Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 897
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Как да си проследя пратката??
Като си вляза в поръчката не ми дава нищо друго освен съдържанието й, няма тракинг номер, а е шипната още средата на миналата седмица...

# 271
Щом няма тракинг номер, не можеш да я проследиш.

# 272
Да де, ама защо няма?? Не са я пуснали или просто има поръчки без проследяване?

# 273
  • Пловдив
Няма проследяване. Всъщност, повечето поръчки така ги пускат.

# 274
Момичета, здравейте!
Тръгнах да поръчвам лилавата рокля на Мис сиксти и забелязах, че пише цвят Aubergine... Лилава ли пристига, или патладжанена?  Laughing
Също да попитам: http://www.asos.com/countryid/1/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Gitty-Ruch … 88&affid=3178 Реших да поръчам тази блуза, но се притеснявам S да не ми е големичка, че от Редута поръчвах 34 или, което е винаги най-малкото... Надявам се някой да се включи и да ми пише как е, ако я имате, разбира се  Simple Smile
Другото, което също смятам да поръчвам, е: http://www.asos.com//Asos/Asos-Cheesecloth-Beach-Jumpsuit/Prod/p … .aspx?iid=1031280, но се колебая дали 8 или 10. Помня, че някой го беше поръчал,  ще съм благодарна, ако някой ме посъветва.
Благодаря ви предварително!  Hug

# 275
Да де, ама защо няма?? Не са я пуснали или просто има поръчки без проследяване?

Когато ти изпратят поръчката получаваш мейл. Ако си платиш за експресна доставка /около 11 паунда/ , тогава задължително е с проследяване и тракинг номер. Стандартната доставка в повечето случаи е без проследяване, но има и изключения.

# 276
faschion_girl  имам го в черно този гащеризон, но е уголемен, препоръчвам ти по-малкия размер. Иначе е много готин, за плажа е идеален, прозрачен е, материята е много финна и бродерията под бюста е интересна. Всъщоност като гледам 8ца е най-малкото, но за моите размери е доста широчко - 1.64/53кг.
А за роклята на Мис 60 - цвета си е точно патладжан  Peace

# 277
  • Пловдив
Момичета, здравейте!
Тръгнах да поръчвам лилавата рокля на Мис сиксти и забелязах, че пише цвят Aubergine... Лилава ли пристига, или патладжанена?  Laughing
Също да попитам: http://www.asos.com/countryid/1/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Gitty-Ruch … 88&affid=3178 Реших да поръчам тази блуза, но се притеснявам S да не ми е големичка, че от Редута поръчвах 34 или, което е винаги най-малкото... Надявам се някой да се включи и да ми пише как е, ако я имате, разбира се  Simple Smile
Другото, което също смятам да поръчвам, е: http://www.asos.com//Asos/Asos-Cheesecloth-Beach-Jumpsuit/Prod/p … .aspx?iid=1031280, но се колебая дали 8 или 10. Помня, че някой го беше поръчал,  ще съм благодарна, ако някой ме посъветва.

Цветът на лилавата рокля е като на снимката.Червената блуза на М60 и аз мисля да я поръчам,но аз съм 36 от Ларедута и мисля,че S ще ми стане.Лилавата рокля,S ми става,даже ми е леко свободна.

# 278
Отново аз ...  Laughing
Ще използвам картата на половинката. Преди малко минах стъпката за билинг адреса. Въведох моето име и адреса на половинката. Дали пък не трябваше да въведа неговото име?

А пък на Пеймънт дитейл пише следното: Please ensure your billing address is exactly as it appears on the statement of the card that you are using.
If the card you are using is not yours, we will ask for authorisation from the cardholder before your order is processed.

Rolling Eyes

# 279
Момичета, здравейте!

Цветът на лилавата рокля е като на снимката.Червената блуза на М60 и аз мисля да я поръчам,но аз съм 36 от Ларедута и мисля,че S ще ми стане.Лилавата рокля,S ми става,даже ми е леко свободна.
Благодаря!  Hug

# 280
faschion_girl  имам го в черно този гащеризон, но е уголемен, препоръчвам ти по-малкия размер. Иначе е много готин, за плажа е идеален, прозрачен е, материята е много финна и бродерията под бюста е интересна. Всъщоност като гледам 8ца е най-малкото, но за моите размери е доста широчко - 1.64/53кг.
А за роклята на Мис 60 - цвета си е точно патладжан  Peace

AquaElite, благодаря за иформацията, ще поръчам осмица, че като гледам си като мен висока, а аз даже съм 51 кг. Само да те питам, колко много е прозрачен, че мисля да си го слагам в горещите лени вечери за кафенце?  Laughing Може и на плажа, но принципно не го купувам за там.

# 281
Финализирах поръчката ...

Сега остава да се моля да пристигне до петък ...   Crazy

# 282
  • Sofia
Сега остава да се моля да пристигне до петък ...   Crazy

Това е малко на кантар, да знаеш - някои неща идват много бързо, други се бавят.

# 283
aniK, точно ... по-назад четох за една поръчка направена на 14-ти, шипната на 15-ти, получена на 18-ти. Но точно сега разглеждах това:

Цитат
Good news! The Easter Holidays has not disrupted our delivery timeframes too much. You'll still be receiving your must-haves without waiting for too long. The holidays will bring the following changes:

UK Deliveries:

If you’re placing an order with us during the Easter Period

We don’t deliver on Bank Holidays. Your order confirmation will confirm the expected delivery date.

The following days will be Bank Holidays and will be non-delivery days for our following services:

Standard, Style Saver, Next Day and Nominated Delivery

Friday, 22nd April
Saturday 23rd April
Sunday 24th April
Monday, 25th April

Friday, 29 April
Saturday 30th April
Sunday 1st May
Monday, 2nd May

Please note that Next Day and Nominated Day delivery orders will need to be placed by 4pm on Monday 25th and Sunday 2nd May.

Same Day Delivery

Same Day delivery will be available from Monday 25th April. Place your order by 12pm to receive your order the same day.

International Deliveries

As always, Standard and Express Delivery will be available for most countries. Please note that we base our delivery timeframes around the UK calendar, which means that during the Easter and Royal Wedding period, you would need to add additional days to your estimated delivery time. To find out the estimated delivery timeframe to your country, please click here (and remember to add any UK holidays which are stated above onto the timeframe stated).

Май няма да стане работата ... мисля да канцелирам поръчката. След 2 Май, роклята не ми трябва повече...  Confused

# 284
Докато се натуткам, ми изтече времето, в което можех да откажа поръчката...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт