Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 537
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Bilfen Kısa Film Oscar Ödülleri

# 273
# 274
Съжалявам, че така ти се е случило. Ще разкажа - то нямаше думи имаше само действия. Аз и тука ще ставам разказвачка май.....
Каролин си взе куфара и си тръгна - не видях преди това когато Али се е върнал - какво се е случило. Видях, че той с жест й показа "Прав й път"......Тя когато беше до вратата от вън започнаха да чукат....Али бързо си взе връхната дреха и изчезна през задната врата и двора...Когато Каролин отвори- беше един полицай....Тя му показа от къде е изчезнал Али...Така тя замина на хотел. Али е отишъл до къщата на Джемиле. Скрил се зад едни палети и наблюдава. Видя, че майка му си замина. След това Осман е поискал предполагам да играе на вън, Джемиле го облече и го пусна. Осман си играеша до ниската постройка. Джемиле вътре пиеше чай. На вратата се почука - тя помисли че е Осман. Отвори и очакваше да види детето, но видя Али. Той влезе вътре и започна да й говори съвсем спокойно, и дори малко беше щастлив. Споменаваше Каролин и балъкчъ.....Предполагам, че й е казал, че Каролин си е заминала, че тя е отказала на балъкчъ и вече имат пред себе си втори шанс. Джемиле искаше той да си тръгва, тогава той започна да нервничи - неговите погледи, когато се раздразнен, бориха се, той я хвърли на леглото, тя го бутна на пода, измъкна се рови из джобовете на шлифера му намери ключа, но не успя да отключи.....той пак започна да я дърпа.....След това дават Осман как си играе на двора с въртящата играчка.....Представи си една птица която лети, след това много птици в полет  /много красив момент/.....дават Джемила на единия прозорец, след това на другия - явно, че вътре става борба.....След това пердето на прозореца който е към стълбището падна......След това Али излиза от къщата.....Осман го вижда....Тръгва към него - а баща му е раздърпан, разчорлен и носи шлифера в ръката си....Когато видя Осман закри с шлифера окървавената си риза /той с тази риза беше и на кораба и с балъкчи/.......Подмина детето без да му каже нещо.....Осман влезе в къщата, започна да вика - мамо, мамо - да я търси.....Видя стаята със завесите вместо врата, дръпна ги и видя майка си на пода, раздърпана, а пердето от прозореца върху краката й......изпусна играчката отстъпи крачка назад.....Тя му каза нещо, но не разбрах какво.....
Това беше финала....Дано да съм го предала правилно.

# 275
Благодаря ти, Мамче.....явно, утре ще го видим и коментираме повече.....Сонер ме разочарова, тъкмо си уреди сметките с месуде, заплашвайки я.....онази, щеше да мълчи.....ала, сега...обратното! Айлин, като научи.......не ми се мисли.....

# 276
Благодаря ти, Мамче.....явно, утре ще го видим и коментираме повече.....Сонер ме разочарова, тъкмо си уреди сметките с месуде, заплашвайки я.....онази, щеше да мълчи.....ала, сега...обратното! Айлин, като научи.......не ми се мисли.....
Мислех го за по силен мъж, но уви и аз съм разочарована. Права си гузен негонен бяга.....Не ми се мисли какво ще става с тях по нататък.....Айлин вече не се притеснява от Мурат - даде му да разбере, че между тях не може да има нищо повече от това което са сега....Той затова получи кризата, Мурат в нищо не упрекна брат си, но той се уплаши, че може би е подразбрал нещо......Сонер не е прав - в този град само Месуде ли е единствената на която може да предложи брак.....То става като отмъщение спрямо Айлин....Е тези нагласените неща не ми харесват в сценария. Сценариста Гошкун може да се мисли за голямата работа, но много от нещата ги прави да изглеждат елементарни, дори малко наивни, но с висока доза интрига.....
Този човек сигурно не случайно 3 години не е намерил екип за сериала.....Натрупване на прекалени трагедий без никаква переспектива за зелена светлина.....Поддържа любопитството у зрителя, но едва ли ще бъде за дълго - ако продължава с този негативизъм и с това нагнетяване на обстановката....В този сериал няма нито един дълбокосмислен, далновиден, дълбок образ.....Гледам сериала, дори и коментирам, но не се получи така, както очаквах....няма я тръпката.....няма я надеждата, няма переспектива.....Драма върху драмата и това е.....

# 277
Кралице ти сигурно си в дизито....Хайде разузнай какво става там и пиши, а пък аз ще лягам, че утре съм на работа. Лека и спокойна нощ на всички.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 00:42 от MAMA-AN

# 278
Права си, разбира се....този шум, това недоволство и оттатък, тази седмица....беше в резултат на същите неща, които ти...мислиш! Зрителите се оплакват, че не искат да гледат..това, искат любов....неангажиращи, разтоварващи....развиващи се...образи, не мелодрами, достатъчно ги имаме...при всеки, поотделно....пишат във форумите! Не намират, поуката...на какво учи, този филм...и нещата, които засягат....или просто се търси, аудитория...за рейтинг!
Да скандализира, както последно време...го правят, конкурентните медии...и един проект, с такъв...заряд, ще влее доста пари и внимание...единствено, в онзи джоб.....който, плаща....сега, за да получи....стократно, после..!!

# 279
Вайкат се за......Берин и Ахмет!  hahaha hahaha hahahaНикой не пише за......края на епизода! newsm78 newsm78 newsm78

# 280
Лека, Мамче...и аз, ще потеглям...до утре Hug Hug Hug

# 281
29.епизад    1 част - 15 мин.

# 282
Права си, разбира се....този шум, това недоволство и оттатък, тази седмица....беше в резултат на същите неща, които ти...мислиш! Зрителите се оплакват, че не искат да гледат..това, искат любов....неангажиращи, разтоварващи....развиващи се...образи, не мелодрами, достатъчно ги имаме...при всеки, поотделно....пишат във форумите! Не намират, поуката...на какво учи, този филм...и нещата, които засягат....или просто се търси, аудитория...за рейтинг!
Да скандализира, както последно време...го правят, конкурентните медии...и един проект, с такъв...заряд, ще влее доста пари и внимание...единствено, в онзи джоб.....който, плаща....сега, за да получи....стократно, после..!!

Знаеш ли въобще не се гордея с това, че прозрях много отдавна, че този филм е една пълна измишльотина.....Тази вечер си мислех за актьорите и започвам да ги съжалявам. Всички играят чудесно - това са все трудни образи и изискват много повече концентрация и усилие да пресъздадеш толкова истински един такъв образ. Имам чувството, че сценариста надува един огромен балон с който иска да полети, но преди да се е случил този полет балона ще се спука....Ето за това съжалявам за огромния труд на всички актьори особено за младите - Айлин и Мете, защото за тях двамата този филм е проходилката към едно голямо изкуство.....Ако филма се срине, за тях това няма да е нищо хубаво, защото до колкото разбирам и двамата за първи път участват в такъв голям проект.

# 283

29.епизод    2 част - 12 мин.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 01:26 от KraLeva66

# 284
Kralice,az  sam goljam neuda4nik.... Pisax,pisax i ....zagubix teksta. Neshto trudno se spravjam....  Malko se uspokoix s tezi snimki na Petekkaya,koito publikuva,blagodarja ti ! Semeistvo Petekkaya izglezhdat shtastlivi ,az gi xaresvam ! A imat i 4arovno sin4e ! A! Ne razbrax , dali imat vtoro dete, neshto da znaesh po vaprosa?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт