Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 330

3 -та част

# 331
4 -та част

# 332

29.Bölüm.      ЦЕЛИЯ     1 час и 0.44 мин.   bouquet  bouquet  bouquet

# 333
Кралева, можеш ли да сложиш линкове за епизода от снощи.
Благодаря ти!
След, малко...ще ги погледна! Hug

Реших да те отменя..

# 334
Кралева, можеш ли да сложиш линкове за епизода от снощи.
Благодаря ти!
След, малко...ще ги погледна! Hug

Реших да те отменя..
........ разбира се, няма лошо....успяла си...... Naughty Naughty Naughty

# 335
# 336
Кралева, много ме интересува разговора на Али и рибаря в гората.
Какво си казаха?.. сега чак го гледам това. Много хубаво играят бе.....

# 337
В началото ли?...коя част, гледаш...да, страхотна игра, особено на нашия човек!

# 338
В началото ли?...коя част, гледаш...да, страхотна игра, особено на нашия човек!

Моята втора част гледам, в началото
първия разговор между тях. Еркан е върха  Heart Eyes

# 339
Ето че умря някой в тази серия, даже драма заминаха.
Обаче сценаритите трябва спешно да "удължат" живот на Ахмет.
Защото ще загубят жестоко ако умре и той. Сега вече наистина съжалявам, че не проследих
тези младежи Ахмет, Хакан и Разул ( така ли се казваше) - пак Берин ми е виновна за това..

# 340
Балъкчъ се събужда, Али го пита, добре ли е спал...къде се намираме, пита....събудилият се, ранен! Там, казва му Али...местността, сами се..далече...само, двамата! Последно си спомням, как лодката идва...с бясна скорост, направо към...колибата ми, друго не си спомням...как, дойдохме...дотук?- пита, рибаря! Да, нали...как я уцелих, само....и корабчето, стана на парчета и колибата ти....сега, остана без имот! Добре, ами как стигнахме, пита...под развалините, аз те изкарах....казва Али, защо.....на какво дължа, тази чест....тя, ще свърши тук, накрая.....защо, така говориш Али, защо...каква е вината ми! И ме носи, дотук на гръб....да, носих те ...на гърба си! Ех, балъкчъ аз те предупредих да стоиш далеч от Джемиле, ти се вдигна и....отиде, чак...да се предлагаш, да й ставаш мъж! Не можеше, Джемиле да има друг мъж, в този си живот.....освен, мен......и ето, накрая няма да й станеш...такъв, в крайна сметка! Спи, спи...имаме време, поне аз имам.......за никъде, не бързам!...............това е разговорът им, в началото!  Hug Hug Hug

# 341
Ето че умря някой в тази серия, даже драма заминаха.
Обаче сценаритите трябва спешно да "удължат" живот на Ахмет.
Защото ще загубят жестоко ако умре и той. Сега вече наистина съжалявам, че не проследих
тези младежи Ахмет, Хакан и Разул ( така ли се казваше) - пак Берин ми е виновна за това..
...не разбирам, как не си ги проследила...не си гледала филма отначало ли? Иначе, няма как да пропусне...каквото и да било! Пък и още никой не е умрял....ако, не броим...килъра, който издаде....поръчителя си, преди да умре....бащата на Хакан, пред самия....Хакан и всички....интересуващи ги...това!

# 342
Az prodalzhavam da opitvam  da se pokazha na stenata, no neshto ne mi se polu4ava...  newsm78

# 343
Здравейте момичета:)
Кралице ,ако имащ възможност малко да преведеш или разкажеш за разговора между Айлин и Сонер и  разговора между Сонер и Мурат:) Мерсаж
  bouquet

# 344
Jasnooooooooooooooooooo, az sam kato ludite, "govorja" si sama.... Uspjax! Mmmmmmmmmmm daaaaaaa, pisax dalgi tekstove i o4evidno nad 30 min., Sani, blagodarja za pomoshta ! Stop

Общи условия

Активация на акаунт