Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 559
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Понеже качваш снимки, ще коментирам тях.
Според мен Еркан е трябвало да обясни на Дидем,
че позата за снимка е изключително важно нещо за да се получи желания от снимания резултат.
Т.е., че когато вдига главата нагоре - не се получава добре, ако я наведе леко и я даде малко в ляво, ще стане къде къде по сполучливо. Rolling Eyes

# 301
Добро утро Сани  Hug. Да не би и ти да си се събудила като мен, че си толкова "протоколна".....Желая и на теб усмихнат ден.
За снощната серия ще се изкажа по-късно - иска ми се да разбера какво си говорят Али и Джемиле в последната сцена.....Али започна разговора "съглашателски", "заговорнически" и след това предполагам какво е станало, но друго е да разбера какво си говореха.
Кралице, ти излезе права, че ако Джемиле беше казала дори и в последния момент, че няма да се жени за балъкчъ, Али нямаше да попилее и лодката и бараката....нещото биха тръгнали наистина в друга посока.....аз не бях много убедена, но от снощната сцена там в гората за Али думата на Джемиле беше достатъчна за да приключи всичко по един "нормален" начин. Али наистина е подвластен на думите и действията на Джемиле. И аз не проумявам защо тази жена не умее да използва тази своя власт над бившия си съпруг.
Напълно съм разочарована от сценариста, че направи Осман свидетел на сцената с изнасилването на майка му. Без да съм психолог съм сигурна, че това е една травма за  дете на тази възраст......Започвам да се замислям, вече съвсем сериозно за мозъка на този професионалист....Както и предположих спестиха на зрителите да видят това изнасилване, но факта, че се е случило за мен е неприемливо, още повече сцената с Осман.

# 302
Добро утро!
Кралева, Мама Ан, Теменужено момиче  Hug Hug Hug
Красив и усмихнат ден ви желая!

Сани   bouquet, добро утро...скъпа, и ти като Мамчето...много спиш, днес! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Надявам се.....ако, трябва да слагам...прясно кафе, да те събудим...както, подобава! hahaha hahaha hahaha Joy Joy hahaha
Снощи, много бързо...се скри, днес защо толкова късно....се сети, за нас? newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes

Аз нямам дълбокия и здрав сън на Мамчето  Sad.
От кога съм станала ехеее.. Не го гледах диртектно, ходихме на много готин бар, слушахме AC/DC, пихме бира, видяхме се с аверчетата... и чак тази сутрин погледнах това онова от серията.. не цялата. Сега "влизам" при вас, но иначе мислите ми са с вас - разбира се.

# 303
Добро утро Сани  Hug. Да не би и ти да си се събудила като мен, че си толкова..
За снощната серия ще се изкажа по-късно - иска ми се да разбера какво си говорят Али и Джемиле в последната сцена..
Мама Ан  Hug Hug Hug
Ами какво си говореха,
Али й каза че Каролин я няма вече, тя няма да се жени за балъкчъ, и й поиска още един шанс..
каза й май " на балъкчи можеш да дадеш втори шанс, а на мен не можеш?"

# 304

И аз като Сани да изкоментирам тази снимка.....Няма да коментирам избора на Еркан, защото няма смисъл, но тук Дидемата е с променена визия.....Виждам я с някакво пораснало самочувствие.......Сани защо трябва Еркан да й казва как се стои пред камера и обектив. Предполагам, че тя доста често присъства на снимачната площадка и ако е искала е можела да научи това само от гледане и слушане. А пък и да не е чак толкова често на снимачната площадка, сигурна съм, че запълва част от скучното си ежедневие с това да гледа отново и отново сериалите в които той играе.....Можеше и от гледане да научи нещо.....А пък Еркан тук ми изглежда, като че още не е излязъл от роля....... С личното си мнение не........

