Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
36 F ИМАААААААААААААААА:))))
Ох , много благодаря за линка към сутиенчето, много си заслужава:)))))))

# 226
И аз в тази темичка да се включа.....отдавна пазаря от asos....до сега съм нямала проблеми...всичко ми е пристигало без проблем. На 18.04 ми пристигна чанта на Pauls boutique...страхотна,но липсваше вирижката.Веднага им писах,а те веднага ми отговориха.На 19.04 ми шипнаха нова чанта с верижка и днес пристигна чрез куриерска фирма.Още не съм върнала чантата без верижката.Разбира се ще я върна.Исках да ви кажа,че са много точни и корекни. Продължавайте да пазарувате и успех на всички с покупките.

# 227
Anik, защо не обявяваш тук какво връщаш, може някой да ти спести разхода?!

# 228
kasito, а ти от Вранглерите този цвят ли имаш - боровинка? Готин ли е?
Аз след като днес дадох 70лв  Money Money Money за връщане, взех да пооглеждам, преди да купя. Съблазнява ме 24-ти номер  Rolling Eyes

aniK, дънките пише че са цвят боровинка, но са си направо черни.Мога да ти дам ако искаш размери на 24 номер, но в събота че сега не са при мен. Peace

# 229
  • Бургас
Да се наместя и аз при вас!  Laughing
Чета ви от известно време, но не бях поръчвала от Asos вече повече от година и половина...  Rolling Eyes
Може би някои от "по-старите" тук момичета ще се сетят за моите драми с едни дънки Пепе (дебнахме ги сума ти време), които получих тогава с дефект, та ги връщах, та си поръчвах други, а те после ми пратиха и още един чифт. Но, и тях върнах, само че в крайна сметка не ми възстановиха паричките за връщането на втория грешен чифт. Тогава имах други неща на главата и в един момент ми писна да се обяснявам за пореден път за едно и също нещо и се отказах от тези 15-16лв.

Та, днес сутринта пуснах една мини поръчка с лилавата рокля Мис 60 и онова тънко кожено коланче.  Flutter

Следя ви за находки!  Laughing

# 230
  • Sofia
Anik, защо не обявяваш тук какво връщаш, може някой да ти спести разхода?!

Ами моят стил е малко по-"размъкнат", смъкнато дъно, карго панталоните на G-star, наръфаните бойфренд Wrangler, 3 колана S размер, които на никой няма да станат и още 4-5 неща, които не бих предложила на никой  Mr. Green
Сега обаче ще обявя, че имам 3 чифта от ТЕЗИ ОЧИЛА  Joy Едните трябва да им ги върна, но 2 си остват - водят се различни цветове, но са НАПЪЛНО ЕДНАКВИ (Dark Brown и Brick Brown/Plum, който вече го няма). Ако някой ги иска, да свирка Whistling Те специално стоят много добре и на тясно лице  Peace Пописахме си доста с АСОС-ци, но явно няма разлика в цветовете  Crazy

kasito, няма смисъл да мериш - пуснах ги  hahaha Аз пък не исках да са черни, че си имам доста, боровинката ме съблазни, но каквито-такива. Само да не са дълбоки, но не изглеждат такива.

Момичета, а тия пощенски разходи при сбъркани артикули трябва да ни ги възстановят с чек. Аз ЕСТЕСТВЕНО им писах доста остро, че чековете не ФърФят много при нас, но такава им била политиката. Четох, че май в ПИБ било изгодно да се осребряват  Rolling Eyes Някой има ли опит - не, че съм получила моите де  Joy

# 231
aniK, досега пощенските са ми ги възстановявали винаги директно по картата. Това с чековете да не е някаква новост?  newsm78

# 232
И аз в тази темичка да се включа.....отдавна пазаря от asos....до сега съм нямала проблеми...всичко ми е пристигало без проблем. На 18.04 ми пристигна чанта на Pauls boutique...страхотна,но липсваше вирижката.Веднага им писах,а те веднага ми отговориха.На 19.04 ми шипнаха нова чанта с верижка и днес пристигна чрез куриерска фирма.Още не съм върнала чантата без верижката.Разбира се ще я върна.Исках да ви кажа,че са много точни и корекни. Продължавайте да пазарувате и успех на всички с покупките.

Радвам се за теб! Аз обаче съм разочарована още при първата поръчка. Поръчах 2 еднакви рокли, а получих само 1. Парите са изтеглени, а роклята я няма. Писах им - отговориха, че имат купища мейли и какво стандартно може да се е случило. Нищо конкретно не ми отговориха и вече се чудя дали дали да не пускам диспут. Ядосвам се, защото всички отзиви са положителни от този сайт, а аз съм разочарована... Cry И още повече ме е яд, защото дрехите са супер и си струват!

# 233
  • Варна
Гертруд, пиши им в отговор на стандартното писмо и веднага ще ти отговорят. На мен понякога са ми отговаряли след минути. Peace

Чакам с огромно нетърпение едни дънки, а те се мотаят... вече 3 дни! Crossing Arms

# 234
  • Sofia
Чакам с огромно нетърпение едни дънки, а те се мотаят... вече 3 дни! Crossing Arms

Позаринати са с работа май  Mr. Green

Гертруд, най-вероятно поръчката ти е шипвана на 2 части - можеш да видиш в акаунта си или н абелият лист, който получаваш. Ако и двете рокли са описани - лошо...
Аз не мога да се оплача от реакция - пиша им, отговарят. ПОнякога се бавят. Замотаха ми един код за отстъпка за сбъркан артикул, понасметох ги и после 2 пъти ми пратиха (1 код де, няма да се излъжат).
Очаквам разправия за една върната пратка, която още не отбелязват като получена, но казаха да чакам до 05.05 - ще ги изчакам  Crossing Arms

# 235
Търся тези дънки на Miss60 - 26 размер.Идея в кой друг сайт може да ги има?

http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Special-Rocker-Jeans/P … =-1&clr=Denim

# 236
  • Русе

http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Special-Rocker-Jeans/P … =-1&clr=Denim

Рано сутрин към 5:30 - 6ч. има 26 размер в асоса.

# 237

Рано сутрин към 5:30 - 6ч. има 26 размер в асоса.

Hug Благодаря ти,аз до 2.30h дебнах ,но сутрин най-рано в 7,30 съм гледала.

# 238
За връщането на артикул искам да кажа, че до 250гр. е една цената, а над 250 е друга. Върнах една рокля, защото беше много грозна и точно с листа за връщане стана от 250 гр. на 256гр  Laughing и хоп в другата тарифа. Задължително ли е да им пиша че им връщам нещо и на кой имейл?

Искам и да питам имате ли мнение за тази рокля http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1070472
и тази [url][http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1281832/url]

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 13:51 от Тоничка

# 239

Общи условия

Активация на акаунт