Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна артикул от поръчка в ASOS?
Как да разблокирам средства, блокирани след отмяна на поръчка в ASOS?
Как мога да проследя наличността на артикули в ASOS?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна артикул от поръчка в ASOS?
За да върнете артикул от поръчка в ASOS, поставете го в плик с описание и стикер с адреса на ASOS. Поставете етикет с вашия адрес върху върнатия артикул. Изпратете пакета чрез международни писмовни пратки. ASOS обикновено изпраща имейл, когато получи върнатия артикул и възстановява сумата по вашата сметка в рамките на 10 работни дни.
-
Как да разблокирам средства, блокирани след отмяна на поръчка в ASOS?
При отменена поръчка в ASOS средствата не се възстановяват незабавно; те се блокират. За да освободите тези средства, свържете се с вашата банка, тъй като времето за обработка може да варира. В случай на съмнение, банката може да провери дали има блокирана сума по сметката ви и да предостави повече информация относно процеса на разблокиране.
-
Как мога да проследя наличността на артикули в ASOS?
-
Как да избера правилния размер дрехи от ASOS?
-
Как мога да проследя поръчките си от Asos?
. Когато дойде ще дам отзиви за нея 
. Днес взех два пакета от пощата:
, стои ми много добре, страшно съм доволна, много сполучлива покупка. Благодаря на всички за съветите относно размера, уцелихме! 

тези дънки са ми огромни, събувам ги без да ги разкопчавам. Ако някой ги иска да пише, 29 номер са.