# 305

И аз като Сани да изкоментирам тази снимка.....Няма да коментирам избора на Еркан, защото няма смисъл, но тук Дидемата е с променена визия.....Виждам я с някакво пораснало самочувствие.......Сани защо трябва Еркан да й казва как се стои пред камера и обектив. Предполагам, че тя доста често присъства на снимачната площадка и ако е искала е можела да научи това само от гледане и слушане. А пък и да не е чак толкова често на снимачната площадка, сигурна съм, че запълва част от скучното си ежедневие с това да гледа отново и отново сериалите в които той играе.....Можеше и от гледане да научи нещо.....А пък Еркан тук ми изглежда, като че още не е излязъл от роля....... С личното си мнение не........

Мамче, позата (ролята) на Еркан ми е до болка позната.
Винаги застава така... когата се снима с почитатели, с хора от екипа...

# 306
Цитат
ако Джемиле беше казала дори и в последния момент, че няма да се жени за балъкчъ, Али нямаше да попилее и лодката и бараката....нещото биха тръгнали наистина в друга посока.....аз не бях много убедена, но от снощната сцена там в гората за Али думата на Джемиле беше достатъчна за да приключи всичко по един "нормален" начин.

Даа, така е ... коментирахме го миналата седмица.. Джемиле даже се почувства гузна, когато си тръгваше от бараката, а на Али му се стори направо смешна тази й упоритост.

# 307
За снощната серия ще се изкажа по-късно - иска ми се да разбера какво си говорят Али и Джемиле в последната сцена..
Мама Ан  Hug Hug Hug
Ами какво си говореха,
Али й каза че Каролин я няма вече, тя няма да се жени за балъкчъ, и й поиска още един шанс..

Сани това го разбрах.....но диалога беше по-дълъг....Както вече казах той в началото беше сговорчив.....Очакваше, че както и вие си мислите че в Джемиле все още има останали някакви чувства. Бързо разбра обаче, че се е лъгал.....той си призна, че е сгрешил очакваше може би друг разговор, но Джемиле си е Джемиле......Въпреки всичко нямам обяснение за изнасилването. Може би това е като отмъщение, като гняв за това че Джемиле проявява постоянно този двоен стандарт. Въпреки всичко не това е начина. Не одобрявам действието му.....

# 308
# 309
Мама Ан  Hug Hug Hug
Ами какво си говореха,

Сани това го разбрах.....но диалога беше по-дълъг....Както вече казах той в началото беше сговорчив.....Очакваше, че както и вие си мислите че в Джемиле все още има останали някакви чувства. Бързо разбра обаче, че се е лъгал.....той си призна, че е сгрешил очакваше може би друг разговор, но Джемиле си е Джемиле......Въпреки всичко нямам обяснение за изнасилването. Може би това е като отмъщение, като гняв за това че Джемиле проявява постоянно този двоен стандарт. Въпреки всичко не това е начина. Не одобрявам действието му.....

Аз пък имам обяснение. Али по някакъв начин трябваше да се превърне в престъпник, подобно на балъкчъ. Обаче той не "трябваше" да убива балъкчъ, защото явно ще им е нужен още на сценаристите.
Освен това, крушението не беше достатъчно обвинително за Али, трябваше да му се измисли нещо по-кофти, по-гнусно. И разбира се с един куршум два заека - използваха случая да изявят  и този им проблем на комшиите. На всичкото отгоре не можаха да го измислят добре. Това изнасилване дойде нито в клин нито в ръкав. Може би защото.. Али знае че отива в затвора, разбра най-накрая, че бившата му женичка не го е обичала от много много време насам и реши да си отмъсти, преди да отиде на "топло". Това разбира се не е оправдание за него.. Напротив..

