Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
...
За кодчето, не пише, че е пероснален, но може на нови акаунти да не действа, знам ли..  Confused

Няма да е от това...  Thinking Моят акаунт е от 2 години, че и повече.

# 466
vishenka , според мен не те разбират какво искаш. Гледам, че всички номера са налични от твойте обувки на GUESS и не виждам причина, защо не ти ги пращат.
Защото мен изпратях не GUESS, а Asos. А аз искам черни GUESS, а сега има само кафяви Confused

# 467
  • Варна
Рени, хаха, да, за нещастие на мъжа ми. Twisted Evil

15% на някои (още не съ пробвала на кои артикули) до 02 май  Grinning Grinning Grinning Grinning
При мен не действа - изписва ми, че вече е използван или не е валиден.

Кодът е валиден само за е-мейлите, на които е изпратен. Peace Както казват, непоканените на височайшата сватба Mr. Green

PS: Пробвах го и искам да го връщам. Възстановяваха ли пощенските от Асос после, ако не колко струва и през кой е най-евтино?

Връщат пощенските, само е тяхна грешката, не и, ако не си се харесала, било ти е малко и т. н. Peace Но ги връщат с чек, което е голяма глупост.... Питах ги какво да го правя този чек, отговориха ми да съм го осребряла в банка, ами то ще ми излезе, че ще го подаря на банката ooooh!

# 468
Здравейте ! Откога чакам такава тема,за да попитам някой заповече инфо!:)....
Та...момичета,кажете ми колко НАД обявената сума излиза поръчката и вие как обикновенно плащате,а...и също ,ако някоя от вас си е поръчвала рокличка,на какви наши размери отговаря?
Много благодаря предварително,надявам се скоро да получа информация Simple Smile))
 Хубав ден на всички!

# 469
  • Варна
marina_sj, тя темата е доста отдавна. Party
Не плащаш нищо над обявената сума, доставката от няколко месеца е безплатна, аз плащам с кредитна карта, става и с дебитна, също и с ПейПал.
Ако те интересува конкретна рокличка питай, има разлики в номерацията при различните марки, но най-общо - UK6 отговаря на FR34 на 40 номер по българската номерация и на 26 номер по дънковата. Peace

# 470
Отдавна,отдавна,ама аз чак сега се усетих  Grinning ....
 Много благодаря за инфото. Значи каквато е цената в сайта, толкова ми вземат от картата...ако съм разбрала правилно...чак не е за вярване,имайки предвид други сайтове....!Благодаря пак и ако имам конкретни въпроси пак ще се допитам!  Simple Smile

# 471
получих този в бледо розово хс , ако някой не му харесва неговия черен хс да ги разменим  Mr. Green

ох ами да бях показала и потника Sick http://www.asos.com/countryid/1/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Susienne-S … 88&affid=3178

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 13:05 от Mirta

# 472
Момичета ще задам поредният глупав въпрос и моля за извинение  Blush Сега ще сканирам бончетата за пощенските разходи и ще ги изпращам по и-мейл, но трябва ли да прилагам и някаква специална бланка? Защото с и-мейла в който ми отговарят, че съжаляват и, че ще ми върнат парите са приложили някаква бланка, която аз не мога да отворя,защото компютърът ми не може да разпознае формата ?

# 473
Да, попълва се и бланката. В нея се попълват лични данни, номер на картата, стойността на пощенските. Помня, че специално търсих някаква програма с която да я отворя, ама коя беше......  newsm78

# 474
  • Бургас
Преди съм го правела това упражнение. Виж какъв точно е файлът, по-точно какъв е форматът му и го напиши в Google. Ще ти излезе и програмката.

# 475
Ох, аз съм идиотка)))))))) Чакам отговори, а изобщо забравях че днеска ц-ял Асос на сватба на Уилим и Кейт Joy hahaha Joy hahaha

# 476
# 477
Днес получих този невероятен панталон, благодаря ви, че споделяте линкове с такива находки Hug Hug Hug!
http://www.asos.com//Chilli-Pepper/Chilli-Pepper-Wide-Leg-Stripe … .aspx?iid=1095423

# 478
  • Бургас
получих този в бледо розово хс , ако някой не му харесва неговия черен хс да ги разменим  Mr. Green

ох ами да бях показала и потника Sick http://www.asos.com/countryid/1/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Susienne-S … 88&affid=3178

Този, всеизвестен топ на Мис 60 уголемен ли е?

# 479
reny,Мимита благодаря ви   bouquet Изтехглих една програмка и отворих прословутият файл  Hug

Общи условия

Активация на акаунт