Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Изчезвам аз, за малко...до после, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
Цитат
Избраните участници, как героите се вместиха  във  вашите престави за ролите!?  
- Авторът, работи собственото си творение след края му, ако би било неуспешно, ще е много жалко! Ayça Бингьол, Еркан Petekkaya.... за мен Ayça, тя е Cemile ... но, преди това се поколебах...за Еркан! Защото, аз познавам Еркан от времето на театъра, по това време, Еркан бе ...новото поколение младежи, актьори...беше, младеж! Завинаги съм  запомнила, в ума ми беше...онзи Еркан! Но, косата му е посивяла.... на места, изглеждаше....друг, един дълбок...поглед,  Али е това ...си казах, да той е! Вижте Petekkaya също е  идеален за ролята, аз съм много доволна от кастинга....че избрахме, точно него!  

Доколкото разбирам, това го е казала режисьорката.
Много съм съгласна за погледа, Зейнеп, и за това, че е идеален за ролята..
добре си се светнала, за по-сигурно и мустак си му "пуснала" ..
но пак го обичам Зейнеп, ако ще цял отряд да избие, пак не можеш ме отказа..

Сани аз мисля, че сценариста говори за тези неща.......За какъв отряд говориш скъпа, та той Али не е убил все още никой.....А пък ако убие един и ще влезе в затвора - както на нас ни се иска.....Там ще получи той смирението.....Страстната седмица за него ще продължи с години......Но се съмнявам, че брадаткото ще разреши това, защото рейтинга на неговия уникален сценарии ще загуби от това, че Али няма да е в действие като в последната сцена от последния епизод......

Рейтинга Мамче ще се загуби, ако продължават да не ни дават вяра в нещо добро..
Снощи затова ви попитах, дали смятате че Али някога ще заживее с Джемиле,
защото имам нужда да вярвам в нещо хубаво за да продължа да гледам..
сега единствено ни карат да вярваме е отмъщението и наказанието..на всеки..

# 183
Гошко??????
Мамче, я някое друго име "преведи" ,
сина ми се казва така, не искам да има нищо общо с този олиго..
не ми харесва, честно. Но аз мисля че не той, а тя , режисьорката е подбрала състава.
И че цитата е от нея..

Е защо не ти харесва да му казваме Гошко.....Че той и моя съпруг е Гошко както и твоя син.....Ще им направим заедно имен ден - ще включим и сценариста....

А кажи ми как да наричаме "галено" Coşkun Irmak....аз не зная турски, но най-близко е до Гошко.......
Може и режисьорката да е подбрала състава и добре е подбран, ама брадаткото на какви изпитания подлага героите ми идва малко в повече....Така че видяла, неразбрала сценариста е виновен за всичко......и много ще се радвам само той ако не получи награда на 30 април....Баси и човека  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 184
Цитат
Рейтинга Мамче ще се загуби, ако продължават да не ни дават вяра в нещо добро..
Снощи затова ви попитах, дали смятате че Али някога ще заживее с Джемиле,
защото имам нужда да вярвам в нещо хубаво за да продължа да гледам..
сега единствено ни карат да вярваме е отмъщението и наказанието..на всеки..
За това си съвсем права....В крайна сметка човек винаги очаква, че след бурята ще има слънце, че след като светофара е светел червено, след това жълто и следва да светне зелено - нали така, но не отново светва червено и катастрофата е факт.....И на този сценарист ако му липсва зеленото и само менка червено-жълто-червено......не знам къде ще му отиде рейтинга.....

# 185
Никой не коментира тези кадри..
Защо според вас плачеше Али, защо и Хикмет се разплака така изведнъж..
Много плачат тези мъже бе, я виж Джемиле - желязна е!
Ама тя нали си има деца за утеха, тамън 4... както казва Кралева...
Трябва да е силна заради тях... ooooh! ooooh! ooooh!
Е, как защо....не може да направи нищо, толкова се постара горкия....все, не успяваше! Такъв Марко Тотев, че нийде го няма...по нашите ширини, голям карък...горкия!
Онзи, плаче...за току-що подадената му ръка, на едно дете....неподозиращо, за предишните му прегрешения, ала заради онова което стори за майка му, за желанието му...да се оженят, за онзи негов блян....за щастливото семейство, което винаги е ..мечтал!