# 310
Мама Ан  Hug Hug Hug
Ами какво си говореха,

Цялата серия....в детайли е последователна, проследява....и дава отговорите и за предишни...въпроси, които са ни вълнували.....До бараката, Джемиле не е гузна, според мен...а, е учудена на какво се радва...Али та, сияе ...толкова от новината, че се е провалила..женитбата й!
После имат, разговор с Хасефе...сутринта, когато не им се закусваше......и Джемиле, ямаше да ходи на работа.......но, забравила да предупреди свекървата, да не се разкарва...до тях, там.....майката на Али ще попита...защо синът й, така...реагирал....та, направил отново....такава глупост, твоята женитба ли е причината....да, майко...ала той не знаеше, че съм се отказала......оотговаря, тя! А, на Али не отговори.....въобще, и навреме!
Сега, за идеята му на Али....да поговори с Джемиле, доволен от заминаването на Каролин, макар....да не бе сигурен, че онази...наистина ще си иде....както, крещеше....даже й пожела, попътен вятър...на няколко езика, и този път ...да не чака, да идва ...и да я моли, да се прибира.....окончателно, си мисли че лесно се е отървал......неочаквано, лесно!
След моментно, кратко....премисляне, сега накъде....след като, Каролин...вече я няма...предполагам, реши да каже...благата вест и на Джемиле.....мислеше, че тя чака да чуе това...с радост, сързвайки онзи нейн отговор.....към балъкчъ, със надеждата, че тя го е направила......и по други причини, свързани с него....поне му се искаше!
Затова така започна, разговорът им.....ала, Джемиле изпадна в шок...от, това което чуваше.....тя, дори мисълта за това, особено след....развода му, с нея.....и настъпилите...им отношения, вече.......след толкова драми и обстоятелства...."Ти, направи грешка, не ме ...обвинявай, че и аз съм сгрешила.....не, не съм.....ти направи, грешката, не аз....повече, немога да се върна, да направя това което искаш, аз не искам.....не те искам...повече, ти не си мъж, отдавна не си....."....плачейки, му крещи тя, в отговор...на молбите му да си простят, биха могли да забравят грешките си, аз .....разбрах, не биваше да се разделяме, съдбата ни е....да сме, заедно....явно, пък й говори...Али!
И, това не е всичко....последователността на онова, което той й говори, провокира...реакциите на Джемиле и му показва.....тоталното си нежелание, повече да си въобразява, той...каквото и да било .....за тях!

# 311
Според, мен...това което направи Али...въобще не го е мислел! Това се получи там, и в резултат на тези неща които, чуваше.....изобщо! Той, отново се надяваше...вече, заедно и в комбинация с онова, което разбра...макар и късно, че Джемиле все пак е отказа, да се омъжи за друг...у него, назря една надежда...отново! Ала, тази надежда......угасна, докато ....измисли пак, погрешният подход....как да й го каже на Джемиле, макар тя както и да го направеше, той....отговорът й щеше да е ...този, си мисля! И, понеже така....бе решил, дотичал.....веднага след изчезването, на Каролин.....както, винаги тичаше....с надеждата, че поне един път...Джемиле ще го приеме и ще му повярва, за каквото и да било....отново, срещна, даже по-лошото.......се случи, въпреки усилията му, въпреки зародилата му се вяра, въпреки онази негова заблуда, че тя.....е чакала, това от него.......всичко, това се сгромоляса върху му, защото се оказа....че отдавна се е заблуждавал, таил е надежда....за тях, двамата! Разбра, просто че са само негови....някакви, престави.....как, би било ....прекрасно, да се случи.....ала, Джемиле, никога не е мислела...за онова, което той....й говореше, сега....чак, се гнусеше от идеята...за една такава, възможност....и Али, реши че като ......направи, тази глупост....ще подчертае, колко тя му е липсвала, да сложи....отпечатък, дори и такъв......безмилостен и непростим, унизителен....насилствен, той ...срещайки погледа на Осман, още на стълбите.....си даде, сметка за което......ала, както винаги става при него, отмина.....и продължи....разочарован от себе си, от .......света, съдбата....и куп, сигурно други причини....в неговия случай! ooooh! ooooh! ooooh!

