми трябва ли да се притеснявам, че все още не ми е дошла поръчка шипната на 29.04 или е нормално. Понеже чета че някои са получи от по късни дати, а тази поръчка ми е първата от този сайта, след като бях безкрайно разочарована от ларедут. дано не ме разочароват и тези.  Благодаря   bouquet

Споко, аз днес получих пратката си, която бе шипната на 29-ти, горе долу и твоята трябва тези дни да е при теб Peace

# 689
  • София
Момичета, много чета преди да питам и досаждам но вече взех да се притеснявам. Моля за някоя по опитна мама да ме осведоми трябва ли да се притеснявам, че все още не ми е дошла поръчка шипната на 29.04 или е нормално. Понеже чета че някои са получи от по късни дати, а тази поръчка ми е първата от този сайта, след като бях безкрайно разочарована от ларедут. дано не ме разочароват и тези.  Благодаря   bouquet

Споко, аз днес получих пратката си, която бе шипната на 29-ти, горе долу и твоята трябва тези дни да е при теб Peace
и аз днес получих бележка от пощата за поръчката ми от 29-ти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт