Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 904
  • 735
  •   1
Отговори
# 330

А се бях разбрала с Асос да го върна. Те ми се извиниха и ми пратиха код за 10% отстъпка. Ако не го върна дали ще мога да използвам кода и ако да, само за 1 артикул ли или за цялата поръчка важат тези кодове?
за цялата поръчка можеш да ползваш кода. ако имаш няколко ъкаунта, можеш да го използваш само от този, който е свързан с мейла , на който са ти пратили кода.

# 331
Някой успя ли да ги поръча?
Аз сега си идвам от работа и пак ги изпуснах! Mr. Green
Ако някой ги хване моля да ми ги поръча ,пращам пари веднага!

# 332
Днес получих http://www.asos.com/Fcuk/Fcuk-Glamour-Butterfly-Sunglasses/Prod/ … .aspx?iid=1093424очила, но съм много разочарована, защото са с дефект  Cry, изобщо не ми върви с очилата...

# 333
Получих си рокличката М60 и кецките Гола-всичко е супееееер!!!
И моите гуменки са в лилаво и супер се връзват с роклето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 334
  • Sofia
emy_emy, ще публикувам мерки, да може да се сверява - 44кг/160см, талия - 63см, ханш - 83см, гр.обиколка - 83см  Grinning
silviqmircheva, Дизелските "дънки" или леки панталони са тънък мек плат, дължината е 7/8, това подгънатото отдолу е зашито, а и тесничко. Ще им се почудя още малко, че хем ми стават и ми стоят добре, хем за 43 лири завличам едни обувки, за които чакам някое кодче  Mr. Green
reny, гащеризончето за плаж го имам бяло и за 8 или 10 лири (помян ли вече  Embarassed). МНого тънък памучен плат, като басма, за плаж е супер, но тия пари са му много  Confused Това с мънистата на коланчето не го знам  Rolling Eyes
sasi6, роклята си е с аванс, май да не взимаш по-голяма  Confused Като на манекенката стои - широчка и доста деколтирана  Rolling Eyes

Аз забравих да похваля ето тези http://www.asos.com//French-Connection/French-Connection-Parisya … t.aspx?iid=891467 - за 12лири черни, суперски са  Peace
Имам и един супер евтин бански http://www.asos.com//Asos/Asos-Wet-Look-Ruched-Back-Bikini-Brief … .aspx?iid=1110224 и http://www.asos.com//Asos/Asos-Wet-Look-Ruched-Bandeau-Bikini-To … .aspx?iid=1110218 - горно - 10, долно - 8. За ТЕЗ пари е чудничък  Peace Позаринах се с бански аз  Rolling Eyes

fanagoria, много кофти с очилата - връщай им ги и си чакай кодчето за 10%  Peace

Аз от правите дънки на Мис получих 24 - наистина свободнички са, но дълги и на висок ток ще стоят добре  Peace Платът е тъничък

# 335
Някой успя ли да ги поръча?
Аз сега си идвам от работа и пак ги изпуснах! Mr. Green
Ако някой ги хване моля да ми ги поръча ,пращам пари веднага!
Някой виждал ли е как изглеждат сините очила-светли или тъмни,защото на картинката ми изглеждат черни?!  bouquet
Благодаря на tortoise,която ми освободи очилата от кошницата си и вече са в моята! Grinning

# 336
aniK , благодаря ти! Махам го гащеризона. Ах, как се зарибявам сега и за банския........  hahaha Казваш хубав, а? Не ти ли е голям 10, или е умален. Понеже и аз 10 метнах в коша, ама мерките ми са доста над твоите.  newsm78

# 337
# 338
  • Plovdiv
един въпрос за размерите на дънките-когато е указано например 31 инча само това сантиметри на талията ли са?  bouquet

# 339
Mомичета, много ли ще е нахално,ако им пиша, че ще задържа очилата, но да ми възстановят някаква час от сумата за тях Embarassed?

# 340
  • Варна
Mомичета, много ли ще е нахално,ако им пиша, че ще задържа очилата, но да ми възстановят някаква час от сумата за тях Embarassed?

Според мен - да. Rolling Eyes Най-добре им пиши, обясни им какъв е проблема и ги попитай какво е тяхното предложение за решаването му. Твърде вероятно е те сами да ти предложат някаква отстъпка, заради дефекта. Peace

Аз в момента съм в преговори с тях за връщането на едни пощенски, за объркан артикул, искат да ми пращат чек, а аз не искам... 15 е-мейла вече разменихме, да видим какво ще стане. Ако все пак ми издадат чек, какво мога да правя с него, освен да го осребря в България (което е неизгодно), дали мога в Англия или друга страна от ЕС да го ползвам?! Rolling Eyes

# 341
  • Sofia
Аз в момента съм в преговори с тях за връщането на едни пощенски, за объркан артикул, искат да ми пращат чек, а аз не искам... 15 е-мейла вече разменихме, да видим какво ще стане. Ако все пак ми издадат чек, какво мога да правя с него, освен да го осребря в България (което е неизгодно), дали мога в Англия или друга страна от ЕС да го ползвам?! Rolling Eyes

Chocko, твоите 15 имейла ще отидат при моите 20, с които им обяснявах, че не искам чек, но така и не се разбрахме - такава им била политиката  #Cussing out Чакам 2 броя от тях и ще ги осребрявам някъде, макар и неизгодно  Confused Ако в чубдина е по-изгодно, поне до гръцко да се метнем.
reny, доста са им стегнати горнищата на банските - аз имам едно бяло 8-ца, което ми е възстегнатичко, а подгръдната ми е 68-70. Долнищата са по-отговарящи на мярката  Peace

# 342
Те са много бързи, още преди да им предложа каквото и да било,ми писаха да задържа очилата, ще ми върнат парите #Crazy! Обичам гиииии!

# 343
ООООООООО и аз искам нещо с дифект, но без парииииииии Joy Joy Joy

# 344
  • София
 Rolling Eyes
Няма ми го тюркоазения панталоооон! Crossing Arms МРЪН!
Харесах 100 неща, няма да пусна поръчка, докато не ми дойдат предните.

Общи условия

Активация на акаунт