Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 912
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Проблема че дънки за мен не съм взимала от англииски сайт.Бях се насочила към 16,ама казаха че ще плувам в тях,сега търся инфо за 14.И може би това ще е номера като съдя по размерите които ти си дала за 12.По френската нося 40.Обаче като им гледам размерите пише че 42 е 14.И това съвсем ме обърква.Мерси.
   Дънки не съм купувала, но установих, че трябва да си гредаш мерките по таблицата на кой номер отговарят и това е верния размер, а не на каквото пишат, че отговарят европейските номера. Според тях 10 отговаря на 38, но според мен е 36 и не ми стана роклята надолу, а мерките ми по таблицата са за 12 и този номер ми пасва идеално, а съм 38.

# 256
Според мен проблемът с номерата е, че не трябва да се сравнява с ларедутските. 10 действително отговаря на 38, но на нормалното френско 38, не на ларедутското. Пазарувам и от друг френски сайт и тяхното 38 е по-малко от на Ларедута.  Peace

# 257
Момичета, пак я има тази рокля:

http://www.asos.com/Chilli-Pepper/Chilli-Pepper-Gathered-Front-S … .aspx?iid=1095957

Спомням си, че преди много я искаше някой  newsm78

# 258
  • Бургас
Тази рокля на Killah: http://www.asos.com/countryid/1/Killah/Killah-Potter-Knitted-Dre … 08&affid=3178 кой я беше получил?
Как са номерата, отговаря ли си? И, колко е дълга?

# 259
  • Sofia

Голяма, червена, пък и вискоза, то и гроздето кисело  Joy Joy Joy Благодаря ти, да не ме е яд  Hug

# 260

Голяма, червена, пък и вискоза, то и гроздето кисело  Joy Joy Joy Благодаря ти, да не ме е яд  Hug

А и толкова ярко червено по-трудно се намира къде и кога да се носи. Но пък ако я искаш, проверявай, явно имат само 1 бройка и тя постоянно излиза от на някой кошницата и друг я прибавя и пак се отказва, преди малко я имаше и пишеше "low in stock".

# 261
Скоро мисля да пускам първа поръчка. Изкуши ме безплатната доставка... Може ли да платя с картата направо обаче? Нямам регистрация в ПейПал...  Simple Smile

# 262
  • Sofia

А и толкова ярко червено по-трудно се намира къде и кога да се носи. Но пък ако я искаш, проверявай, явно имат само 1 бройка и тя постоянно излиза от на някой кошницата и друг я прибавя и пак се отказва, преди малко я имаше и пишеше "low in stock".

Аааа, ми редовно проверявам  Rolling Eyes Ще видят те утре сутринта кой става рано  Joy

# 263
Скоро мисля да пускам първа поръчка. Изкуши ме безплатната доставка... Може ли да платя с картата направо обаче? Нямам регистрация в ПейПал...  Simple Smile

Може,може Hug

# 264
момичета имате ли идея защо не ми дава поръчам тези детски барелини http://www.asos.com//Gap-Kids/Gap-Ballet-Pump/Prod/pgeproduct.aspx?iid=970844, налични са ми в кошницата, но като искам да платя ми изписва това:
The following errors have occurred:
This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.

# 265
Lady Vengeance, мерси!  Hug
Аз докато се наканя и нещата, които бях харесала, свършиха...  ooooh! Търся рокля за абсолвентска вечер...  Crazy

В пощата ли пристигат нещата?  Embarassed

# 266
Обикновено в пощата. Понякога с куриер. Аз само в пощата съм получавала, но има момичета, които получават и с куриер и не намират логика кога къде.
Има много хубави рокли в сайта. Дано си харесаш нещо!. Пристигат за около и по-малко от седмица.

# 267
момичета имате ли идея защо не ми дава поръчам тези детски барелини http://www.asos.com//Gap-Kids/Gap-Ballet-Pump/Prod/pgeproduct.aspx?iid=970844, налични са ми в кошницата, но като искам да платя ми изписва това:
This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.

Някой марки не се доставят извън Великобритания и Гап е една от тях. Затова не ти дава да продължиш. Peace

# 268
Понеже не ми се е налагало да ползвам чужди валути взех малко да се обърквам. Между паунда и лирата има разлика и в Асос паунда ли ползват(GBR, GBP)?
Като избера продукт и отгоре като сменя валутата ми излизат отдолу различни цени, което е нормално, но по обявения курс излизат различни в бг - с лев - два, но все пак.

# 269
  • Sofia

Защото ги продават само за UK. Пусни ги с посредник  Peace

Общи условия

Активация на акаунт