Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
# 211
# 212
# 213
# 214
# 215
# 216
Този сладур още в колко ли епизода ще го гледаме.....Задавала съм си много пъти въпроса, той дали гледа сериала при излъчването......Мисля, че не само сина на Еркан, а и този сладур не гледа сериала....А иначе си е голям актьор......Особено там при награждаването - спортно-елегантен в прегръдките на екранния си баща......
Но това е....... всичко се подчинява на конкуренцията, на рейтинга и финикийските знаци, а ние си създаваме допълнителни тревоги, защото си нямаме наши.....

# 217

Лека нощ

# 218
Този сладур още в колко ли епизода ще го гледаме.....Задавала съм си много пъти въпроса, той дали гледа сериала при излъчването......Мисля, че не само сина на Еркан, а и този сладур не гледа сериала....А иначе си е голям актьор......Особено там при награждаването - спортно-елегантен в прегръдките на екранния си баща......
Но това е....... всичко се подчинява на конкуренцията, на рейтинга и финикийските знаци, а ние си създаваме допълнителни тревоги, защото си нямаме наши.....
Незнам, Мамче...вероятно до този 31-ви епизод! Нали, събитията после ще са напред...той, ще порасне!
Сигурно не гледа, долу горе е на годините ..даже е по-малък мисля от истинският син..на Еркан!
Да, и ти си права.....конкуренцията, го е направила и него.....актьорче, хубавеца ми той....ще си го гледа филма, някога...и ще разправя, как на 6 годинки е получил първата си награда...пристижна, чак....до внуците си, до дълбока старост! newsm78
Лека нощ, успех ....утре, спокойна вечер..Мамче! Hug Hug Hug

# 219

Добро утро на велики вторник   bouquet Желая ви успешен ден и спокойна вечер пред мониторите..... Praynig

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 07:08 от MAMA-AN

# 220

ДОБРО УТРО в този  вторник! Hug
Пожелавам повече настроение, въпреки времето навън!
Мамче, благодарим за пожеланията, да пием по кафе, сега...па другото, по-късно ще го...правим! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Заповядайте! Naughty

# 221

# 222
# 223

# 224

Общи условия

Активация на акаунт