Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Днес получих писмо че поръчката ми от 09.04 се е върнала обратно и ми връщат парите чрез пей пал, но нямам движение по салдото, някой имал ли е подобен случай, дали тези пари трябва да ми се появят след 14 дена по банковата сметка като е с блокираните? Ако не е така, да се притеснявам... newsm78

# 151
  • Варна
Klemy, в пратките от днес бяха само вторите боксери и L са ми огрооомни  Whistling

# 152
  • София
Klemy, в пратките от днес бяха само вторите боксери и L са ми огрооомни  Whistling
Martini in the Morning може ли снимка Praynig

# 153
  • София
Hug
Мерси!

# 154
http://www.asos.com/Fauve/Fauve-Nicole-Short/Prod/pgeproduct.aspx?iid=909749 ако става въпрос за тези, и на мен големииииииии, като и пишах преди

# 155
  • София
Момичета, колко са ви големи? С един или два номера? Най-малкото ли трябва да се поръчва?

# 156
  • Варна
На мен пък са ми точни - нося 8 номер и си поръчах S.  Rolling Eyes Вие вашите номера ли си поръчахте или по-големи? Shocked

# 157
И на мен са ми точни. Между другото, преди да ги изпробвам и на мен ми изглеждаха торбести и огромни. Такъв им е моделът.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 17:18 от tortoise

# 158
аз чакам с нетърпение моята рокля шипната на 17-ти  Crazy дано пристигне преди почивните дни Praynig  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1102689
Дали мога да проследя доставката-пак да си пробутам въпроса Blush Whistling

# 159
Ами, поръчах  S - а по принцип купувам 8-10 зависи от модела, но тези малко вися на мен Rolling Eyes Мисля че с един размер по-малки ще стоя добре Peace (може защото те стрейчеви)

# 160
  • Варна
Martini in the Morning може ли снимка Praynig

Предполагам за тази снимка става въпрос, не за мене в боксерите  Rolling Eyes

# 161
И аз се записах с едни кецки Гола 38 номер, ей така случайно ги видях и бум в кошницата. Вчера поръчах роклята на М60 за 13 паунда, но все още не е шипната, парата е изтеглена все пак!!!
За гащурите от по 1 лев Laughing Laughing Laughing все още се чудя newsm78

# 162
Вземай ги и не се чуди))))) Отговаря на номера си и стоя иделано, и много меки и удобни  Hug

# 163
Вземай ги и не се чуди))))) Отговаря на номера си и стоя иделано, и много меки и удобни  Hug

ЕЕЕЕЕМИ ДОБРЕ:)))

# 164
Аз съм доволна от моите боксерки и от двата модела S - идеални, взимайте  Laughing

Блузката на G star - мека и приятна, както и други блузки на марката, които имам.
Панталона G star е много торбест и ще го връщам.
Дънките на М60 са страхотни, също и дънковата риза  Peace

Общи условия

Активация на акаунт