# 312
Според, мен...това което направи Али...въобще не го е мислел! Това се получи там, и в резултат на тези неща които, чуваше.....изобщо! Той, отново се надяваше...вече, заедно и в комбинация с онова, което разбра...макар и късно, че Джемиле все пак е отказа, да се омъжи за друг...у него, назря една надежда...отново! Ала, тази надежда......угасна, докато ....измисли пак, погрешният подход....как да й го каже на Джемиле, макар тя както и да го направеше, той....отговорът й щеше да е ...този, си мисля! И, понеже така....бе решил, дотичал.....веднага след изчезването, на Каролин.....както, винаги тичаше....с надеждата, че поне един път...Джемиле ще го приеме и ще му повярва, за каквото и да било....отново, срещна, даже по-лошото.......се случи, въпреки усилията му, въпреки зародилата му се вяра, въпреки онази негова заблуда, че тя.....е чакала, това от него.......всичко, това се сгромоляса върху му, защото се оказа....че отдавна се е заблуждавал, таил е надежда....за тях, двамата! Разбра, просто че са само негови....някакви, престави.....как, би било ....прекрасно, да се случи.....ала, Джемиле, никога не е мислела...за онова, което той....й говореше, сега....чак, се гнусеше от идеята...за една такава, възможност....и Али, реши че като ......направи, тази глупост....ще подчертае, колко тя му е липсвала, да сложи....отпечатък, дори и такъв......безмилостен и непростим, унизителен....насилствен, той ...срещайки погледа на Осман, още на стълбите.....си даде, сметка за което......ала, както винаги става при него, отмина.....и продължи....разочарован от себе си, от .......света, съдбата....и куп, сигурно други причини....в неговия случай! ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам дали е така Кралева, ако е както казваш, защо тогава изчака, всички да излязат от къщата и да остане само Джемиле.. Според мен той вече се бе светнал за всичко, още когато бе в бараката с балъкчи, той вече разбра какво е за Джемиле, т. е. нищо. И затова не си отмъсти на балъкчи, а на Джемиле. Той преднамерено отиде в къщата на бившата си жена, знаейки, че после ще има разправии с полиция, и дори затвор.. той нямаше какво да предложи на Джемиле към момента. Али отиде да й каже че не е била права, и да си отмъсти след това.

# 313

Не знам дали е така Кралева, ако е както казваш, защо тогава изчака, всички да излязат от къщата и да остане само Джемиле.. Според мен той вече се бе светнал за всичко, още когато бе в бараката с балъкчи, той вече разбра какво е за Джемиле, т. е. нищо. И затова не си отмъсти на балъкчи, а на Джемиле. Той преднамерено отиде в къщата на бившата си жена, знаейки, че после ще има разправии с полиция, и дори затвор.. той нямаше какво да предложи на Джемиле към момента. Али отиде да й каже че не е била права, и да си отмъсти след това.
Той, не отмъсти на балъкчъ...защото, разбра че говори истината......закани му се, удивен от факта, че Демиле говореше, той е отказала да се омъжи! Значи, всичко е в резултат от отчаянието му, че тя ще се...омъжва, за друг...в крайна сметка! Губи я, надеждите му ...тук, дето й говори....и сега, мислейки....че най-после, осмелил се да й го каже....! Защо, отиде така при нея, ами полицията го търсеше.......как, да не се пази ли....
Все, пак дали ще го затворят, не се знае....за инцидента, с лодката и колибата на балъкчъ.....Джемиле, даде показания в негова защита още, в болницата...казвайки, че управлението на лодката се е поврездила и Али е изгубил контрол над управлението, и са се ударили у брега, улучвайки....колибата!
Предполагам, съзирайки...и вина, в нея си....Джемиле, говори така на полицията....

# 314
Той, Али.....чак, като отива при Джемиле по този начин....да поговорят, по време на разговора, разбира......че, наистина е нищо....той, за нея, преди това......още, не! С този характер на Джемиле, не може да разгадава, състоянията й.....и  по делата й, също! Претегля и си въобразява, че имат някаква връзка......и са й съображения, свързани с него, горкият....толкова е далеч, от истината....и тук, ще го разбере....пак, и отново е акт на отчаянието му...за съжаление, непростим.....поне, това дали ще осъзнае.....незнам! Вероятно, това ще има и последствия, неподозирани последствия....за него!

Общи условия

Активация на акаунт