Да, обаче после, след като се погледнаха двамата..
Али беше толкова съсипан, че не можеше да каже и направи нищо на рибаря.
Ами Хикмет, дали за момент не си даде сметка как рога на изобилието се е излял върху него .. но за сметка на нещастието на неговия бивш другар.. не му ли приседна от това "щастие",
не му ли приседна тази негова "помощ" в името на Джемиле
Толкова му е познато на балъкчи състоянието на Али, той бе негов изповедник,
той знае какво е да страдаш като куче заради изгубения си син..
Не помисли ли балъкчи, че и неговият "другар" е способен да страда за децата си..
Толкова ли черен му се стори?.. на него, на човека който е свършил много повече беди, на човека, който счита, че е осъзнал грешките си и се разкайва за тях????

# 186
Кралева, още нещо ще цитирам от поста ти:

Цитат
Та, тя дори не разбра намеренията му...не го остави, да й каже....и премълчаването на, онова предложение отхвърленото, можеше да спаси...много от случилото се, казвам го и съм убедена...че Джемиле, прекрасно знаеше това, ала не го....направи!

Това е така и друг път сме писали, че беше задължително Джемиле да му каже за развалянето на годежа ( ауу как звучи). Оправдания няма Джемиле, не може да се е разсеяла или вцепенила от ужас.. тя нали отиде на корбчето заради "розовата лъжа" на Али. Ами точно заради това трябваше веднага да му каже, за да не рискува здравето и живота на рибаря.. Обаче тя предпочете да не му казва до последно, защо да пада по гръб пред Али, защо да си признае че е сгрешила.. Даже с риск за живота си, и за живота на рибарчето, пак не го направи???  ooooh! ooooh! ooooh!

# 187
# 188
Привет, на всички...Сани, беше безмислено вече Али да прави на балъкчъ, както казва Мамчето...каквото и да било! Трябваше да си отиде, да преосмисли всичко...и да потърси, друг начин.....за поведение, след срещата и чутото, видяното тук...ала, пуста любов, необмислен и заслепяващ го гняв, впредвид и усилията му...отново, неуспешните, в комбинация със студеното и откровеното, до болка....отношение на Джемиле, пред всички....го срина, направи го...толкова безмислено жалък, така се чувстваше....помните, Кемал, брат му го пита...какво му се е случило, да не е паднал!
Този поглед, там на пътя...това изражение на такава, безпомощност...двамата, гледайки се....си бяха разменили местата, балъкчъ...прекрасно го разбираше! Той, идваше оттам, откъдето току-що....синът на този му бивш приятел, му бе дал втори шанс, уловил го....не го интересуваше, състоянието на Али..!
Вече, не искаше да му помага, те не бяха приятели....бяха, съперници в една борба за щастие, което не бяха намерили....и двамата! Защо Джемиле, и за двамата е тази...жена!
Онова, което Али го водеше при нея, знаеме са онези грешки...отпреди, за които си би дал сметка, ала Джемиле...не знаеше, не можеше да й каже, тя не му...оставяше, не даваше шанс ..не го изслушваше, вече не искаше....а, имам едно подозрение, че те никога...като сега, не са си казвали....истините, техните..дори не са ги осъзнавали! Вината й, нейната е че е чакала...сега да му го каже, не преди....като са били заедно! Джемиле, в позицията на онази, вече....бивша негова жена, решила сега да започне като него, нов живот....ала, неговите пречки....неоснователните, според нея.....е толкова далеч, да види....онова, което вълнуваше и желаеше, вече Али!
Тя, никога няма да разбере, защото не може ....тя няма очи, за този разкаян Али, тя не може да допусне...че такова нещо, може да му се е случило....разкаянието и съжалението на балъкчъ, обаче ...приема, неговото усилие за промяна и болка, може да види....с риск, дори за миналите му прегрешения, Джемиле ще направи, онова....което винаги, е мислела да стори.........да се освободи от този Али, проблемният...дето й носеше, само беди....откакто се разведоха!

# 189
Благодаря Кралице,
Имаш ли някакви нови "новинки" ??

# 190
Благодаря Кралице,
Имаш ли някакви нови "новинки" ??
Не, мила.....едно и също...дъвчат, оттатък...в очакване на края на 29-ти епизод!

# 191
Хареса ли ти...пратката ми..2х 45 мин.... Галипчо и Сабиха?  newsm78 newsm78 newsm78

# 192
# 193
# 194
Хареса ли ти...пратката ми..2х 45 мин.... Галипчо и Сабиха?  newsm78 newsm78 newsm78

ММ-М, дааа, бях много приятно изненадана, че изобщо имам пратка от теб.  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт